Beoordelingen Hurkmans Autobedrijven

8,8
1232 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 1232 beoordelingen

Rick uit Veghel

16-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn, open en toegankelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Rosmalen

16-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom er al sinds 2005 toen kwam ik in Brabant wonen. En ik wil ook niet meer bij een andere garage komen.


Ja, ik beveel dit aan

Maria uit Heeswijk

14-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Heeswijk Dinther

13-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden, alleen jammer dat de auto 10 dagen na aflevering nog steeds op de site staat


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Erp

13-05-2019
5,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Er zou een nieuw plafondunit in mijn auto gemaakt worden. Ik zit hier 30 minuten op te wachten, kom mijn auto in en zie in 1 oogopslag dat de nieuwe unit beschadigd is. Vind het heel vreemd dat dit niet gezien wordt door de monteur. Ik beschuldig niemand en ga van het beste uit maar het lijkt natuurlijk op: 'hopelijk ziet de klant dit niet... '
Er is een nieuwe unit besteld plus kosten voor een nieuw nummerbord lichtje zijn aangevraagd. Ik ben benieuwd naar het vervolg.


B uit Veghel

10-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een goed bedrijf met goede verkopers.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Zeeland

10-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

S.E uit Haarlem

10-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede service , zeer vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Heeswijk-Dinther

09-05-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne manier van afspraak maken en wordt snel gereageerd met bevestiging. Informeel persoonlijk contact en goede afspraken die nagekomen worden.


Ja, ik beveel dit aan

Antoinette uit Veghel

07-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Medewerkers zeer aardig!


Ja, ik beveel dit aan