Beoordelingen J & B Auto's B.V.

8,8
685 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
651 t/m 660 van 685 beoordelingen

Eric uit Naarden

22-02-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nog nooit, maar dan ook ECHT NOG NOOIT, een probleem gehad of het gevoel te hebben gehad te worden 'genaaid'!!!
HEERLIJK bedrijf en dito service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-02-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al 15 jaar bij J&B Auto's.
Heb een brede ervaring met hen met onderhoud, schade-afhandeling en het kopen van een auto.
Ben altijd zeer tevreden met hun dienstverlening.
Zeer toegankelijke en vrouwvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Laren

08-02-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend, zowel voor onderhoud als aanschaf occassion


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Naarden

19-01-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Alkmaar

23-09-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne service, redelijke inruilprijs en flexibel afhandelen.


Ja, ik beveel dit aan

ivette uit soest

30-06-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben erg plezierig geholpen door Michel van J&B. Hij heeft precies gevonden wat ik zocht en alles op korte termijn keurig geregeld. ik ben heel erg blij met mijn nieuwe auto en zal in de toekomst ook zeker naar J&B gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Leon

30-06-2014
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een auto aangeschaft bij JB auto's. Goede ontvangst.
Fijn en normaal gesprek. Geen standaard autoverkopers praatjes.
Afhandeling en aflevering goed verlopen. Volgende is JB auto's zeker weer een optie.
Zeker een aanbeveling waard.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Gameren

25-03-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een prettig gesprek gehad met één van de mensen (Harmen) van J&B Auto's mbt interesse in één van hun occasions. Geen poeha,maar gewoon ongedwongen. Uiteindelijk de auto gekocht en deze bevalt prima,geen mankementen aan kunnen ontdekken. Aanrader om hier eens naar en occasion te gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Marie

28-02-2014
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een onbetrouwbaar bedrijf is dit.!!! Een aantal jaren geleden een auto gekocht. Bij aanschaf duidelijk gevraagd of er in het verleden ook schade is geweest.
Nu een aantal jaren later ben ik aangereden. Een flinke schade aan de deur. wat blijkt nu : deze auto heeft al eerder schade gehad. De zijkant is voor een groot gedeelte geplamuurd. Ook de expert van de verzekering vond dit niet kunnen.


Onno uit Laren nh

08-11-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Reeds vele jaren ervaring met J&B Auto's B.V.
Uitstekende service en alleszins redelijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan