Beoordelingen Jager Motoren

7,9
445 beoordelingen
  • Service 7,9
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 445 beoordelingen

Stef uit Haarlem

14-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Prima ervaringen, vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Breda

09-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Ben zeer tevreden en goed geholpen. Na een deal met mijn BMW K1600GT inruil voor een gave BMW R1200R LC en een coulance regeling komt Arjan zijn woord na. Accu toch niet zo fris als gedacht maar meteen een nieuwe opgestuurd naar Breda. Nadien probleem met de hoofdremcilinder, heeft Arjan meteen dezelfde dag nog mij de helft van de kosten betaald. Hij had het 100% willen doen maar moest ervoor naar Hoogeveen komen.Zo een voor beide partijen goede oplossing.
Voor mij een prima zaak, geen discussie.
Gr. Peter, Breda


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Hoogeveen

09-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Debby uit Scharmer

28-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Erg leuk kontakt met Hugo. Mijn partner heeft begin dit jaar een motor bij Jager gekocht, ik afgelopen week. Kontakt met de monteur verliep iets minder soepel maar wij hebben in principe ook niets te zoeken in de werkplaats. Mijn 'cijfers' zijn dus niet gebaseerd op een jarenlang kontakt en ik heb het 'dingetje' met de monteur buiten beschouwing gelaten maar onze ervaringen tot nu toe zijn top! Ik kan nu niets bedenken wat beter had gekund.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Amsterdam

21-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Super ervaring, zeer vriendelijk en behulpzaam bedrijf. Ik ben daar geholpen door Hugo, hele aardige kerel die echt mee denkt. Kreeg alle tijd om met twee motoren waar ik niet tussen kon kiezen te rijden. Daarnaast hebben ze super snel me motor klaar gemaakt zodat ik de laatste dagen van me vakantie nog lekker kon rijden. Het onderhoud dat nog moet gebeuren? Geen probleem zit erbij en halen de motor voor me op.
Kortweg super service voor een eerlijke prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Kurt uit Erica, Emmen

21-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Top, vriendelijk, behulpzaam,


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Groningen

21-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Schitterende Triumph gekocht voor een prima prijs. Goede service, alle afgesproken puntjes op de i gezet tijdens de afleverbeurt en tot twee keer toe korting gekregen op een helm. Toppie


Ja, ik beveel dit aan

M.P uit Tytsjerk

16-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Ik heb de service en de hulp bij de aankoop van mijn motor en pak, helm etc. als zeer plezierig ervaren.
Kleine zaken die na de aankoop aan het licht komen zijn bespreekbaar en op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Maartensdijk

09-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Zwolle

05-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan