Beoordelingen Indoor Carwash B.V.

8,2
716 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 716 beoordelingen

Peter uit Heemskerk

25-04-2019
7,3

Ervaring: Prima wasstraat alleen erg jammer dat de terminals nog steeds niet zijn aangepast want een Travelcard wordt nog steeds niet geaccepteerd!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Alkmar

20-04-2019
8,0

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Schagen

19-04-2019
8,0

Ervaring: Al jaren een abonnement en tot nu toe geen klachten. Echter, u houdt zich niet aan uw eigen openingstijden, waardoor ik op Goede Vrijdag voor niets van Schagen naar Alkmaar ben gereden voor een wasbeurt van de auto. 40 km voor niets afgelegd en dure benzine verstookt. Geen beste beurt dus.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Beverwijk

15-04-2019
10

Ervaring: Na aan wasbeurt van €11,00 kwam een medewerker nog even een vogelpoep vlek weghalen! Hij zag ook dat mijn nummerbord eraf was, heeft hem uit de wasstraat gevist en meteen een nieuwe nm pl houder gemonteerd, wat een service. Dan geef je graag een fooi, aan zo een toegewijde medewerker! Topklasse
Vr gr Cees S.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit NOORD-SCHARWOUDE

10-04-2019
10

Ervaring: Auto weer superschoon. Altijd een doekje gebruikt om de naden van de deuren droog te maken. Is slechts een eenmalige utgave en altijd een schone doek in de auto.
Kom er al jaren en blijf terug komen.
Super vriendelijke mensen!!!!


Ja, ik beveel dit aan

peter uit Zaandam

03-04-2019
3,3

Ervaring: 21 dec 2018 gebruik gemaakt van de wasstraat in Beverwijk, tijdens het wassen is de antennehouder van het dak afgeslagen/ getrokken. gelijk melding gemaakt. schade werd opgenomen, er zou contact met mij worden opgenomen, niet dus zelf maar gaan mailen na een week of drie,conclusie van het bedrijf eigen schuld. Was straat prima, personeel ook prima. verantwoording nemen WAARDELOOS maar wel met de slogan komen we zijn er voor u en voor uw auto, lachwekkend tot zielig. Kom er nooit meer en zal ook zeker geen reclame maken voor dit bedrijf. dus mocht u als auto bezitter schade oplopen, dan is dit bedrijf niet thuis, dat u het even weet.


Regine uit Akersloot

01-04-2019
7,7

Ervaring: Als het niet druk is echt de moeite waard, anders binnenkant niet schoon


Ja, ik beveel dit aan

henk uit Avenhorn

28-03-2019
10

Ervaring: geweldig in een woord


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit alkmaar

21-03-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

joop uit alkmaar

11-03-2019
8,0

Ervaring: uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan