Beoordelingen James Auto & Service Mijdrecht

9,0
158 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 158 beoordelingen

Vincent uit Mijdrecht

20-07-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dan kom je er op een zaterdagmiddag(!) om 15u achter dat je koelvloeistof weglekt.... ik kon meteen langskomen en werd perfect geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Evelien uit Amstelveen

08-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijke bediening en denken erg mee.


Ja, ik beveel dit aan

Margreet uit Uithoorn

06-07-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, duidelijk, netjes behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Mijdrecht

22-06-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier al jaren, zowel met eigen leaseauto als 2e hands auto van mijn vrouw.
Altijd prima service, altijd bereid kleine dingetjes meteen te verhelpen. Paul en collega’s supervriendelijk, deskundig, en altijd meedenkend in oplossingen waar jij als klant echt wat aan hebt.
Ik beveel James Mijdrecht bij iedereen aan. Als je hier slechte ervaringen zou hebben, ligt het echt aan jezelf!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Haarlem

15-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed en heel netjes, alles zoals afgesproken afgehandeld. Aflevering van auto was leuke afronding geheel ingepakt als een groot cadeau.


Ja, ik beveel dit aan

Herbert uit Mijdrecht

12-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al jaren bij dit bedrijf en niets dan lof voor het repareren en omgaan van mij als klant.
Heel betrouwbaar en derhalve promoot ik hun bedrijf bij iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Mijdrecht

09-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig, deskundig, goede kwaliteit/service


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit Mijdrecht

28-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed bedrijf. Prettige sfeer. Vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Mijdrecht

09-05-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goede service, eerlijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

a.c uit mijdrecht

19-04-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan