Beoordelingen Huro Auto's

8,9
207 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 207 beoordelingen

HANS uit Zeist

13-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in aug. 2017 een VW T5 gekocht, inmiddels 75.000km mee gereden, als er al eens iets was dan kon ik meteen terecht. Heel erg tevereden met hoe ze bij Huro werken, professioneel en nog gezellig ook.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Hilversum

11-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf.. Goede zorg en goede na zorg..
Volgende auto haal ik hier zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Nijmegen

07-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben onze nieuwe Toyota auris hybrid hier gekocht.

Na overleg met de eigenaar is hij voor ons op zoek gegaan naar een auto op maat en kwam binnen een aantal weken met de perfecte wagen terug. De deskundigheid en de service zijn top. We hebben zelfs onze oude afgeschreven renault in kunnen ruilen !

We zijn zeer tevreden over Huro auto's !


Ja, ik beveel dit aan

Dries uit Goirle

01-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: "Eind januari van dit jaar vond ik die Jaguar S-type op internet, te koop bij Huro Automobielbedrijf te Uden waar ik nog nooit geweest was.
Hij bleek vijftien jaar oud met 150.000 km, deftig grijs en prachtig uitstralend!
Hij was veel te duur maar had wel alle specificaties en kwaliteiten die mij aantrokken. Kortom: ik werd verliefd en kocht de auto die daarna nog wel enige technische aandacht vereiste maar wel heel erg in de smaak viel.
Nu, drie maanden later, blijkt dat de auto die ik aanschafte een prima actie was en de tevredenheid nog steeds groeit.
Daarbij moet vermeld worden dat de manier waarop ik begeleid werd in de onderhandelingen en de aankoop bij de familie Roefs hartverwarmend was.
Vergeet het beeld van de traditionele "autoverkoper" en maak kennis met Sieg, Een wat vreemde naam in deze contreien maar behorend aan een wel "snelle" maar uiterst charmante kerel die bewezen heeft goede auto's aan de man te brengen en ook de garantie geeft die hij afspreekt!
Kortom: alle vertrouwen, ook na drie maanden".


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Wijchen

25-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo, ondanks dat ik uiteindelijk een auto elders heb gekocht ben ik zeer tevreden over de werkwijze van Huro auto’s. Sieg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Ivar uit Zuid-beijerland

20-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben niet zo van het schrijven van reviews maar nu moet het gewoon. Wat een fijn bedrijf. Enkele maanden geleden hier een mooie gezinsauto gekocht. De auto's die het bedrijf levert zijn van een bepaalde klasse. Niet zo zeer dure modellen of merken maar gewoon heel goed. Ze bevatten geen krassen, deukjes, etc. Ze zijn van binnen en buiten echt brandschoon en ze worden volledig nagekeken. Helaas bleek er nu een olie probleem met de motor en nog zonder uitleg mocht ik langskomen en lossen ze het op. Ik zal zeker hier onze volgende auto weer kopen en ze ook bij iedereen aanraden!!!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Zeewolde

06-02-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk contact en je wensen worden gehoord en waar mogelijk opgevolgd.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Enorm goed, aanrader!! Goede aandacht en uitleg, erg servicegericht! Scherpe Prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Heeswijk dinther

06-02-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en kundige mensen in verkoop, auto staan er goed bij en kwaliteit (voor zover ik nu kan oordelen) is goed.

Bij het ophalen van de auto vind ik wel dat er steekjes zijn gevallen.
De verkoper was druk met een klant en dat voelde een beetje als "koop is gesloten dus iemand anders handeld de rest ff af..".
De tank was eigenlijk bijna leeg wat de koper een slecht of rot gevoel geeft, het kost jullie niet heel erg veel de auto af te tanken en het geeft de koper gewoon een meer gewaardeerd gevoel.
Daarnaast was het dashboard stoffig, het is een 2e hands auto maar ook hier geeft het een beter gevoel van de koper als dit gewoon netjes is en voor jullie een kleine moeite bij een auto van bijna 10000...


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Zaandam

25-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor de tweede keer op afstand een auto gekocht bij Huro.
Wederom is het vertrouwen weer geheel waargemaakt, prachtige wagen, waar we nog jaren plezier aan zullen beleven. Enthousiasme van het bedrijf is aanstekelijk, een
volgende keer weten we Huro weer te vinden


Ja, ik beveel dit aan