Beoordelingen Jan van Veen Auto's B.V.

9,4
131 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 131 beoordelingen

Ton uit Prinsenbeek

05-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg prettig en ongedwongen geholpen ze namen de tijd voor me en kwamen professioneel over zo ziet heel het bedrijf eruit trouwens van mijn kant niks dan lof ik ga er voor mijn volgende auto zeker weer met heel veel vertrouwen heen


Ja, ik beveel dit aan

kevin uit silvolde

19-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede service en de monteurs zijn vakbekwaam! top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Corrianne uit Wellseind

21-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super autobedrijf! Dat mag even gezegd worden. Het bedrijf zelf ziet er alleen al strak en goed geregeld uit en dat uit zich ook in de service. Snelle reacties, klantvriendelijk personeel dat met je meedenkt en informeert. Prijs/kwaliteit verhouding is goed en reƫel. Hier kan je met een gerust hart een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Gertjan uit Wageningen

14-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In dec 2017 tweedehands Skoda Octavia gekocht. Al snel koeivloeistofverlies. In eerste instantie mogelijk door vervangen waterpomp bij grote beurt. In voorjaar nog steeds koelvloeistofverlies. Terug. Netjes nagekeken en slang vervangen. Bleek niet het probleem. Begin september weer controle: helaas lekke koppakking. Volledig op garantie (3 mnd Jan v Veen garantie op motor) gerepareerd zonder gedoe! Klasse service!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Den Hoorn

09-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een 2e Polo gekocht en weer goed geholpen door Klaas. De auto bleek hagelschade te hebben die wij niet hadden gezien bij aankoop ivm regen.

Alles is keurig opgelost met een nieuwe apk waarbij ook de remschijven en blokken zijn vervangen.
Bij aflevering nog een foto met strik om het af te maken.
Is in middels onze 3e gekochte auto hier.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Lienden

03-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: grandioos geholpen 2e auto gekocht 4 jaar geleden een skoda octavia gekochtprima auto nu een golf variant mijn vrouw samen met klaas uit gezocht zeer mooie auto en klaas op zijn best als verkoper prima gedaan ook de aflevering bedankt klaas


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Capelle ad IJssel

02-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 30-08-2018 een Skoda Superb gekocht. Prima inruil prijs gehad. De verkopers zijn heel vriendelijk en geven je alle tijd en ruimte. Zeer goed behandeld. Even een probleempje gehad met de radio. Een belletje en was zo opgelost. Prima!!!


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Driebergen

23-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een Polo Bluemotion en ben vriendelijk geholpen en heb een eerlijke prijs voor mijn Audi A3 terug gekregen. Goed kunnen lachen met de verkoper, en eerlijk zaken kunnen doen. Zeer tevreden over deze firma! Een dikke 10!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Den Hoorn

19-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een Polo voor mijn dochter
Goed op weg geholpen door Klaas en een mooie 1.2 diesel gekocht.
Auto kreeg een beurt met nieuwe velgen en banden( kleine meerprijs) en 3 maanden garantie.
Kreeg bij afleveren nog een strik op de motorkap voor de foto.
Bedankt Pieter.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Rossum

27-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: keurige vw passat gekocht met 159.000km , inruil v50, nu na 8000km een beoordeling: prima keuze geweest bij jan van veen, goed geholpen en afgeleverd, motor in prima conditie(dat is even afwachten na alle verhalen over vw blue motion diesels) inruilwaarde mocht fractie hoger maar goed tevreden ;bedankt en tot de volgende aanschaf gok ik zo .


Ja, ik beveel dit aan