Beoordelingen James Autoservice Van den Berg B.V.

8,8
25 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Ria uit Haarlem

09-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al vele jaren een trouwe klant van James, van den Berg in Hoofddorp. Henno begrijpt hoe hij zijn klanten een tevreden gevoel kan geven waardoor ze altijd bij hem terug zullen komen. Mijn schoonzuster heeft haar auto voor het eerst bij Henno laten repareren. De prijs was veel beter dan bij de VW dealer, Hij werd gehaald en gebracht, en als extra service, schoon en gestofzuigd terug gebracht. Zij komt z├ęker weer terug voor onderhoud en APK Henno Komt daarbij altijd zijn afspraken na, geeft altijd een eerlijk advies, is betrouwbaar zowel bij onderhoud, maar ook bij aankoop van een andere auto. Ik heb Henno al vele malen aanbevolen bij mijn vrienden en familie. Ik hoop nog vele jaren gebruik te kunnen maken van zijn fantastische service.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Tilburg

25-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ontevreden uit Enschede

21-11-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gevonden op website witte peugeot 208.zag er op de foto prima uit.gebeld en een afspraak gemaakt .omdat we helemaal uit enschede moesten komen zou de auto klaar staan en een nieuwe apk er op zitten.ik had de eigenaar nog gevraagd of het een nette strakke auto was.dat was zo volgens hem.wij hoopvol er naar toe om mijn dochter haar eerste auto te kopen.2 uur rijden en ik zie m al binnen staan en had meteen een kutgevoel.er was waarschijnlijk door een kleuter geprobeerd om een deuk in de motorkap er uit te slaan.zag er niet uit.overal deukjes beschadigingen en de auto was nog vies ook.bedankt dat je ons helemaal naar je toe hebt laten komen en dat mijn dochter in tranen de terugweg in de auto zat.je had ook eerlijk kunnen zeggen dat er een aantal deukjes en een deuk in de motorkap zat.dan hadden we zelf kunnen beslissen om wel of niet de kans te wagen.en niet zeggen dat de auto superstrak en netjes is.


Anoniem

11-11-2017
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In de naam staat dan wel het woord 'service' maar de eerste ervaring wat betreft service met de vestiging in hoofddorp is uiterst slecht.

Ik rij in een leaseauto die voorheen door iemand anders werd gereden. Bij deze auto horen winterbanden die bij dit bedrijf zijn opgeslagen. Aangezien ik niet in de buurt woon, heb ik Kwikfit gevraagd de banden op te halen en het door hen te laten omwisselen. Dit proces is door Kwikfit niet goed geregeld waardoor de banden niet tijdig op de betreffende locatie waren. Heb voordat de afspraak was, contact gehad met James Autoservice om te vragen of de banden al waren opgehaald. Dat gesprek ging al moeizaam en de betreffende medewerker verwees mij door naar Kwikfit. Het enige wat ik wilde weten is of de banden er nog lagen of al waren opgehaald. Na veel moeite kon de medewerker mij vertellen dat de banden nog niet waren opgehaald.

Vandaag naar Kwikfit en dus geen banden. Heb wederom telefonisch contact gehad met dit bedrijf om te vragen of de winterbanden bij hun al waren opgehaald. Puur om te weten of er al iemand was geweest om ze op te halen, of dat ze daar nog stonden. Dezelfde medewerker aan de telefoon gehad als de keer ervoor. Allemaal moeilijk moeilijk en ik moest het maar vragen bij Kwikfit. Ja ok ik snap dat het de verantwoordelijkheid is van Kwikfit, maar hoe lastig is het om te vertellen of de banden er nog liggen of niet. De medewerker wilde het me niet vertellen waardoor er een discussie ontstond. Hoe dan ook wilde hij niet vertellen of de banden er nog lagen of niet.

In mijn ogen een hele kleine moeite om de informatie te verstrekken, maar voor dit bedrijf blijkbaar teveel moeite die ze niet willen nemen. Service kennen ze daar dus blijkbaar niet!


Ad uit Rosmalen

07-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een gebruikte auto gekocht en ben zeer tevreden over deze aankoop .
Klantvriendelijk ,uitstekende service en vond in eerste instantie de afstand Rosmalen /Hoofddorp erg ver maar was zeer de moeite waard.


Ja, ik beveel dit aan

Jeff uit Hoofddorp

09-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Simpelweg topservice en vriendelijkheid. Eerlijk geprijsd.


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit Hoofddorp

02-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele goede service en ze denken met je mee


Ja, ik beveel dit aan

Jolien uit Hoofddorp

18-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren klant bij deze garage en zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Hoofddorp

06-06-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik kwam voor de eerste keer en ben uiterst tevreden met de service en met het factuurbedrag je heb er een klant bij


Ja, ik beveel dit aan

mirian uit Hoofddorp

21-05-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Problemen met auto ben er zonder afspraak heen gegaan.werd meteen vriendelijk geholpen
Hele goede service en erg klantvriendelijk ze gaan echt voor kwaliteit en de prijs is goed
Ik beveel ze echt aan om daar heen te gaan.


Ja, ik beveel dit aan