Beoordelingen INQAR Dallinga

8,6
322 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
  • Communicatie: 8,8
  • Klantvriendelijkheid: 8,9
  • Medewerkers: 9,0
1 t/m 10 van 322 beoordelingen

Josanne uit Kolham

17-12-2018
10

Ervaring: Geweldige Service voor een voordelige prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Wilhelm uit Delfzijl

13-12-2018
9,0

Ervaring: INQAR Dallinga is een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Je krijgt een goed onderhouden auto mee. Kon laatst zonder reservering 's middags nog een auto huren. Kreeg ook nog korting op de huurprijs. Huur vanaf 1992 al bij INQAR Dallinga. Heb nooit geen op- of aanmerkingen gehad op de dienstverlening.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Delfzijl

31-10-2018
10

Ervaring: Opnieuw zeer tevreden met de uitstekende service van Dallinga! Had de auto voor 1 dag gereserveerd, maar mocht hem de dag ervoor al rond 17:30 ophalen! Omdat de auto, op de gereserveerde dag, al om 11:00 uur terug was, werd er maar een halve huurdag in rekening gebracht! Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Gemeente Delfzijl

22-10-2018
8,3

Ervaring: Goed en vriendelijk geholpen.
Er miste iets, maar na 1 telefoontje, was dat direct en ook nu weer vriendelijk verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Delfzijl

02-10-2018
9,3

Ervaring: Zeer vriendelijke en behulpzame personeel duidelijk wat de afspraken zijn auto stond op tijd klaar.
Ik ga zeker weer in de toekomst een auto huren bij INQAR


Ja, ik beveel dit aan

R.h uit VEENDAM

11-09-2018
8,3

Ervaring: Goede service en nette auto/bus, snelle afhandeling rekening en niet duur.


Ja, ik beveel dit aan

P J J uit Woldendorp

10-08-2018
8,3

Ervaring: vlot, bekwaam, heel riendelijk en degelijk nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Almere buiten

04-08-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Woldendorp

31-07-2018
9,0

Ervaring: Snel geregeld, vriendelijk geholpen, hele nette auto en bovenal, daar ik hem wel erg kort nodig had gaven ze mij korting, hoe mooi en service gericht is dat, super bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Rudolf uit Delfzijl

30-07-2018
8,7

Ervaring: Klantvriendelijk en duidelijk, je weet ruim van tevoren waar je aan toe bent. Telefonisch goed bereikbaar.


Ja, ik beveel dit aan