Beoordelingen J & F Auto's

8,2
70 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 70 beoordelingen

Bert uit Nijmegen

11-07-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de week de nissan murano opgehaald.geweldig geholpen,en keurig geregeld.
Verkoper nam de tijd voor ons en was heel duidelijk.
Nette zaaken keurige werkplaats,zeker een aanrader,om daar een andere auto te kopen


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Katwijk Z-H

18-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben ook hier een leuke nette auto gekocht.Nu blijkt dat de airco niet helemaal werkt naar behoren.Vandaag gebeld er werd gelijk gezegd kom maar langs dan gaan we ff kijken.Hier hou ik van.!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Rijswijk

17-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaring is positief bij dit bedrijf de aankoop en afhandeling/levering auto verliep heel soepel


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Katwijk

08-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie hogere auto gekocht I.v.m. ins tap, goede inruil. Alle onderhoud boekjes aanwezig.
Onze aankoop voor aflevering en vlak daarna volledig na gezien. Tot nu zeer tevreden. Kortom, goed bedrijf met mooie auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Den haag

27-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een week geleden een hele mooie auto gekocht bij J & F auto's. Toen bleek er ee fikse storing in te zitten voor wat betreft de airco. Garage gebeld en de auto kon dezelfde week nog gebracht worden voor reparatie. Goed geregeld bij J & F auto's, ik beveel dit bedrijf iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Maasdijk

18-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een Nissan gekocht kort geleden en kan niet anders zeggen, dan dat ik dik tevreden ben. Er waren 2 kleine dingetjes en die waren zeer snel opgelost. Heb een top auto gekocht. Ben er erg blij mee. Aanrader dus.

Henk L.
Maasdijk


Ja, ik beveel dit aan

Józef uit Gouda

24-03-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze hebben me een auto met een defecte batterij verkocht, de tweede dag kon ik de auto niet starten.


frans uit berghem

23-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Noordwijkerhout

21-03-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waren op zoek naar een cabriolet. We zijn hier geslaagd. Net bedrijf, niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan