Beoordelingen Huro Auto's

8,9
187 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 187 beoordelingen

Coby uit Boxmeer

11-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een super fijn bedrijf.
We hebben vorige week een auto gekocht bij Huro,een Nissan Primera.
Een zeer vriendelijke nette ontvangst,lekker kopje koffie.
We hebben de auto zonder garantie gekocht.
De inruilprijs was voor ons ook netjes.
We hebben een prijs afgesproken en kregen er een grote beurt bij,APK keuring,en we wilden graag all weather banden,daar ook een mooie prijs voor.
We kunnen er weer 20.000 km mee vooruit zonder omkijken.
We merkten een trilling in de auto,hebben opgebeld,konden de andere dag vandaag dus komen,ze hebben de remschijven en remblokjes vervangen,en hij loopt nu heerlijk.
We vroegen wat we moesten betalen,niks zeiden ze,dat is onze service.
Zo’n goed bedrijf hebben wij nog nooit meegemaakt.
Huro bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit De Lier

28-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mercedes ML gekocht.
Zeer aardige mensen.

Goede service en garantie top geregeld👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

Nijs uit Houten

22-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Lichtenvoorde

08-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezellige familie bedrijf en hele goede service ze hebben ons zëeeeeer goed geholpen ook met een probleem van de auto


Ja, ik beveel dit aan

Marinus uit Raalte

03-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeker prettige ontvangst en Informatie omtrent de auto.Hulpvaardig en je ziet mensen die genieten van hun vak.


Ja, ik beveel dit aan

Ernst uit Nijmegen

02-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Enige tijd geleden kocht ik een Renault Clio bij Huro Auto's. Vriendelijke mensen, je voelt je welkom. Prima aflevering, alles top. Maar hoe zit het nu met de garantie? Verkopen kan iedereen wel, maar ook staan voor je product en echte service geven? Dat zit bij Huro dus wel goed! Ik hoorde laatst, net voor de vakantie een piep bij de achterremmen. Voor de zekerheid ging ik langs bij een Renault specialist bij mij in de buurt. De remmen waren o.k. , maar ze hoorden een ander geluid vanuit de motor. Ze vertelden me dat het zeer onverstandig was om verder te rijden; het nokkenas tandwiel bij de distributieketting zou kapot zijn. Ik Huro gebeld, en twee dagen later al, de dag voor mijn vakantie, kon ik terecht. Dat vind ik nu eens goede service, meedenken met de klant, enz. Ze zeggen niet alleen dat ze garantie geven, ze DOEN het ook, zelfs op korte termijn indien noodzakelijk. Daarmee was de kous echter niet af. Na mijn vakantie heb ik nog eens geluisterd, en het geluid was er nog steeds, maar nu nog sterker. Weer langs de Renault specialist, en die diagnostiseerde weer het zelfde euvel. Ze hebben gewoon het verkeerde tandwiel ( lees krukaspoelie ) verwisseld, volgens hem. Ik heb gelijk Huro gebeld, en ik kon smiddags om 1 uur terecht. De monteur luisterde nogmaals, en wat bleek uiteindelijk; de dynamo ( die op de hoogte van de nokkenas zit) was kapot. Hij conroleerde dit door de multiriem tijdelijk even los te maken, waarna het geluid zich niet meer voordeed. Hij bewees hiermee, dat hij dus meer verstand van Renaults heeft, dan een z.g. Renault specialist. Diezelfde dag werd hij nog gemaakt, en ik rij nu weer rond met een tevreden knorrende auto. Hulde aan Huro! Betrouwbaar bedrijf, zeer vriendelijke mensen EN deskundig! Wat wil je nog meer?


Ja, ik beveel dit aan

Ilonka uit Montfoort

23-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een super klant vriendelijk bedrijf . Ik ga er zeer zeker kijken voor mijn volgende auto .nog nooit zo een goeie garage mee gemaakt


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Horst

09-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De mooie auto's en het veelzijdige aanbod op de website hebben me doen besluiten om eens bij Huro Auto's te gaan kijken. De eerste keer ben ik goed ontvangen en merkte ik dat het Huro team verstand van auto's heeft en met veel passie deze zaak runt. Ik voelde me erg prettig bij de benadering en daarom ben ik korte tijd later teruggekomen om een proefrit te maken en deze auto uiteindelijk te kopen. De verkoper attendeerde me erop dat de naafdoppen er niet bij zaten. Deze zijn door Huro auto's nieuw besteld en gemonteerd zonder meerkosten. Over service gesproken. Kleine aanpassingen die ik graag zag aan de auto werden vakkundig opgepakt en zonder meerprijs uitgevoerd. Zeer tevreden met de service, kundigheid en ook de prijs/kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om eens bij Huro te gaan kijken!


Ja, ik beveel dit aan

Roman uit Oploo

06-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik twee (2e hands) auto's gekocht bij Huro auto's en beide keren werd ik super geholpen. Geen gedoe en prettig eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

joep uit Voerendaal

26-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Huro auto heeft mij super geholpen. Geweldige service en een aantal punten super uit coulance opgelost.


Ja, ik beveel dit aan