Beoordelingen Jager Motoren

7,9
424 beoordelingen
  • Service 7,9
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 424 beoordelingen

Ronald uit Lochem

28-05-2018
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: ontvangst goed, tijdens verkoop prima, aflevering was sumier, stof nog op de motor,niet idee dat de motor afleverings klaar was gezet, technisch kan ik nog niet beoordelen(afl.nw. accu afgsproken bv)
Motor opzich ben ik nu tevreden,lees vrij nieuw


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Dalfsen

25-05-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit 4841 ES, 146

11-05-2018
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Didn't like the attention received. Had to wait almost or even more than 1 hour. And this that the seller knew I was going there to buy the bike. No service book, no tools at the bike, and nothing mentioned at their listing. Do not recommend. If you have a chance to buy the bike you want in another place, do it.... Stay away from this team there.... Not sure, maybe if you are Dutch you might be better welcome... Don't know... The seller knew I was there to buy the bike. I arrived, started talking and making questions about the bike. Notice he was not enjoying my questions... Went for a test drive and when I was back to close the deal, he was with another customer and made me wait more than ONE HOUR!!! Believe... and last frustration when I was leaving... Asked for the tool to adjust suspension and service book... No there is nothing!!! Sorry. Buy!!!! Give his back and left me at the back of the store. Really guys... just bought the bike at this place because was the one I wanted... But no intention to back there never, ever again... There was a bald that was nice... not sure, but guess I would have had a better customer purchase experience with him.... don't know.... mainly because i wont get back there ;-) Trust me..... you are just a number for them, not a customer.....


Arno uit Son en Breugel

06-05-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Goede service, prima geholpen zelfs bij aankoop zonder garantie erg behulpzaam en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Winsum

03-05-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Goede ervaring aanschaf 2e hands BMW R 1100 RT. Zal het zeker aanbevelen. Prettige zaak om een motor te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Prima, gastvrij, behulpzaam en no-nonsense


Ja, ik beveel dit aan

Bas Jan uit Hellendoorn

22-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Proffesioneel bedrijf...goede medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit WILDERVANK

22-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Mooi bedrijf, mag er graag komen. Mijn 2e motor ook bij Jager gekocht. Nu een BMW 1200 GS. Afspraken allemaal nagekomen en alles klopt zoals verteld. Is er iets, kun je zo weer langskomen!


Ja, ik beveel dit aan

john uit Geesbrug

12-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: fijne bediening netjes geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Wijster

12-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan