Beoordelingen Jager Motoren

8,0
481 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
11 t/m 20 van 481 beoordelingen

Claudio uit Amsterdam

27-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Duidelijke voorwaarden. Goede kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Andrew uit Rijswijk

26-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Groningen

09-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Prima zaken doen bij Jager. Geen onzin verhalen. Ze (Hugo in mijn geval) weten waar ze over praten. Daarnaast geen gedoe met rijklaar maken. Zaken als een nieuw bandje eronder wordt gewoon gedaan, daar waar het niet eens direct nodig was. Veel keus. Vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Vroomshoop

06-03-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Ik heb positieve ervaring met Jager motoren, een nette behandeling, zeer service vriendelijk ingesteld. bij het ophalen van de motor BMW K1300S dipte de accu bij het starten, deze werd gelijk vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan

02-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Heb meerdere motoren bij Jager gekocht, Super geholpen en tot dusver fijne ervaringen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit HOOGEVEEN

20-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Goede service en zeer behulpzaam bij het halen en brengen van de motor top.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Bavel (breda)

08-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Super dat jullie nog het kabeltje nastuurde van mijn oude motorfiets


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Valthermond

05-02-2019
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

John uit Beinsdorp

11-01-2019
9,5

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer vriendelijk door margreet geholpen. Ik bestelde een kleinood maar ze deed haar uiterste best mij naar tevredenheid te helpen


Ja, ik beveel dit aan

Aldert uit Zaandijk

08-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Mooi opgezet bedrijf met voor elk wat wils , nalevering van materiaal volgens afspraak netjes geregeld 👍


Ja, ik beveel dit aan