Beoordelingen Huro Auto's

8,9
197 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 197 beoordelingen

Cees uit Eindhoven

11-01-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn tweede auto bij Huro gekocht. ik vind het een geweldig bedrijf, vooral de manier waarop je door de mensen wordt benaderd, geen verkoop gewauwel maar recht door zee. Mensen met gevoel voor de klant, altijd tijd maken voor een praatje en een bakkie koffie.
Bijna drie maanden geleden mijn tweede auto bij hun gekocht en laat ik nou net twee dagen voor een geplande vakantie een olielek ontdekken. Gebeld en kon meteen komen. Ze hebben geschoven met andere werkzaamheden en pasten de reparatie in hun werkschema in. Dat zou je eens in de "grootstad" moeten proberen !!??
Dat noem ik nog eens meedenken en SERVICE verlenen !!!
Hartstikke bedankt jongens !!!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Veghel

28-12-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wederom de top service ervaren van de mannen bij Huro. 100% tevredenheidsgarantie.


Ja, ik beveel dit aan

Cristo uit Oss

18-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben mede door recensies na dit bedrijf gegaan. Moet zeggen dat maken ze ook waar . Top bedrijf met goed servies en vriendelijke werknemers cq eigenasrs


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb daar een auto gekocht voor mijn zoon.


Ja, ik beveel dit aan

Sayed uit Eindhoven

13-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met aankoop van ons auto. Afspraken zijn prima nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit IJsselstein

12-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Keurig, eerlijk bedrijf, goed en vriendelijk geholpen!
Nu rijden we al 2 maanden in onze nieuwe auto en bevalt perfect. Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Haaren

20-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn heel tevreden over Huro auto's! De service is uitstekend. We hebben ondertussen al twee auto's bij Huro gekocht. Beide auto's bevallen super goed. Een aanrader voor iedereen die een mooie en betrouwbare auto zoekt!


Ja, ik beveel dit aan

Jan en Jannie uit Nijmegen

17-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig bedrijf, geweldige service en fijne mensen om zaken te doen.
Nu derde auto gekocht, super afgeleverd, de in de toekomst te vervangen distributieriem ( pas over 10.000 km te vervangen ) nu meteen bij aflevering vervangen zonder extra kosten. Dat is toch super? Maak je toch nergens mee.Al jaren zijn wij bijzonder tevreden en willen iedereen die een auto wil aanschaffen wijzen op de geweldige kwaliteit auto's welke Huro in haar bestand heeft, de uitmuntende service en klantgerichtheid.
Volgende aankoop zeker weten bij HURO.
Mannen van Huro bedankt weer. We zijn er weer blij mee!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Maastricht

17-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super hartelijke ontvangst met als resultaat een prima inruil- en aankoopovereenkomst van onze auto en een gebruikte wagen.
Als je overweegt een andere gebruikte auto aan te schaffen, schroom niet en ga naar Huro. Zeker weten dat je slaagt.


Ja, ik beveel dit aan