Beoordelingen Hommel Autobedrijven

8,8
2061 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
2051 t/m 2060 van 2061 beoordelingen

Danielle uit Sint.Willebrord

29-12-2010
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Oijen

29-12-2010
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij deze aankoop voor het eerst kennis gemaakt met u bedrijf. De aankoop is slachts enkele weken geleden dat maakt het moeilijk om over service en deskundigheid een uitspraak te doen. Op het gebied van service heb ik echter wel een vraag. In het instructieboekje van de citro├źn C4 staat dat als ik een lekke band heb gebruik kan maken van een pompje, dit zou zich bevinden in een opbergruimte in de vloer. Deze opbergruimte heb ik gevonden maar geen pompje. In mijn beleving is de oplevering (en ik vertrouw er op dat dit niet bewust is) incompleet. Zouden jullie kunnen zorgdragen voor dit pompje? kan ik dit bij mij in de buurt ergens ophalen?

De wijze waarop jullie mij te woord stonden tijdens de aannkoop en de wijze waarop we hebben onderhandeld heb ik als zeer prettig ervaren. Geen gladde praatjes, niet opdringerig maar duideljk, to the point en feitelijk. Mocht het zo zijn dat er in jullie showroom over enkele jaren weer een auto staat die ik zoek kom ik graag weer langs.

graag ontvang ik via mail antwoord op mijn vraag over dat pompje wat er bij zou moeten zitten. of kan ik jullie bellen?

groet

Hans van Wijchnen


Ja, ik beveel dit aan

henk uit zundert

28-12-2010
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze hebben mij goed en vriendelijk geholpen met de koop van mijn auto die ik bij hun heb gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Cor en Elleke uit Zevenbergen

28-12-2010
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaring is geweldig,ik kan iedereen dit bedrijf aanraden,
de service is zeer goed, en de klantvriendelijk heid is geweldig, en ze nemen de tijd voor je . Je kan hier op je gemak rond kijken, met of zonder verkoper, en als je vragen heb dan krijg je een eerlijk antwoord.


Ja, ik beveel dit aan

peter uit etten leur

21-11-2010
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Etten-Leur

21-11-2010
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben al sinds 1988 klant en weet dat ik altijd van dit bedrijf op aan kan en dat ze heel betrouwbaar zijn. Dat is voor mij de belangrijkste reden om klant te blijven.


Ja, ik beveel dit aan

theo uit beuningen

20-11-2010
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na een matige aflevering is de auto toch goed gerepareerd en hebben wij een gratis leenauto gehad .
ik moet hierbij wel vermelden dat het personeel zeer klantvriendelijk overkomt.


Ja, ik beveel dit aan

Phillip uit Etten-Leur

07-10-2010
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede begeleiding van afdeling verkoop mbt aanschaf occasion.
Tevens goede ervaring opgedaan met medewerkers werkplaats bij afwerking af te leveren auto.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Zoetermeer

29-09-2010
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goede service, waren bereid mij op te halen van het station. Verkoop was goed, ik kreeg een betrouwbaar gevoel. Zo hoort het bij verkoop, de klant het vertrouwen winnen. Succes met het bedrijf verder!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Bergen op Zoom

03-09-2010
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan