Beoordelingen James Auto & Service Mijdrecht

9,0
137 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 137 beoordelingen

Pauline uit Bennebroek

12-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een auto gekocht bij James auto & servive Mijdrecht.
Zonder te overdrijven een geweldig bedrijf waar je voor aankoop en onderhoud het best op je plek bent. Keurige afhandeling van aankoop en inruil van mijn auto. En wat een vriendelijk mensen. Zij krijgen van mij het predicaat EERLIJK en BETROUWBAAR!


Ja, ik beveel dit aan

Mattisj uit Soest

12-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service, goed advies. Lijkt betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel vriendelijk geholpen.
Denken met je mee.
Betrouwbaar en prettig overleg met elkaar.


Ja, ik beveel dit aan

Aimee uit Amstelveen

10-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerdus uit wilnis

28-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Citroen Berlingo had problemen met de distributiesnaar, dat uiteindelijk leidde tot vervanging van de nokkenas. Akkes is uit de kast getrokken om dit technisch probleem te analyseren en op te lossen. Flexibiliteit van beide kanten heeft gezorgd dat we zeer tevreden zijn als klant.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-11-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Niet opdringerig, onduidelijkheid over fabrieksgarantie bij occasion werd snel en effectief opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Huis ter Heide

23-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Door zeer goede verkoper Gerwin werd mijn vertrouwen gewekt en besloten hier een auto te kopen. Dit ondanks ik niet in de buurt woonde. Daaruit blijkt maar weer eens dat een goede verkoper met de juiste persoonlijke benadering, goud waard is voor een bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Vianen

21-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

petra uit loenen aan de vecht

09-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: dit is al de derde auto die ik gekocht heb en de ervaringen zijn top,als er iets is staan ze voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan