Beoordelingen Jager Motoren

7,9
469 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 469 beoordelingen

Ben uit Groningen

09-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Prima zaken doen bij Jager. Geen onzin verhalen. Ze (Hugo in mijn geval) weten waar ze over praten. Daarnaast geen gedoe met rijklaar maken. Zaken als een nieuw bandje eronder wordt gewoon gedaan, daar waar het niet eens direct nodig was. Veel keus. Vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Vroomshoop

06-03-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Ik heb positieve ervaring met Jager motoren, een nette behandeling, zeer service vriendelijk ingesteld. bij het ophalen van de motor BMW K1300S dipte de accu bij het starten, deze werd gelijk vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan

02-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Heb meerdere motoren bij Jager gekocht, Super geholpen en tot dusver fijne ervaringen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit HOOGEVEEN

20-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Goede service en zeer behulpzaam bij het halen en brengen van de motor top.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Bavel (breda)

08-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Super dat jullie nog het kabeltje nastuurde van mijn oude motorfiets


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Valthermond

05-02-2019
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

John uit Beinsdorp

11-01-2019
9,5

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer vriendelijk door margreet geholpen. Ik bestelde een kleinood maar ze deed haar uiterste best mij naar tevredenheid te helpen


Ja, ik beveel dit aan

Aldert uit Zaandijk

08-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Mooi opgezet bedrijf met voor elk wat wils , nalevering van materiaal volgens afspraak netjes geregeld 👍


Ja, ik beveel dit aan

M.H. uit Appingedam

08-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Super, afspraak is afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Leiden

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Op Marktplaats werd een nette Honda NC750X DCT uit 2016 aangeboden voor een scherpe prijs, zeker gezien alle accessoires die er al op zaten. Ik ben vervolgens bij Jager Motoren gaan kijken en de motor voldeed precies aan mijn verwachtingen. Met de verkoper Hugo heb ik afspraken gemaakt over de gratis montage van enkele accessoires, zoals een gps-houder en een pro oiler kettingsmeersysteem. Ook zou voor een vast bedrag nog een servicebeurt worden uitgevoerd. Gezien de kilometerstand van 23.200 werd dat een grote onderhoudsbeurt waarbij ook ketting- en tandwielen zijn gewisseld. Dat is allemaal uitgevoerd binnen het afgesproken bedrag. Op enkele vragen van mijn kant over details m.b.t. de uitgevoerde onderhoudsbeurt kreeg ik keurig antwoord van de werkplaats.

Na levering van de motor kan ik niet anders dan constateren dat Jager Motoren alle gemaakte afspraken keurig netjes is nagekomen. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en kan Jager Motoren van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan