Beoordelingen Jager Motoren

8,0
476 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
11 t/m 20 van 476 beoordelingen

Albert uit HOOGEVEEN

20-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Goede service en zeer behulpzaam bij het halen en brengen van de motor top.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Bavel (breda)

08-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Super dat jullie nog het kabeltje nastuurde van mijn oude motorfiets


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Valthermond

05-02-2019
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

John uit Beinsdorp

11-01-2019
9,5

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer vriendelijk door margreet geholpen. Ik bestelde een kleinood maar ze deed haar uiterste best mij naar tevredenheid te helpen


Ja, ik beveel dit aan

Aldert uit Zaandijk

08-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Mooi opgezet bedrijf met voor elk wat wils , nalevering van materiaal volgens afspraak netjes geregeld 👍


Ja, ik beveel dit aan

M.H. uit Appingedam

08-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Super, afspraak is afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Leiden

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Op Marktplaats werd een nette Honda NC750X DCT uit 2016 aangeboden voor een scherpe prijs, zeker gezien alle accessoires die er al op zaten. Ik ben vervolgens bij Jager Motoren gaan kijken en de motor voldeed precies aan mijn verwachtingen. Met de verkoper Hugo heb ik afspraken gemaakt over de gratis montage van enkele accessoires, zoals een gps-houder en een pro oiler kettingsmeersysteem. Ook zou voor een vast bedrag nog een servicebeurt worden uitgevoerd. Gezien de kilometerstand van 23.200 werd dat een grote onderhoudsbeurt waarbij ook ketting- en tandwielen zijn gewisseld. Dat is allemaal uitgevoerd binnen het afgesproken bedrag. Op enkele vragen van mijn kant over details m.b.t. de uitgevoerde onderhoudsbeurt kreeg ik keurig antwoord van de werkplaats.

Na levering van de motor kan ik niet anders dan constateren dat Jager Motoren alle gemaakte afspraken keurig netjes is nagekomen. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en kan Jager Motoren van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Krimpen aan de Lek

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Zeer tevreden, goede kennis van motoren, advies op maat.


Ja, ik beveel dit aan

Robin

25-12-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Vorig jaar een motor gekocht, BMW K1600, prima motor en prima geholpen. Er gaan veel verhalen de ronde over dit bedrijf maar dat vind ik allemaal wel erg gemakkelijk, ik kan alleen voor mijzelf spreken, maar heb zelf prima ervaringen. Zijn wel handelaren en geen merk dealer, dat weet je vooraf.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Hoogeveen

30-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: goed en prettig


Ja, ik beveel dit aan