Beoordelingen J & B Auto's B.V.

8,8
685 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
11 t/m 20 van 685 beoordelingen

Diederik uit Bussum

02-08-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel prettig. In het Gooi ben ik vaak bang dat je veel te veel betaald. En arrogant behandeld wordt. Maar niks is minder waar. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Gigi uit Breukeleveen

31-07-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Echte SAAB specialisten met veel kennis in huis. Het service proces is zeer goed op orde met veel aandacht voor de klant en de auto. Er wordt meegedacht en van te voren een begroting gemaakt van de werkzaamheden welke vervolgens met zorg en vakmanschap worden uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Bussum

29-07-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als vanouds..prima service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-07-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijke en behulpzame service


Ja, ik beveel dit aan

Jan-Willem uit Hilversum

26-07-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heb twee auto’s in onderhoud bij J&B Auto’s. Een Saab en een engelse sportwagen. Beide auto’s zijn voor verschillende problemen en voor algemeen onderhoud bij J&B Auto’s ondergebracht.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Lage Vuursche

26-07-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Stef uit Amsterdam

25-07-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima en meedenkend !!


Ja, ik beveel dit aan

André uit Almere

24-07-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden, uitvoering en prijs conform afspraak. Uitvoerige toelichting op de werkzaamheden; goede communicatie en prettige afhandeling. Denken mee, bijvoorbeeld door gebruikte onderdelen aan te bieden.


Ja, ik beveel dit aan

Seth uit Bussum

24-07-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed, had een olie lekkage na onderhoudt. Garage heeft alles netjes binnen garantie gemaakt


Ja, ik beveel dit aan

Gert

22-07-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima en vlot geholpen.
J & B Auto's BV is een fijn bedrijf waar ik al redelijk lang klant ben. Nadat ik daar een auto gekocht had ben ik gebleven vanwege de prettige sfeer en de goede service.
Werkplaats is ter zake kundig en levert dus goed werk af.
Wat mij betreft een fijne onderneming waar ik me goed bij voel.


Ja, ik beveel dit aan