Beoordelingen J & B Auto's B.V.

8,8
626 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
601 t/m 610 van 626 beoordelingen

Onno uit Laren nh

08-11-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Reeds vele jaren ervaring met J&B Auto's B.V.
Uitstekende service en alleszins redelijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Thuvinestraat 52

01-11-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

30-10-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goede ervaringen met J&B Auto's in Bussum.
Flexibel in het maken van afspraken, accuraat en betrouwbaar.
Een goed voorbeeld in de autobranche.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Huizen

21-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was opzoek naar een BMW 3 serie voor zakelijk en privé gebruik. Bij J&B auto's in Bussum stond op dat moment geen auto die aan mijn wensen voldeed. Vervolgens is J&B auto's zelf opzoek gegaan naar de geschikte auto voor mij! J&B auto's heeft vervolgens het volledige aankoopproces geleid. Zij hebben een geschikte auto gevonden en na mijn goedkeuring de volledige aanschaf geregeld. Voor het afleveren hebben zij de auto nog volledig gepoetst en is heeft de auto een onderhoudsbeurt gekregen.
Binnen enkele dagen kon ik mijn auto ophalen. Niks anders dan lof voor J&B auto's en haar medewerkers en de wijze waarop zij dit hebben geregeld. Ik ben zeer tevreden over haar geleverde diensten, de service en de expertise van J&B auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-10-2013
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: JB Auto's verkoopt auto's als handelaar. Meeneemprijzen worden getoond waarop wettelijke garantie niet meer wordt gehonoreerd. Mijn 3 jaar oude BMW had binnen 2 weken verkeerd oliefilter, oliefilterhuis lek en een motorstoring die nog steeds niet is verholpen. JB Auto's stelt zich op standpunt dat alleen Bovag garantie aanspraak maakt op kwaliteit van een bovag aangesloten dealer. Bovag zelf is daar ook niet blij mee zo gaven ze zelf telefonisch aan. Zeer teleurstellend!!


jan uit almere

04-09-2013
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met jbauto bussum is nogal pril, er stond een een op het oog nette goede auto voor een concurerende prijs en er was goed te onderhandelen qua inruil er waren zo links en rechts mogelijkheden die ook benut zijn.
1x bij verkoper / directeur volgens internet was prettig in ongedwonge zweer zonder tijdsdruk te onderhandeld en aankoop was zo gesloten.
2x auto ophalen andere verkoper aanwezig nam wel de tijd beantwoorde vragen maar heeft nam weinig of geen inniatief om uitleg gegeven over de auto bediening en of gas tanken wel qia papier werk vrijwaring koopciontract en zo dat soort dingen...
Auto stond er goed bij helaas zeer weinig gas in de max 25l tank ook maar een max kwart benzine zou heel goed met mijn prijs onderhandelingen te maken kunnen hebben, er is ook nu achteraf goed met de 1e verkoper te communiseren.
De mail dmet aanvullende vragen die ik aan het bedrijf heb gestuurt was niet opgemerkt pas toen ik erover belde ging men kijken nu 2 weken later nog geen responsmail....wel is de 2e verkoper bij het afhalen auto over begonnen, maar goed had het zelf al via whats app geregeld met de 1e verkoper.
Tot aan nu ander halve week rijden dus deze review misschien iets te vroeg ik ben zeer tevreden over de auto geen enkel op of aanmerking auto maakt waar wat mij is voorgespiegeld.
Service laag cijfer gegeven ivm >> qua verkoop top qua afhaal minder maar echt !! geen idee heb ik nog geen ervaring mee bij jbauto ook hier weer review misschien te snel na aankoop cq ophalen ingebruik nemen auto en hoop dat zo te houden dan heb ik een goede betrouwbare auto.
Deskundigheid >> ook weer hetzelfde als boven.
Over het algemeen ben ik een zeer blij mens en heb ik tot nu een zeer goed gevoel over gehouden aan JBauto Bussum.


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Hilversum

17-07-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring bij dit bedrijf gehad! Personeel is vriendelijk en de service is erg goed geregeld! Aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Arnaud uit Alphen aan den Rijn

26-06-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een nette, jonge auto voor privégebruik. Via internet vonden wij bij JB auto's in Bussum een Fiat Bravo van net geen 5 jaar oud met een lage kilometerstand. De prijs was net boven onze begroting maar na een bezoek aan de showroom zijn we daar goed uitgekomen. Vriendelijke ontvangst, niet gehaast en zeker geen gladde verkooppraatjes. Gewoon een leuk gesprek over meer dan enkel de auto.
Bij aflevering was de auto tot onze verassing kostenloos van nieuwe voorbanden voorzien terwijl de 'oude' banden best nog even hadden meegegaan. Top!
Een maand na aanschaf nog even langsgeweest vanwege een storing aan het schuifdak en dat is keurig opgelost, met als bonus wat specifiek advies over het onderhoud ervan. Verder geen enkel probleem met de wagen.
Al met al een prima ervaring met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Huizen

13-05-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service. Verkoop is geduldig en niet opdringerig.. Erg tevreden met mijn "nieuwe" gebruikte auto. Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Haarlem

13-05-2013
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben vorige week een kia sportage gekocht. Ik had meteen opgemerkt, dat de auto aan de rechterachterkant een geluid bij het remmen maakte. Toen werd mij verteld dat het roest was van de remschijf. Nu blijkt dat deze totaal versleten is, en echter niet door de keuring werd goed gekeurd. Terwijl de "keurings-datum" een paar dagen later was. Die ons ook niet verteld was. Toen ik terug ging naar dit bedrijf werd mij verteld, dat ik meteen alle remschijven moest doen want die zouden ook wel vanzelf opgaan. Of ik dan even 900 euro wou neertikken. Super service vrienden!