Beoordelingen J & B Auto's B.V.

8,8
569 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 569 beoordelingen

Anoniem

15-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en casual benaderd, heldere uitleg en afspraken volledig volgens afspraak. Zakelijkheid en persoonlijkheid goed in balans.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-03-2019
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Robert Jan uit Vaassen

10-03-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit BUSSUM

07-03-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top! Iedere keer als Ik er kom voor onderhoud merk ik dat de klantenservice weer is gegroeid.
Zeker de laatste keer, waarbij eerst nog heel even werd verwezen naar een leverancier maar heel snel wordt doorgepakt naar een oplossing voor mij als klant. Dat vond ik top!

Als tip om een 10 te scoren: ik zelf moest melden dat de mistlamp recentelijk was vernieuwd en dat er misschien garantie was. Dat staat gelukkig in jullie historie, dus als jullie dit pro-actief nakijken en melden dan is het helemaal af en verdienen jullie een 10.

En ja, het blijft een dure hobby dat auto rijden. Aan de telefoon klinkt het als een paar kleine dingen maar het blijft altijd even slikken als je totaalbedrag leest. Waarbij ik ook wil melden dat er wordt meegedacht om dingen 'goedkoper op te lossen. En die actie met 10% korting voor een JB nummerplaat is leuk bedacht!


Ja, ik beveel dit aan

Ida jose uit Naarden

04-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Servicegericht en flexibel. Zeer tevreden. Zelf niet technisch maar vertrouw op hun deskundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

Edmond

03-03-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Nadat mijn geïmporteerde auto is was afgekeurd door RDW
heeft J&B auto's de auto op al deze punten gemaakt en aangepast. Er was regelmatig duidelijk overleg per telefoon/ app en email. Zo ben ik duidelijk op de hoogte gehouden wat er met de auto aan de hand was en wat moest gebeuren.


Ja, ik beveel dit aan

Babeth uit Naarden

28-02-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel Goed,snel en kostenindicatie kwam overeen met uiteindelijke factuur


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Naarden

28-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Raoul uit Bussum

24-02-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakmensen die verder kijken en met een goed verhaal komen


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hilversum

22-02-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan