Beoordelingen Huro Auto's

8,9
211 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 211 beoordelingen

Felicia

18-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijna een jaar geleden een Volkswagen Golf 7 aangeschaft. Door de zeer positieve ervaring hebben we hier ook de tweede Volkswagen Golf 7 variant gekocht. Huro is een autobedrijf waarbij je ongedwongen naar een auto kunt kijken. Ook de garantie en de service is perfect geregeld. Hier kunnen veel auto bedrijven een voorbeeld aannemen!

Groeten uit Aalsmeer


Ja, ik beveel dit aan

acw uit hank

16-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Reeds 2e Mercedes ML bedrijfswagen gekocht.
Zeer goede service hier kan menig dealer nog wat van leren.
Zelfs na de garantieperiode was oplossen van euvel geen punt en zonder kosten.
Alles draait hier om service en tevredenheid en mobiliteit van je onderneming.
Heren jullie hebben een fantastisch bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Den Bosch

20-06-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een super bedrijf. Goede communicatie en snelle service. Als er iets niet helemaal naar behoren gerepareerd wordt, wordt het kosteloos nagekeken en goed gerepareerd. Top. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

joop uit HELMOND

17-06-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goed en eerlijk autobedrijf waar de meeste bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen
heb daar een opel mokka gekocht 1.7 diesel
waar na 2 weken een uitlaat geur in de auto kwam bleken de brandplaatjes te zijn van de verstuivers
netjes opglost door hun en de auto rijdt en ruikt weer als nieuw toppie jongen ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

HANS uit Zeist

13-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in aug. 2017 een VW T5 gekocht, inmiddels 75.000km mee gereden, als er al eens iets was dan kon ik meteen terecht. Heel erg tevereden met hoe ze bij Huro werken, professioneel en nog gezellig ook.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Hilversum

11-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf.. Goede zorg en goede na zorg..
Volgende auto haal ik hier zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Nijmegen

07-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben onze nieuwe Toyota auris hybrid hier gekocht.

Na overleg met de eigenaar is hij voor ons op zoek gegaan naar een auto op maat en kwam binnen een aantal weken met de perfecte wagen terug. De deskundigheid en de service zijn top. We hebben zelfs onze oude afgeschreven renault in kunnen ruilen !

We zijn zeer tevreden over Huro auto's !


Ja, ik beveel dit aan

Dries uit Goirle

01-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: "Eind januari van dit jaar vond ik die Jaguar S-type op internet, te koop bij Huro Automobielbedrijf te Uden waar ik nog nooit geweest was.
Hij bleek vijftien jaar oud met 150.000 km, deftig grijs en prachtig uitstralend!
Hij was veel te duur maar had wel alle specificaties en kwaliteiten die mij aantrokken. Kortom: ik werd verliefd en kocht de auto die daarna nog wel enige technische aandacht vereiste maar wel heel erg in de smaak viel.
Nu, drie maanden later, blijkt dat de auto die ik aanschafte een prima actie was en de tevredenheid nog steeds groeit.
Daarbij moet vermeld worden dat de manier waarop ik begeleid werd in de onderhandelingen en de aankoop bij de familie Roefs hartverwarmend was.
Vergeet het beeld van de traditionele "autoverkoper" en maak kennis met Sieg, Een wat vreemde naam in deze contreien maar behorend aan een wel "snelle" maar uiterst charmante kerel die bewezen heeft goede auto's aan de man te brengen en ook de garantie geeft die hij afspreekt!
Kortom: alle vertrouwen, ook na drie maanden".


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Wijchen

25-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo, ondanks dat ik uiteindelijk een auto elders heb gekocht ben ik zeer tevreden over de werkwijze van Huro auto’s. Sieg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Ivar uit Zuid-beijerland

20-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben niet zo van het schrijven van reviews maar nu moet het gewoon. Wat een fijn bedrijf. Enkele maanden geleden hier een mooie gezinsauto gekocht. De auto's die het bedrijf levert zijn van een bepaalde klasse. Niet zo zeer dure modellen of merken maar gewoon heel goed. Ze bevatten geen krassen, deukjes, etc. Ze zijn van binnen en buiten echt brandschoon en ze worden volledig nagekeken. Helaas bleek er nu een olie probleem met de motor en nog zonder uitleg mocht ik langskomen en lossen ze het op. Ik zal zeker hier onze volgende auto weer kopen en ze ook bij iedereen aanraden!!!


Ja, ik beveel dit aan