Beoordelingen Indoor Carwash B.V.

8,1
696 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 696 beoordelingen

Martijn uit Beverwijk

14-06-2018
3,0

Ervaring: Onlangs schade opgelopen aan mijn linkervelg. Ik heb dit met foto's aangetoond, dit is veroorzaakt door de rail van de poetsstraat. Ik kreeg antwoord dat het, volgens hun technische dienst, niet mogelijk is omdat de hoogte van schade op mijn velg niet overeen komt met de hoogte van de rail. Foto's tonen aan dat dit dus wel op dezelfde hoogte is. Het bedrijf neemt niet zijn verantwoordelijkheid in deze en is gewoonweg niet eerlijk betreffende de afmetingen. Ik ben van mening dat dit een kwalijke zaak is en zij lak hebben aan de klant.


H

06-06-2018
7,0

Ervaring: Auto wordt redelijk schoon maar niet heel droog. Voor in de wasstraat wordt de auto altijd met een soort van hogedrukreiniger afgespoten maar op 1 of andere manier wordt de rechterkant NOOIT gedaan. Ik ben al een paar keer na thuiskomst rotzooi op de rechterkant tegen gekomen, vaak vogelkak. Ik begrijp dat de doorvoer snel moet want tijd is geld, maar zorgvuldigheid is ook belangrijk.


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Heemskerk

08-04-2018
8,7

Ervaring: Erg fijn bedrijf. Goede service prijs naar waar.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Alkmaar

17-03-2018
2,0

Ervaring: Als vaste klant, een pas gekregen met 3 gratis wasbeurten. Deze zijn blijkbaar net verlopen, er was geen enkele coulance mogelijk. Zo ga je niet met vaste klanten om. Tot nooit meer.


Ben uit Beverwijk

14-03-2018
9,0

Ervaring: Zeer goed, leuk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

George uit Heerhugowaard

09-01-2018
7,3

Ervaring: Prima ontvangst en betaling vlot, begeleiding op de ketting o.k.
Beide zijspiegels worden tijdens het wassen meerdere keren naar voor en achter geklapt. Tijdens het voortslepen door de ketting worden een aantal verontrustende schokken ervaren. Na afloop bleek een forse vogeldropping nog op de zijkant te kleven. Die heb ik thuis dan alsnog verwijderd.


Cate uit BEVERWIJK

14-11-2017
9,0

Ervaring: Heb vanmiddag een VIP behandeling voor mijn auto besteld, werkelijk super! auto weer helemaal fris en schoon van binnen en buiten, kreeg ook een lekker kopje thee in de VIP kamer aangeboden, alom zeker voor herhaling vatbaar! Johan bedankt (de andere medewerkers ook) m.v.g. Cate


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Spierdijk

02-11-2017
9,3

Ervaring: Tot nu toe de beste carwash waar ik mijn auto heb laten wassen. Zelfs de velgen worden brandschoon. Veel mogelijkheden en betaalbare wasprogramma's, zeker met de waspas.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-08-2017
6,3

Ervaring: mooi concept voor een mooie prijs
er zitten toch nog veel vette vingers op de lak na het superwaxprogramma
helaas kwam ik er thuis achter dat de derde rij van onze 7-zitter niet schoongemaakt was op de interieurbaan


Oscar uit Tuitjenhorn

10-08-2017
8,3

Ervaring: Goed en netjes personeel en de kwaliteit ben ik zeer tevreden over


Ja, ik beveel dit aan