Beoordelingen Jan van Veen Auto's B.V.

9,4
142 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 142 beoordelingen

MJ uit Broekland

04-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Audi A3 gekocht. Keurige auto, goede service en bij het inruilen van mijn oude Ibiza met hier en daar wat gebreken tot een mooie overeenkomst kunnen komen. Topbedrijf met behulpzame medewerkers die direct voor je klaar staan!


Ja, ik beveel dit aan

Mimoun uit Utrecht

27-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Top bedrijf goede voorraad auto.s en vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Sittard

17-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele nette zaak met een goede service en mooie en goed onderhouden auto’s


Ja, ik beveel dit aan

Jaco uit Gouda

14-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel erg blij met mn nieuwe auto die ik bij Jan van Veen heb gekocht.
wat een fijne en snelle service en een mooie auto voor een scherpe prijs .
u ziet mij zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Bemmel

14-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed. Gastvrij ontvangen door een goede verkoper. Kreeg alle tijd en ruimte voor een proefrit, de deal was snel rond!


Ja, ik beveel dit aan

Wilfred uit Aalst

14-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Audi A3 gekocht. Ik had geen eerdere ervaring met Jan van Veen auto's maar ik werd positief verrast. Door de no-nonsens mentaliteit en de korte lijnen. Hier kunnen ze bij andere autobedrijven nog wat van leren. Na de aanschaf was er een klein probleem met de sporing van de auto. Hiermee kon ik direct terugkomen en is zonder problemen opgelost. Bert en Klaas zijn prettig in de omgang.


Ja, ik beveel dit aan

Kitty uit Arnhem

13-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn VW Polo opgehaald. De vorige kwam ook hiervandaan. De reden waarom ik terugkom is de betrouwbaarheid en de deskundigheid van het personeel. Ik rijd weer met een tevreden gevoel het terrein af. Bedankt team!


Ja, ik beveel dit aan

Geta uit Zaltbommel

13-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Emmen

01-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zo dat was weer een fijn dagje Zuilichem kennis gemaakt met Bert de nieuwe die nu de scepter zwaait via de telefoon een prijs afgesproken.En vandaag gewisseld de auto was in top conditie Klaas heeft de papieren geregeld bakje koffie er bij en we hopen dat we met deze A3 weer een tijdje kunnen rijden. Dit was iets van de tiende auto bij jan van Veen.


Ja, ik beveel dit aan

Lam uit Zwolle

19-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goeie auto gekocht en helemaal geen spijt.


Ja, ik beveel dit aan