Beoordelingen INQAR Dallinga

8,6
324 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
  • Communicatie: 8,8
  • Klantvriendelijkheid: 9,0
  • Medewerkers: 9,0
1 t/m 10 van 324 beoordelingen

R uit Soest

23-02-2019
9,3

Ervaring: Mijn eigen auto was in reparatie en via de garage (Vakgarage Van Damme) verwezen naar Dallinga voor een huurauto. Ik zocht specifiek een automaat en Dallinga was de enige die op korte termijn een automaat beschikbaar had.

Hele goede en flexibele service. De medewerkers denken met je mee. Het was onzeker hoelang mijn eigen auto in reparatie was en ik wilde de Kerstdagen wel graag bij familie kunnen doorbrengen. Ik kon de huurperiode een paar keer verlengen en toen mijn eigen auto klaar was, kon ik de huurauto ook flexibel weer inleveren.

Mooie en nette auto. De prijs werd omlaag bijgesteld naarmate ik langer huurde.

Prima service. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Liana uit Veendam

11-02-2019
9,7

Ervaring: Niks anders dan lof!!
Alles tot in de puntjes geregeld.
Ik kom weer huren mocht dit in de toekomst nodig zijn!
👍👍👌👌


Ja, ik beveel dit aan

Josanne uit Kolham

17-12-2018
10

Ervaring: Geweldige Service voor een voordelige prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Wilhelm uit Delfzijl

13-12-2018
9,0

Ervaring: INQAR Dallinga is een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Je krijgt een goed onderhouden auto mee. Kon laatst zonder reservering 's middags nog een auto huren. Kreeg ook nog korting op de huurprijs. Huur vanaf 1992 al bij INQAR Dallinga. Heb nooit geen op- of aanmerkingen gehad op de dienstverlening.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Delfzijl

31-10-2018
10

Ervaring: Opnieuw zeer tevreden met de uitstekende service van Dallinga! Had de auto voor 1 dag gereserveerd, maar mocht hem de dag ervoor al rond 17:30 ophalen! Omdat de auto, op de gereserveerde dag, al om 11:00 uur terug was, werd er maar een halve huurdag in rekening gebracht! Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Gemeente Delfzijl

22-10-2018
8,3

Ervaring: Goed en vriendelijk geholpen.
Er miste iets, maar na 1 telefoontje, was dat direct en ook nu weer vriendelijk verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Delfzijl

02-10-2018
9,3

Ervaring: Zeer vriendelijke en behulpzame personeel duidelijk wat de afspraken zijn auto stond op tijd klaar.
Ik ga zeker weer in de toekomst een auto huren bij INQAR


Ja, ik beveel dit aan

R.h uit VEENDAM

11-09-2018
8,3

Ervaring: Goede service en nette auto/bus, snelle afhandeling rekening en niet duur.


Ja, ik beveel dit aan

P J J uit Woldendorp

10-08-2018
8,3

Ervaring: vlot, bekwaam, heel riendelijk en degelijk nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Almere buiten

04-08-2018
10
Ja, ik beveel dit aan