Beoordelingen Jager Motoren

8,0
476 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 476 beoordelingen

Jeroen uit EMMELOORD

19-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Motor gekocht bij jager motoren in hoogeveen. Zeer snelle reacties online. Bij de bezichtiging van de motor alle ruimte om motor te bekijken/testen. Alle documenten en boekjes waren aanwezig.
Na een paar weken begon de keerring van de voorvork te lekken. Contact opgenomen en kon de week erna langs komen voor reparatie. Viel onder de garantie.

Zeer tevreden met de aankoop. Contact is vriendelijk en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Heemskerk

13-04-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Prima, goed, snelle service


Ja, ik beveel dit aan

ab uit zevenaar

10-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: ben zeer netjes en goed geholpen ,en heel tevreden met mijn nieuwe aanwinst een strakke bmw r1200rt 2014,met weinig km.super tevreden dus.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Erica

08-04-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Keurig bedrijf. Plezierig en persoonlijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Appelscha

08-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: ik heb nog nooit zo lekker gereden op een motor, de suzuki Vstrom 650 was geadviseerd door de verkoper. precies wat bij mij past. bedank daarvoor.


Ja, ik beveel dit aan

Claudio uit Amsterdam

27-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Duidelijke voorwaarden. Goede kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Andrew uit Rijswijk

26-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Groningen

09-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Prima zaken doen bij Jager. Geen onzin verhalen. Ze (Hugo in mijn geval) weten waar ze over praten. Daarnaast geen gedoe met rijklaar maken. Zaken als een nieuw bandje eronder wordt gewoon gedaan, daar waar het niet eens direct nodig was. Veel keus. Vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Vroomshoop

06-03-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Ik heb positieve ervaring met Jager motoren, een nette behandeling, zeer service vriendelijk ingesteld. bij het ophalen van de motor BMW K1300S dipte de accu bij het starten, deze werd gelijk vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan

02-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Heb meerdere motoren bij Jager gekocht, Super geholpen en tot dusver fijne ervaringen gehad.


Ja, ik beveel dit aan