Beoordelingen Indoor Carwash B.V.

8,2
694 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 694 beoordelingen

Koen uit Heemskerk

08-04-2018
8,7

Ervaring: Erg fijn bedrijf. Goede service prijs naar waar.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Alkmaar

17-03-2018
2,0

Ervaring: Als vaste klant, een pas gekregen met 3 gratis wasbeurten. Deze zijn blijkbaar net verlopen, er was geen enkele coulance mogelijk. Zo ga je niet met vaste klanten om. Tot nooit meer.


Ben uit Beverwijk

14-03-2018
9,0

Ervaring: Zeer goed, leuk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

George uit Heerhugowaard

09-01-2018
7,3

Ervaring: Prima ontvangst en betaling vlot, begeleiding op de ketting o.k.
Beide zijspiegels worden tijdens het wassen meerdere keren naar voor en achter geklapt. Tijdens het voortslepen door de ketting worden een aantal verontrustende schokken ervaren. Na afloop bleek een forse vogeldropping nog op de zijkant te kleven. Die heb ik thuis dan alsnog verwijderd.


Cate uit BEVERWIJK

14-11-2017
9,0

Ervaring: Heb vanmiddag een VIP behandeling voor mijn auto besteld, werkelijk super! auto weer helemaal fris en schoon van binnen en buiten, kreeg ook een lekker kopje thee in de VIP kamer aangeboden, alom zeker voor herhaling vatbaar! Johan bedankt (de andere medewerkers ook) m.v.g. Cate


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Spierdijk

02-11-2017
9,3

Ervaring: Tot nu toe de beste carwash waar ik mijn auto heb laten wassen. Zelfs de velgen worden brandschoon. Veel mogelijkheden en betaalbare wasprogramma's, zeker met de waspas.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-08-2017
6,3

Ervaring: mooi concept voor een mooie prijs
er zitten toch nog veel vette vingers op de lak na het superwaxprogramma
helaas kwam ik er thuis achter dat de derde rij van onze 7-zitter niet schoongemaakt was op de interieurbaan


Oscar uit Tuitjenhorn

10-08-2017
8,3

Ervaring: Goed en netjes personeel en de kwaliteit ben ik zeer tevreden over


Ja, ik beveel dit aan

J uit Den Haag

01-08-2017
9,3

Ervaring: Kwamen voor een bruiloft in Alkmaar. Dus 1 carwash gevonden. Nou de beste & de langste car wash straat die wij ooit ondervonden. Wij zijn tijdens Happy Hour (toeval) geweest en kozen de Superwax. Nou het was een top ervaring met een top schoonmaakbeurt. Zelfs de wieldoppen waren schoon. De naden van onze buitenspiegels waren zelfs spil en span. Wij komen nu (uit Den Haag) onze auto hier wassen (gaan natuurlijk bij vrienden langs).


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-07-2017
8,0

Ervaring: Bevalt prima, zelfs de goedkoopte wasbeurt is hij weer schoon.


Ja, ik beveel dit aan