Beoordelingen I. C. Cars V.O.F.

9,1
61 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 61 beoordelingen

Frank ten Dam uit Zwolle

15-05-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedankt jongens voor de service.


Ja, ik beveel dit aan

Onno uit Apeldoorn

09-04-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer netjes en goed bedrijf. Al jaren klant bij autobedrijf I.C. Cars. Ooit mijn eerste auto gekocht en nooit meer naar een ander bedrijf geweest. Goed ontvangst en staan altijd voor me klaar. Laatst een probleempje gehad met mijn auto, (niemand kan in een auto kijken) kon meteen terecht en werd netjes verholpen. Bij deze Berry en Mitch bedankt voor de hulp en tot snel weer.
Groetjes Onno.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Drachten

21-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig auto bedrijf en zeer gastvrij.
De auto staan er piekfijn bij .
En niet onbelangrijk ze hebben verstand van zaken
Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Nijkerk

16-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen najaar (2018) een opel corsa gekocht bij dit bedrijf. Zeer klantvriendelijk en betrouwbare bedrijf met vader en zoon. Er bleek toch nog mankement aan auto. Dit is keurig opgelost door IC Cars. We rijden er inmiddels alweer een halfjaar in met veel plezier! Dit bedrijf is echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Nynke

21-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag een super mooie VW Up gekocht bij I.C. Cars. Bij veel garages geweest om mijn droom auto te vinden, maar bij I.C. Cars voelde alles meteen vertrouwd en goed. Ik heb dan ook snel besloten de auto te kopen. Super service en aflevering. Erg betrouwbare indruk en ze denken goed met je mee, ook betreft het verzekeren van je auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Zwolle

18-01-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer gastvrij en open autobedrijf .
Hier kun je goed terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Meppel

06-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wezen kijken naar een prachtige E klasse benzine.
Moet helaas nog even doorsparen.
Gastvrije ontvangst .
Mooi bedrijf , aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nieuw vennep

21-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed bedrijf, doen wat ze beloven heb er al drie goeie occassions vandaan prima in orde. Moest laatst van een auto af kon hem zo brengen en nog geld toe ook. Mooie locatie ook.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nieuw vennep

21-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed bedrijf, doen wat ze beloven heb er al drie goeie occassions vandaan prima in orde. Moest laatst van een auto af kon hem zo brengen en nog geld toe ook. Mooie locatie ook.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Zwolle

24-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helaas niet de auto van onze keuze kunnen vinden. Ontvangst is goed .
Misschien een volgende keer wel een auto aanwezig die we zoeken.


Ja, ik beveel dit aan