Beoordelingen House of Cars

9,3
125 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 125 beoordelingen

Axel uit Nieuwkoop

17-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe auto. Bij veel merken gekeken en uiteindelijk uitgekomen bij House Of Cars. Vanaf het eerste moment super opgevangen. Na de ford ST-3 bekeken te hebben meteen een proefritje gemaakt. Die beviel zo goed dat ik de auto heb gekocht en 2 dagen later heb opgehaald. Top garage!


Ja, ik beveel dit aan

Mark

17-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Barendrecht

15-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na 7 jaar en 170.000KM in mijn Focus ST gereden te hebben was ik me een beetje aan het oriรซnteren voor een nieuwere ST of een RS. Zo ben op de site van House of Cars terecht gekomen omdat daar vaak een aantal ST's en RSen op voorraad staan.
Dus regelmatig kijken.. Tot ik een witte Focus RS zag staan toen was ik verkocht.
Een afspraak gemaakt met Danny en ben toen zeer vriendelijk ontvangen en een leuk gesprek gehad over het ontstaan van House of Cars en zijn passie voor Ford.
De showroom/hal ziet er erg mooi en netjes uit evenals de wagens die er staan..
Ze zien er allemaal echt als nieuw uit. (mooier als op de foto's)
Daarna natuurlijk bij de wagen gekeken en Danny vertelde vol passie over de mogelijkheden van de RS.
Daarna samen een proefrit gemaakt en wat verschillende drive modes uitgeprobeerd en een leuk gesprek gehad over de mogelijkheden en de rij ervaring die deze auto's bieden.
Natuurlijk de RS gekocht en met een zeer goede inruil prijs voor mijn oude ST.

Vorige week de RS opgehaald en hij stond mooi te glimmen en natuurlijk met de oranje strik.
Ik kon niet geloven dat ik daar mee naar huis ging rijden. :-)
Danny heeft daarna nog diverse dingen uitgelegd over hoe alles werkt en mn iPhone aangesloten
Daarna de rit naar huis en dat ging met een grote glimlach..
Als ik deze wagen ooit inruil zal ik zeker hier terugkomen.. Maar ik denk dat dat wel even gaat duren ;-)
Alls iemand een Ford wil beveel ik House of Cars zeker aan.

Ik wens Danny heel veel succes met House of Cars maar dat gaat zeker goedkomen!!



Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Kerkrade

11-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren aan het kijken voor een mooie sportieve auto en kwamen al snel bij House of Cars uit , we hadden onze pijlen gericht op een rode Fiesta ST maar deze bleek al verkocht te zijn toen zagen we een Frozen White ST staan en hadden wij , mijn vrouw en ik, zoiets van dit is Hem , na wat gepraat te hebben met Danny werdt ons een proefrit aangeboden en met veel plezier stapte ik in samen met Danny ging ik het geweld aan.
Eenmaal teruggekomen van de proefrit stapte ik met een smile van oor tot oor uit de Frozen White ST, nu wist ik het zeker deze moest het worden en samen met mijn vrouw hebben we de keuze gemaakt deze ST gaat mee naar Limburg en vandaag was het zover we konden de ST ophalen bij House of Cars met kippenvel op onze armen traden we binnen in het welhalla van de ST en RS daar stond hij dan gepoetst en onderhouden met een mooie oranje strik op onze nieuwe Ford Fiesta ST, een verfrissend gevoel kwam over ons heen en met trots liepen we naar onze auto toe Danny kwam ons tegemoet en verwelkomde ons hartelijk met een big smile op ons gezicht handelden we de zaken af en kregen we de sleutels mee .
De hele rit naar huis toe alleen maar met een big smile op ons gezicht alleen al van de auto en het rijgenot .
De volgende auto gaan we zeker weer bij Danny kopen wat een expert op het gebied van auto's en deskundigheid heeft die man helemaal TOP de service TOP alles TOP .
Danny nogmaals bedankt voor goede service en kwaliteit en kennis helemaal TOP.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Veldhoven

06-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijne mensen goed geholpen en weten waar ze over praten


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Doorn

06-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijk en alle afspraken waren keurig uitgevoerd of opgelost


Ja, ik beveel dit aan

Nico & Ciska uit VEENENDAAL

24-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontzettend goed geholpen door Danny. Nam alle tijd voor ons en niets was teveel. Uiteindelijk hebben we de auto niet gekocht, maar dat zegt niets over House of Cars. We willen nog even wachten met de aanschaf van een auto. Als we toch tot een aanschaf overgaan, dan gaan we absoluut weer terug naar Danny!


Ja, ik beveel dit aan

Chiquita uit Apeldoorn

21-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een eindje rijden voor ons maar onze nieuwe auto hier gevonden. Met dank aan Danny die ons zeer goed heeft geholpen.
We hebben al afgesproken om over 2 jaar ofzo weer te komen om onze auto in te ruilen haha.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit VELDHOVEN

18-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: House of Cars kan ik zeker aanbevelen, ik heb expres even gewacht met het schrijven van een review omdat er bij de aanschaf van de auto wat mis was met de bandenspanning sensor. Danny heeft echter het probleem netjes en kosteloos opgelost. Ook de informatie verstrekking verliep soepel en is prima bevallen. Mijn auto rijd super en ziet er als nieuw uit, ik moet zeggen dat eigenlijk alle auto's die in de garage staan er goed uitzien dus ook voor toekomstige kopers. Hier zit je goed!


Ja, ik beveel dit aan

henk uit Waalwijk

16-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: klant vriendelijk en meedenkend


Ja, ik beveel dit aan