Beoordelingen Hopp

8,9
34 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

jos

31-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Audi Q5 gekocht en Volvo V70 ingeruild. Goede prijs voor Volvo gekregen. Audi had probleem met standkachel. Dit gemeld aan Arjan. Deze heeft direct actie ondernomen en Audi is bij Pouw Zwolle op kosten van Hopp gerepareerd .
Zeer tevreden over dit bedrijf en zal een ieder aanraden hier een auto aan te schaffen. Top service en zzeer vriendelijke broers.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Wijk en aalburg

28-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Audi a6 gekocht bij Arjan.leuk bedrijf met verstand van zaken en mooie auto's. Auto is netjes afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Soest

24-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed gesprek gevolgd door proefrit en snelle besluitvorming. Prima shop die HOPP.


Ja, ik beveel dit aan

Kenan uit Lelystad

19-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze week een hele mooie Volvo v60 gekocht. Het was liefde op het eerste gezicht. Arjan heeft me heel goed geholpen. Nam alle tijd. Geen gladde praatjes maar open en eerlijk over hun manier van zaken doen. Ik kom zeker terug...


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Apeldoorn

18-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en eerlijke service!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Apeldoorn

15-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne benadering, duidelijke taal en snelle en heldere afhandeling, zeer tevreden met onze nieuwe Jetta Hybride.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Ten Boer

09-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: was al enkele weken op zoek naar een mooie volvo V60 plug in hybride en Hopp had er net eentje op internet geplaatst, mooi kleur mooie uitvoering voor een mooie prijs. Meteen gebeld en een goede omschrijving van de auto gekregen. Hierop heb ik gevraagd om de auto te reserveren wat ook netjes is gebeurd. Ik heb de auto nu enkele weken in bezit en heb er geen spijt van, prima auto en goede service, bij de volgende auto ga ik zeker de firma Hopp raadplegen. Ze zijn open en eerlijk en alles als erg prettig ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Elburg

03-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie keurige audi A5 gekocht bij dit bedrijf. Mensen zijn erg open en eerlijk over de auto geweest.. fijn en vriendelijk geholpen en met een goed gevoel de auto gekocht..


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Groningen

31-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nieuwe auto kopen is altijd spannend. Daarom was het prettig op de maniwr waarop wij geholpen zijn door Hopp. Zeer netjes afgeleverd door Hopp. .


Ja, ik beveel dit aan

Justin uit IJsselmuiden

31-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede vrijdag hebben wij een (eigenlijk spontane) proefrit gemaakt in een DS3 bij HOPP. We zijn zeer hartelijk ontvangen en direct werd er vol enthousiasme verteld over de herkomst van de auto en de "schades".

Na onze uitgebreide proefrit zijn wij met Arjan om tafel gegaan en reden nog geen uur later richting huis in onze nieuwe auto.

Complimenten voor de geweldige transparante manier van zaken doen en bedankt voor al je tijd en uitleg!


Ja, ik beveel dit aan