Beoordelingen Indoor Carwash B.V.

8,2
688 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 688 beoordelingen

Anoniem

15-08-2017
6,3

Ervaring: mooi concept voor een mooie prijs
er zitten toch nog veel vette vingers op de lak na het superwaxprogramma
helaas kwam ik er thuis achter dat de derde rij van onze 7-zitter niet schoongemaakt was op de interieurbaan


Oscar uit Tuitjenhorn

10-08-2017
8,3

Ervaring: Goed en netjes personeel en de kwaliteit ben ik zeer tevreden over


Ja, ik beveel dit aan

J uit Den Haag

01-08-2017
9,3

Ervaring: Kwamen voor een bruiloft in Alkmaar. Dus 1 carwash gevonden. Nou de beste & de langste car wash straat die wij ooit ondervonden. Wij zijn tijdens Happy Hour (toeval) geweest en kozen de Superwax. Nou het was een top ervaring met een top schoonmaakbeurt. Zelfs de wieldoppen waren schoon. De naden van onze buitenspiegels waren zelfs spil en span. Wij komen nu (uit Den Haag) onze auto hier wassen (gaan natuurlijk bij vrienden langs).


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-07-2017
8,0

Ervaring: Bevalt prima, zelfs de goedkoopte wasbeurt is hij weer schoon.


Ja, ik beveel dit aan

Frank

12-05-2017
9,0

Ervaring: Kundig bedrijf met fijne medewerkers en een zeer goede wasstraat. Auto komt er altijd keurig schoon weer uit! Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Heemskerk

11-05-2017
2,0

Ervaring: Duurste programma gekozen, nog allerlei vuil op de auto, na klagen nog een keer maar dan wel het goedkoopste programma. En uiteindelijk nog niet schoon. Kortom een slecht adres om de auto te laten wassen, duur en dan nog eens niet goed ook!


Rijschool Butterhuizen uit Heerhugowaard

19-04-2017
8,7

Ervaring: de medewerkers vergeten nogal is de achterkant met de hand in te zepen. kom je uit de was-straat, is de auto prima schoon, maar jammer dat je dan nog de halve maan van de achter-ruitenwisser ziet zitten. verder prima.


Ja, ik beveel dit aan

gewoon goed bij karin uit Soest

10-04-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Beverwijk

28-03-2017
7,0
Ja, ik beveel dit aan

D. uit Velsen

28-03-2017
9,0

Ervaring: Vriendelijk personeel en een mooie lange wasstraat. De auto wordt goed schoon.


Ja, ik beveel dit aan