Beoordelingen Jan van Veen Auto's B.V.

9,4
118 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 118 beoordelingen

Khalid uit Almere

06-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hallo mijn is khalid dit word mijn 2de keer dat ik een auto koop bij JAN van VEEN . En doe het met plezier en de eerste auto 3 gehouden een polo 2011 , nooit klachten gehad en heb pas weer een auto gekocht en verwacht het zelfde als de polo goeie ervaring


Ja, ik beveel dit aan

A.J. uit Dordrecht

05-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen (door Bert), nam de tijd voor ons, hebben verschillende automodellen bekeken, maar toch uiteindelijk gekozen voor de Skoda Superb Combi, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit BEEK EN DONK

31-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is een super bedrijf dat in alles TOP is


Ja, ik beveel dit aan

wim uit wijk bij duurstede

28-03-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na aankoop 3000 euro onkosten gehad aan de auto vanwege een kapot roetfilter en een kapote egr koeler en nog geen 1000 km gereden


Arjan uit Meteren

24-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In eerste instantie op zoek geweest naar een VW Tiguan. Bij diverse andere autobedrijven langs geweest, met zeer wisselende ervaringen. Op internet bij Jan van Veen een VW Golf Variant zien staan, aangezien het in de buurt is direct even gebeld en langs gegaan. We waren allereerst positief verrast door het grote aanbod van VW, Audi en Skoda occasions (bijna 250). We werden vriendelijk verwelkomd door Klaas en niet veel later kregen we de sleutels voor een proefrit. De eerste indruk van het bedrijf en de mensen was direct goed, een zeer professionele uitstraling, persoonlijk en vriendelijk contact, oprechte interesse van de verkoper en een eerlijke prijs voor mijn inruilauto. Door de fijne ervaring de volgende dag direct terug gegaan en de auto gekocht. De verkoper wist nog exact wat we hadden besproken en elk punt werd netjes uitgewerkt op de koopovereenkomst. Nadat we de auto een week later hebben opgehaald, bleek er een storing in de parkeersensoren te zijn. De volgende ochtend even gebeld en ik kon direct langskomen. De oorzaak was snel gevonden. Een sensor werd vervangen en het probleem werd kosteloos opgelost. Dat er iets kan gebeuren is niet erg, het gaat erom hoe een bedrijf hiermee om gaat. De service was in dit geval uitstekend. Enorm fijn wanneer je erop kunt vertrouwen dat het goed komt. Bedankt voor de prettige ervaring Klaas & team!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Nijmegen

17-01-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na aanschaf van een auto 1 maand geleden vanochtend met een kleine motorstoring terug geweest en ondanks alle drukte en de hectiek direct kosteloos verholpen. Prima service!!


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Bemmel

15-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service en kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Ali uit Amsterdam

13-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een golf gekocht bij dit bedrijf.
Ik ben heel goed geholpen goeie service auto tiptop.
Auto was dezelfde dag nog klaar.
Ik ben geholpen door Bert,erg bedankt
echt een topbedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Arné

12-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen november een Seat Leon wezen kopen bij Jan van Veen. Ik kon het niet laten om nog even een recensie achter te laten voor dit topbedrijf.

Personeel is erg vriendelijk. Ze denken goed met de klant mee en staan open voor alle vragen. De prijs/kwaliteit verhouding is super en ik weet dat ik bij dit bedrijf terug kan komen als er ook maar iets mankeert aan de auto.

Bij aflevering stond mijn auto gepoetst klaar om op te halen. Ook kreeg ik gratis een nieuwe set vloermatten.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit andel

23-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij komen er al 15 jaar echt een super bedrijf nogmaals bedankt voor de super service en tot de volgende keer


Ja, ik beveel dit aan