Beoordelingen Jager Motoren

7,9
396 beoordelingen
  • Service 7,9
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 396 beoordelingen

Herman uit Alkmaar

13-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Goed niet opdringend


Ja, ik beveel dit aan

Wilgert uit Genderen

09-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Prima deal kunnen sluiten met inruil huidige fiets. Alles keurig volgens afspraak afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Houten

29-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Na de motor (Multistrada) in november aangeschaft en direct te hebben meegenomen (kon niet wachten;) is de afgelopen week de motor gehaald en gebracht voor een aflever beurt. Top service, waarvoor dank! Louis uit Houten


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Veendam

22-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Motor gezien en motor gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Houten

29-11-2017
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Juiste info, enorme keuze, eerlijke no noncense inderhabdeling en vriendelijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Onnen

27-11-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Assen

22-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Snel en accuraat. Denkt in goede praktische oplossingen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit BUDEL-DORPLEIN

22-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Erg prettige ontvangst en begeleiding gehad bij het aanschaffen van een oldtimer motorfiets.
De prijsstelling kwam bij mij ook als zeer redelijk over.
Ik denk er met enorm veel pezier aan terug.


Ja, ik beveel dit aan

Maros uit Amersfoort

09-11-2017
3,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Wilde proefrit maken maar moest eerst op kantoor in de prijsonderhandeling....dat is raar?? Verkeerde volgorde denk ik!