Beoordelingen J & B Auto's B.V.

8,8
689 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
551 t/m 560 van 689 beoordelingen

Anoniem

09-10-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-09-2016
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Roy en Dorien uit Huizen

13-09-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekend en goed personeel. Wij werden goed en rustig geholpen, er werd echt de tijd genomen om alles door te nemen. Gaan niet voor de snelle handel maar een lange termijn relatie, ik beveel ze zeker aan! Harmen bedankt voor je tijd en hulp!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Vlaardingen

21-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wow... wat is dit een geweldig autobedrijf!!! Hier staan ze pas voor je klaar! Als ik 10 sterren zou kunnen geven zou ik dat zeker doen. Ik ben helemaal vanuit Vlaardingen komen rijden om te kijken naar de Chrysler Crossfire cabrio. De verkoper die voor mij klaarstond heet Michel en hij was absoluut niet pusherig. Dit stelde mij enorm gerust, dit is echt een autobedrijf naar mijn hart. Er staan alleen maar goede en mooie auto's. Dit bedrijf hanteert een zeer hoge standaard. Als ik ooit weer op zoek ga naar een nieuwe auto, ga ik hier eerst kijken, ookal moet ik er een uur voor rijden. Mannen van J&B auto's... ga zo door, jullie overklassen elk ander autobedrijf. BEDANKT!!!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Laren

11-08-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: J&B auto's is kundig en klantvriendelijk. Proberen altijd aan de klant vraag tegemoet te komen. Wel was er in de laatste reparatie iets mis gegaan bij het monteren van nieuwe remschoenen. Dit resulteerde bijna in oververhitting van remschijf.


Ja, ik beveel dit aan

Tomislav uit Croatia

11-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: J&B autos team is great! They are very professional, responsive and customers friendly. The car was the same as described on their website. Highly recommended for others buyers


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Bussum

09-08-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, goede vakkennis, fijne staf. Staan altijd klaar als er wat is.


Ja, ik beveel dit aan

Dan

08-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Hijmen uit Bunschoten

25-07-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn goed ontvangen, en er wordt goede service verleend


Ja, ik beveel dit aan

L uit Bussum

23-07-2016
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Professioneel en klantvriendelijk. Duidelijke omschrijving van de werkzaamheden en een accurate prijsopgaaf, beiden op voorhand.


Ja, ik beveel dit aan