Beoordelingen Jager Motoren

8,0
484 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 484 beoordelingen

Fas uit Veele

21-08-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed ontvangen, mijn Harley verkocht alles goed geregeld en goede prijs, daarom gelijk maar een honda goldwing 1500 (bankstel) 🤗 gekocht om toch nog te rijden. Prima zaak 👍🏼


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Kampen

08-07-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Even een vervolg op mijn eerdere ervaring met de gekochte road king. Heb contact gehad met Hugo, het aanbod voor een paar nieuwe banden was voor mij niet van belang omdat ik er al nieuwe had onder gezet, had nog wel een paar nieuwe eind dempers nodig en uiteindelijk hebben we mijn dempers geruild voor een paar andere dempers waar ik zeer tevreden mee ben ze zien er als nieuw uit en een prachtig geluid. in ieder geval bedankt Hugo.. gr Bert


Bert uit Kampen

21-06-2019
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mei 2018 een road king van 2008 gekocht, na de zomer ontstonden er wat blaasjes onder de lak. denk laat hem opnieuw spuiten helaas de twee spatborden zo ver verroest dat ze vervangen moesten worden, maar was het dat maar, achter brug verrot versnellingsbak geen lak meer op,,, totaal 4000 euro verder,,, denk voor de zomer een grote beurt laten doen,, wat denk je blok ook zo goed als afgeschreven spanners, lifters, nokvolgers en zo kan ik nog even door gaan allemaal in verre staat van ontbinding minimale reparatie 1500 euro,,, was al langs geweest bij jager motoren maar die zeggen wat moeten wij er mee heb nu een 2008 road king die mooi naar de 20.000 euro toe gaat ... voor een ieder die dit leest denk heel goed na voor dat je hier een motor koopt


Anoniem

08-06-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Die zijn zonder meer goed prettig geholpen door verkoper Hugo en komt zijn afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Delden

21-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Zeer net bedrijf.Vriendelijk personeel ,word er goed ontvangen.En geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Geesbrug

16-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Zeer goed bedrijf, erg klantvriendelijk en veel know how.
Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan uit Bergentheim

04-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Goeie ervaring,oude motor goed ingeruild met een mooie andere.
Erg tevreden over de verkooper.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Zwolle

30-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Prettige mensen , open en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit EMMELOORD

19-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Motor gekocht bij jager motoren in hoogeveen. Zeer snelle reacties online. Bij de bezichtiging van de motor alle ruimte om motor te bekijken/testen. Alle documenten en boekjes waren aanwezig.
Na een paar weken begon de keerring van de voorvork te lekken. Contact opgenomen en kon de week erna langs komen voor reparatie. Viel onder de garantie.

Zeer tevreden met de aankoop. Contact is vriendelijk en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Heemskerk

13-04-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Prima, goed, snelle service


Ja, ik beveel dit aan