Beoordelingen Hoogenboezem Tweewielers V.O.F.

8,9
45 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Sylvana uit Rotterdams

22-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In een korte tijd een aantal keer gebruik gemaakt van de service van Nico Hoogenboezem voor het plakken van een bandje tot aan pechhulp onderweg. Ben zeer tevreden, echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Sakina uit Krimpen aan den ijssel

10-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige mensen met top service. Zo hulpzaam en vriendelijk ze maken het onmogelijk mogelijk. Mijn dochter fietste van Krimpen a/d IJssel naar Lekkerkerk, onderweg verloor ze haar ventiel waardoor de band leeg liep. Meneer Hoogenboezem was een redder in nood want heeft haar fiets meegenomen voor reparatie en mijn dochter heb ik toen naar school gebracht.
Dank u voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Krimpen aan den IJssel

20-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Fijne mensen die je niet in de steek laten.Hij komt je helpen al moet dit tot de late avond uurtjes duren. de garantietijd stopt bij hem niet op de datum maar gaat in mijn geval na twee jaar nog door. Bijzonder prettig is ook dat hij nu ook thuis komt repareren. Prettige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Nieuw-Lekkerland

20-10-2016
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Ouderkerk aan den IJssel.

16-12-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Zeer goed en netjes te woord gestaan. Komt deskundig over. Afspraken worden nagekomen. Verbeterpunt:
- afleveringskosten t.h.v. 50 euro was mij vooraf niet duidelijk of is onvoldoende bij me doorgedrongen.
- wat ik ook niet wist, is dat pechhulp voor één jaar binnen de bij FiscFree verplicht af te sluiten fiets-verzekering opgenomen was. Kwam ik pas achter toen de polisvoorwaarden binnen kwamen. Misschien voor Hoogenboezem ook goed om te weten. Voorkomt dubbele pechhulpverzekering het eerste jaar, zoals nu het geval is.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Lekkerkerk

25-09-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Belangrijkste. Deze zaak. Nico die hielp me gelijk. Er was veel werk...maar het was klaar terwijl ik wachte. Ik liep moeilijk. Nou waar helpen ze je gelijk? Bij nico . echt geweldig.een vakman is het. Ik keek en hij had het zo voor elkaar. Dikke 10.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Lekkerkerk

25-09-2015
n.v.t.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het allemaal uistekend. Een. Dikke. 10. En omdat ik moeilijk loop klaar terwijl ik wachte. Hij was zo klaar. Echt geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Lekkerkerk

25-09-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

M uit Capelle aan den ijssel

15-08-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima ervaring. Fietsen werden opgehaald en werden op de hoogte gehouden van de vordering.


Ja, ik beveel dit aan

Djuly uit Lekkerkerk

30-06-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Neemt alle tijd voor je. Help je waar het kan.Groot assortiment.


Ja, ik beveel dit aan