Beoordelingen Hoogendijk Automaterialen BV

8,9
31 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Wil uit Vlaardingen

28-08-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Accu dood, gebeld en binnen een uur kwamen ze langs. Auto starte weer, maar was toch op. Nieuwe accu gelijk erin en rijden maar.
Pure 100% service.


Ja, ik beveel dit aan

Ursela uit Vlaardingen

04-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zonder afspraak langs gereden, en geen probleem om de auto uit te lezen. Volgende dag reparatie uitgevoerd, na netjes te zijn gebeld over de kosten.
Duidelijke en klantvriendelijk service ! Top


Ja, ik beveel dit aan

leen uit Vlaardingen

03-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als ouder persoon en moeilijk ter been, komt Hoogendijk de auto ophalen en brengen bij een servicebeurt.
Waarvoor mijn hartelijke dank.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Schiedam

15-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren mijn vaste locatie voor mijn 2 prive auto's, vakmensen die bereid zijn om mee te denken en overal een passende oplossing voor hebben. Ga zo door mannen!!


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Den Bosch

19-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Vlaardingen

19-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

D uit Vlaard.

19-12-2016
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Kom er al jaren wordt vrijwel snel geholpen. Sinds kort een auto gehuurd. We hadden te veel getanked en willen wij bij deze jullie bedanken voor de goede afhandeling. Names Elly en Dewi.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Vlaardingen

15-12-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd behulpzaam en creatief bij grote en kleine problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Ha uit Barendrecht

14-12-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en vakkundig advies, zeer snelle service en denken mee in oplossingen en kosten besparen!


Ja, ik beveel dit aan

leen uit Vlaardingen

14-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: service en vakmanschap gaan hand in hand bij Hoogendijk.


Ja, ik beveel dit aan