Beoordelingen J & F Auto's

8,2
46 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Bert uit Huizen

13-10-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede ervaring. Niet opdringerig als je er komt kijken. Veel keuze. Er valt nog wat te onderhandelen over de prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Veenendaal

12-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer net bedrijf .
Goed geholpen door het personeel.
Tot nu toe zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Gouda

09-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren klant bij J & F en uitermate tevreden over hun serviceverlening, de aanwezige deskundigheid en het onderhoud van mijn auto. Van harte aanbevolen en daarom blijf ik altijd klant van J & F.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Aalsmeer

01-10-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een nette zaak waar je goed geholpen wordt, we hebben de auto nu een week en tot nu toe alles oke.
Wel zelf heel goed opletten en alles nalopen want deze nette auto's worden volgens mij na inkoop uit Duitsland zo neergezet met alleen APK maar geen uitgebreide check. Airco deed het niet, spiegelmotortje stuk, sensoren voor en achteruit deden het niet. Alles keurig verholpen en netjes klaar voor de koop.


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Zeewolde

30-09-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een aantal keer contact gehad over een auto waar ik interesse in had. De dag dat ik zou komen in de ochtend voor de zekerheid nog contact gehad of de auto er nog was. Dit was het geval. Vervolgens 1.5 uur in de auto. Eenmaal daar aangekomen vroeg ik of ik de desbetreffe auto mocht zien. Nou mevrouw, die is net een uur geleden verkocht. En er was ook al een aanbetaling op gedaan van de week. Blijkbaar zijn ze te beroerd geweest om dit aan mij door te geven na meermaals contact. Ongelofelijk laf en misselijk.


Anoniem

15-09-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Had gevraagd om auto matten. Ook toegezegd maar ze lagen er niet in. Uiteindelijk maar zelf aangeschaft.


mary uit mierlo

07-08-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede om gang met klanten gastvrij de koffie staat altijd klaar


Ja, ik beveel dit aan

Milco uit Broek in Waterland

31-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Wassenaar

19-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb nu hier me 2e auto gekocht. 1e van me man en nu een voor me zelf.
Ondanks dat de prijzen vast zijn kreeg toch nog beetje korting en het was ook mogelijk de auto gelijk mee te nemen. Scheelde me weer een ritje. Ben super blij en zal hoer ook komen voor het onderhoud van mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan