Beoordelingen I. C. Cars V.O.F.

9,1
58 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 58 beoordelingen

Anneke uit Nijkerk

16-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen najaar (2018) een opel corsa gekocht bij dit bedrijf. Zeer klantvriendelijk en betrouwbare bedrijf met vader en zoon. Er bleek toch nog mankement aan auto. Dit is keurig opgelost door IC Cars. We rijden er inmiddels alweer een halfjaar in met veel plezier! Dit bedrijf is echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Nynke

21-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag een super mooie VW Up gekocht bij I.C. Cars. Bij veel garages geweest om mijn droom auto te vinden, maar bij I.C. Cars voelde alles meteen vertrouwd en goed. Ik heb dan ook snel besloten de auto te kopen. Super service en aflevering. Erg betrouwbare indruk en ze denken goed met je mee, ook betreft het verzekeren van je auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Zwolle

18-01-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer gastvrij en open autobedrijf .
Hier kun je goed terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Meppel

06-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wezen kijken naar een prachtige E klasse benzine.
Moet helaas nog even doorsparen.
Gastvrije ontvangst .
Mooi bedrijf , aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nieuw vennep

21-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed bedrijf, doen wat ze beloven heb er al drie goeie occassions vandaan prima in orde. Moest laatst van een auto af kon hem zo brengen en nog geld toe ook. Mooie locatie ook.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nieuw vennep

21-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed bedrijf, doen wat ze beloven heb er al drie goeie occassions vandaan prima in orde. Moest laatst van een auto af kon hem zo brengen en nog geld toe ook. Mooie locatie ook.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Zwolle

24-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helaas niet de auto van onze keuze kunnen vinden. Ontvangst is goed .
Misschien een volgende keer wel een auto aanwezig die we zoeken.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Kuinre

17-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij wilden i.p.v. onze Renault Kangoo diesel een zelfde type auto, maar dan een benzine uitvoering. Wij kwamen terecht bij iccars. De ontvangst was hartelijk. Nadat wij de auto bekeken hadden en ook een proefrit hadden gemaakt kwamen we tot een goede overeenstemming. De inruilprijs van de Kangoo diesel zorgde voor een goede aanschafprijs van de Kangoo benzine.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Middelburg

05-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over onze aankoop.
Gewoon goed !!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Zaandam

21-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedankt voor de goede zorgen.
We zijn SUPER bij met onze auto.


Ja, ik beveel dit aan