Beoordelingen J & F Auto's

8,2
67 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 67 beoordelingen

Luuk uit Katwijk

08-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie hogere auto gekocht I.v.m. ins tap, goede inruil. Alle onderhoud boekjes aanwezig.
Onze aankoop voor aflevering en vlak daarna volledig na gezien. Tot nu zeer tevreden. Kortom, goed bedrijf met mooie auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Den haag

27-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een week geleden een hele mooie auto gekocht bij J & F auto's. Toen bleek er ee fikse storing in te zitten voor wat betreft de airco. Garage gebeld en de auto kon dezelfde week nog gebracht worden voor reparatie. Goed geregeld bij J & F auto's, ik beveel dit bedrijf iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Maasdijk

18-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een Nissan gekocht kort geleden en kan niet anders zeggen, dan dat ik dik tevreden ben. Er waren 2 kleine dingetjes en die waren zeer snel opgelost. Heb een top auto gekocht. Ben er erg blij mee. Aanrader dus.

Henk L.
Maasdijk


Ja, ik beveel dit aan

Józef uit Gouda

24-03-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze hebben me een auto met een defecte batterij verkocht, de tweede dag kon ik de auto niet starten.


frans uit berghem

23-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Noordwijkerhout

21-03-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waren op zoek naar een cabriolet. We zijn hier geslaagd. Net bedrijf, niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan

Lennaert uit Leiden

08-02-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Flavius uit Hoogvliet

04-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal top ik raad iedereen hier hun auto te halen hun staan achter hun auto's goed en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettige sfeer! Ruime keuze!
In ieder geval duidelijke prijzen zonder ruimte voor onderhandeling.


Ja, ik beveel dit aan