Beoordelingen Huro Auto's

8,9
202 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 202 beoordelingen

Ivar uit Zuid-beijerland

20-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben niet zo van het schrijven van reviews maar nu moet het gewoon. Wat een fijn bedrijf. Enkele maanden geleden hier een mooie gezinsauto gekocht. De auto's die het bedrijf levert zijn van een bepaalde klasse. Niet zo zeer dure modellen of merken maar gewoon heel goed. Ze bevatten geen krassen, deukjes, etc. Ze zijn van binnen en buiten echt brandschoon en ze worden volledig nagekeken. Helaas bleek er nu een olie probleem met de motor en nog zonder uitleg mocht ik langskomen en lossen ze het op. Ik zal zeker hier onze volgende auto weer kopen en ze ook bij iedereen aanraden!!!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Zeewolde

06-02-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk contact en je wensen worden gehoord en waar mogelijk opgevolgd.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Enorm goed, aanrader!! Goede aandacht en uitleg, erg servicegericht! Scherpe Prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Heeswijk dinther

06-02-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en kundige mensen in verkoop, auto staan er goed bij en kwaliteit (voor zover ik nu kan oordelen) is goed.

Bij het ophalen van de auto vind ik wel dat er steekjes zijn gevallen.
De verkoper was druk met een klant en dat voelde een beetje als "koop is gesloten dus iemand anders handeld de rest ff af..".
De tank was eigenlijk bijna leeg wat de koper een slecht of rot gevoel geeft, het kost jullie niet heel erg veel de auto af te tanken en het geeft de koper gewoon een meer gewaardeerd gevoel.
Daarnaast was het dashboard stoffig, het is een 2e hands auto maar ook hier geeft het een beter gevoel van de koper als dit gewoon netjes is en voor jullie een kleine moeite bij een auto van bijna 10000...


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Zaandam

25-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor de tweede keer op afstand een auto gekocht bij Huro.
Wederom is het vertrouwen weer geheel waargemaakt, prachtige wagen, waar we nog jaren plezier aan zullen beleven. Enthousiasme van het bedrijf is aanstekelijk, een
volgende keer weten we Huro weer te vinden


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Eindhoven

11-01-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn tweede auto bij Huro gekocht. ik vind het een geweldig bedrijf, vooral de manier waarop je door de mensen wordt benaderd, geen verkoop gewauwel maar recht door zee. Mensen met gevoel voor de klant, altijd tijd maken voor een praatje en een bakkie koffie.
Bijna drie maanden geleden mijn tweede auto bij hun gekocht en laat ik nou net twee dagen voor een geplande vakantie een olielek ontdekken. Gebeld en kon meteen komen. Ze hebben geschoven met andere werkzaamheden en pasten de reparatie in hun werkschema in. Dat zou je eens in de "grootstad" moeten proberen !!??
Dat noem ik nog eens meedenken en SERVICE verlenen !!!
Hartstikke bedankt jongens !!!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Veghel

28-12-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wederom de top service ervaren van de mannen bij Huro. 100% tevredenheidsgarantie.


Ja, ik beveel dit aan

Cristo uit Oss

18-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben mede door recensies na dit bedrijf gegaan. Moet zeggen dat maken ze ook waar . Top bedrijf met goed servies en vriendelijke werknemers cq eigenasrs


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb daar een auto gekocht voor mijn zoon.


Ja, ik beveel dit aan

Sayed uit Eindhoven

13-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met aankoop van ons auto. Afspraken zijn prima nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan