Beoordelingen Iveton

8,8
31 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

F uit Mierlo

01-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel toevallig kwamen wij langs gefietst en zagen wij een mooie auto staan en zijn meteen gaan kijken . Mathijs heeft ons heel deskundig en enthousiast geholpen ook al was de sluitings tijd al voorbij , chapeau Mathijs,.
Jammer voor ons was de auto al verkocht , echter Ivo heeft heel geduldig en aandachtig naar onze wensen geluisterd en binnen 5 dagen hadden wij 2 offertes met de auto naar onze wens hier hebben wij in overleg met Ivo , geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting , hebben we een keuze gemaakt en na een paar dagen stond de betreffende auto klaar voor bezichtiging en was de keus aan ons. We hebben de auto gekocht en zijn bijzonder tevreden en trots , een jonge auto weinig km alle opties, geen krasje te bespeuren !!!! Kenmerken van Ivo ; goed luisteren, rustig, niet opdringend, betrouwbaar , goede prijs verhouding , doet wat hij zegt, prettig om zaken mee te doen. Wij bevelen Iveton ten zeerste aan


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Valkenburg aan de Geul

13-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: KernwoordenL: Betrouwbaar, geduldig, professioneel, kwalititatief, prettig en servicegericht. Iveton heeft mij geholpen met het vinden en importeren van een Volvo XC60 uit Duitsland.
Iveton is mij aangeraden door een collega.
Al vanaf het eerste contact bleek dit een gouden greep te zijn. Geduldig hoorde de heer Ivo Tonnaer mijn wensen aan, stelde hij open vragen om zo compleet helder te krijgen waar wij naar op zoek waren.
Hierop kregen wij al snel een aanbod van 5 auto's met kleine variatie in leeftijden, kilometerstanden en opties.
Hij is in Duitsland ter plekke de door ons uitgekozen Volvo gaan bekijken en gaf positief advies waarbij hij kwaliteit voorop stelde.
Vervolgens werd alles vlot geregeld, transport, invoer, keuring belastingdienst, RDW keuring, APK keuring, te naam stelling en zelf aflevering voor de deur.


Ja, ik beveel dit aan

Richelle uit Andelst

07-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg blij met de aanschaf van mijn Volkswagen Lupo. Heel veel plezier voor een goede prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Druten

23-10-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto gekocht bij dhr Tonnaer. Deze heeft mij goed begeleid en geadviseerd. Nam de tijd en vooral goudeerlijk! Zeer te spreken over de service en deskundigheid. Kortom een zeer betrouwbaar bedrijf waar ik zeker nog een keer terug kom!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Beek, Limburg

12-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vertrouwde en eerlijke ervaring gehad met Iveton (Ivo).
Duidelijk een vakbekwame man die kwaliteit als prioriteit heeft.
Vanaf eerste kennismaking gevoelsmatig een positieve vertrouwensband gecreƫerd.
Daarnaast service mbt. aanschaf auto goed.
Verbeterpunt? Bereikbaarheid telefonisch danwel whatsapp/sms mag wat sneller.

Alomvattend: een eerlijk en betrouwbaar advies ontvangen mbt. aanschaf occasion.

Ik heb ontzettend veel plezier van mijn nieuwe auto!

Dankjewel Ivo!


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Eindhoven

27-09-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact met Ivo gehad. Afspraken worden nagekomen. In dit geval was het een iets andere situatie aangezien ik een auto gekocht heb van een eigenaar met Ivo als tussenpersoon. Ik kan iedereen wel aanraden hier eens een kijkje te gaan nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Redjesh uit Amsterdam

20-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een auto (Golf 7) aangeschaft bij Iveton. Na een bel met de eigenaar Ivo kon ik de auto zelfs op een zondag komen bekijken (helemaal top). Ivo neemt de tijd voor zijn klanten, legt alles rustig uit en neemt de auto door met de klant (kan ik niet altijd zeggen van de grotere dealers). Auto heb ik de volgende dag kunnen ophalen, met een nieuwe APK en een volle tank. Ivo heeft ook nog gedacht aan een nieuwe SD navigatie kaart voor de auto. Dit is achteraf helemaal netjes vergoed, waarvoor dank! Ivo, dank voor de top service en de auto (wat een verschil met mijn golf 4). Ik kom zeker nog een keer terug voor een kop koffie! Groet Redjesh!


Ja, ik beveel dit aan

Serge uit Overdinkel

11-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Zevenaar

17-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoud + apk laten uitvoeren.

Voor onderhoud kun je prima bij Garage Iveton terecht.
Weer klasse geregeld, vriendelijk ontvangst en prima service. Ivo Bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Nabila uit Amsterdam

16-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De eigenaar oogt niet alleen vriendelijk, maar is ook heel vriendelijk. Kortom heel erg klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan