Beoordelingen J & B Auto's B.V.

8,8
685 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
641 t/m 650 van 685 beoordelingen

G.J.

19-03-2015
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Hilversum

15-03-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed en klantgericht !!!


Ja, ik beveel dit aan

Beatrix uit Ubbergen

13-03-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en niet opdringerige verkoper. Ben zeer tevreden over mijn aankoop bij J&B Auto's. Ik kom zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Hilversum

09-03-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

arnoud uit hilversum

07-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend, doordat je direct met eigenaar en monteur contact hebt.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

05-03-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

P.B.M. uit Bussum

05-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt er goed en adequaat geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Tevreden Volvo rijder uit Bussum

05-03-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een fijn bedrijf. Je bent daar geen nummer maar wordt daar als mens behandeld. Denken altijd met je mee. Prijs/kwaliteit is altijd in orde. Wat belangrijk is dat er altijd vooraf overlegd wordt zodat je niet voor onaangename verassingen komt te staan. Ook de afdeling verkoop is top, niet opdringerig en altijd bereid om mee te denken.
Kortom een aanrader voor iedereen die een betrouwbaar autobedrijf zoekt!


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Bussum

01-03-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uiterst welwillend, vriendelijk, flexibel en vooral vakkundig voor een alleszins realistische prijs. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Jilles uit Bussum

25-02-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vol tevredenheid al diverse jaren het adres voor onderhoud en apk van mijn VW transporter T4 LWB uit 2002.
Zeer schappelijke en inzichtelijke tarieven.
Wat prettig is vindt ik dat het geen fabriek is zoals veel andere merk garages en dat er rechtstreeks te overleggen is met de monteur.


Ja, ik beveel dit aan