Beoordelingen Holiday Sport B.V.

9,1
386 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
11 t/m 20 van 386 beoordelingen

Wim uit Ruurlo

23-02-2019
8,3

Ervaring: Al de keren dat wij dit bedrijf hebben bezocht zijn we keurig en vooral vriendelijk ontvangen. De aankoop van onze caravan, en de inruil van onze oude caravan is probleemloos verlopen.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Zieuwent

20-02-2019
9,0

Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Ruurlo

19-02-2019
10

Ervaring: SUPER,gewoon SUPER


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

hilde uit goor

06-02-2019
9,0

Ervaring: wij hebben er onze caravan gekocht en de oude ingeruild. We zijn erg goed vriendelijk en vakkundig geholpen.
Ze namen alle tijd. zowel bij kopen als bij ophalen. echt een aanrader


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Ommen

06-02-2019
9,0

Ervaring: zeer goed


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Robert & Cis uit Molenhoek

20-01-2019
9,0

Ervaring: De grote schade aan onze caravan is perfect hersteld, zeer prettig bedrijf, uitstekende service, zeer klantgerichte medewerkers!


Reden van bezoek Onderhoud en/of APK|Reparatie en/of Schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Vries

28-12-2018
9,7

Ervaring: Nadat we 5 jaar met de tent op vakantie waren geweest, gingen we op zoek naar een 2e hands caravan. Zeer correct geholpen, goed kunnen onderhandelen over de prijs en bovenal geholpen of we een nieuwe caravan hadden gekocht. Echt top geholpen. Een aanrader.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

harry uit terherne

07-12-2018
8,7

Ervaring: Prettige, deskundige verkoopafdeling.Er wordt nagekomen wat is afgesproken.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

John uit Fundu Moldovei

01-12-2018
9,7

Ervaring: Zeer prettig bedrijf waar iedereen zich realiseert dat de klant uitijndelijk het salaris betaalt. Dat uit zich in een zeer klantgerichte mentaliteit zonder kleverig te worden. Goede (ook onderlinge) sfeer.
Deskundig, meedenken, service en een zeer goede ondersteuning, ook na de aankoop.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Gé uit OLST

01-12-2018
10

Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan