Beoordelingen Jan van Veen Auto's B.V.

9,4
144 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
11 t/m 20 van 144 beoordelingen

Henk uit Emmen

01-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zo dat was weer een fijn dagje Zuilichem kennis gemaakt met Bert de nieuwe die nu de scepter zwaait via de telefoon een prijs afgesproken.En vandaag gewisseld de auto was in top conditie Klaas heeft de papieren geregeld bakje koffie er bij en we hopen dat we met deze A3 weer een tijdje kunnen rijden. Dit was iets van de tiende auto bij jan van Veen.


Ja, ik beveel dit aan

Lam uit Zwolle

19-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goeie auto gekocht en helemaal geen spijt.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Den bosch

22-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf ! Vorige week een vw polo gekocht , 5 dagen naar aankoop terug gegaan omdat klein beetje naar rechts trok . Word gelijk geholpen en de remschijven en blokken worden ook gelijk vervangen


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Prinsenbeek

05-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg prettig en ongedwongen geholpen ze namen de tijd voor me en kwamen professioneel over zo ziet heel het bedrijf eruit trouwens van mijn kant niks dan lof ik ga er voor mijn volgende auto zeker weer met heel veel vertrouwen heen


Ja, ik beveel dit aan

kevin uit silvolde

19-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede service en de monteurs zijn vakbekwaam! top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Corrianne uit Wellseind

21-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super autobedrijf! Dat mag even gezegd worden. Het bedrijf zelf ziet er alleen al strak en goed geregeld uit en dat uit zich ook in de service. Snelle reacties, klantvriendelijk personeel dat met je meedenkt en informeert. Prijs/kwaliteit verhouding is goed en reƫel. Hier kan je met een gerust hart een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Gertjan uit Wageningen

14-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In dec 2017 tweedehands Skoda Octavia gekocht. Al snel koeivloeistofverlies. In eerste instantie mogelijk door vervangen waterpomp bij grote beurt. In voorjaar nog steeds koelvloeistofverlies. Terug. Netjes nagekeken en slang vervangen. Bleek niet het probleem. Begin september weer controle: helaas lekke koppakking. Volledig op garantie (3 mnd Jan v Veen garantie op motor) gerepareerd zonder gedoe! Klasse service!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Den Hoorn

09-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een 2e Polo gekocht en weer goed geholpen door Klaas. De auto bleek hagelschade te hebben die wij niet hadden gezien bij aankoop ivm regen.

Alles is keurig opgelost met een nieuwe apk waarbij ook de remschijven en blokken zijn vervangen.
Bij aflevering nog een foto met strik om het af te maken.
Is in middels onze 3e gekochte auto hier.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Lienden

03-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: grandioos geholpen 2e auto gekocht 4 jaar geleden een skoda octavia gekochtprima auto nu een golf variant mijn vrouw samen met klaas uit gezocht zeer mooie auto en klaas op zijn best als verkoper prima gedaan ook de aflevering bedankt klaas


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Capelle ad IJssel

02-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 30-08-2018 een Skoda Superb gekocht. Prima inruil prijs gehad. De verkopers zijn heel vriendelijk en geven je alle tijd en ruimte. Zeer goed behandeld. Even een probleempje gehad met de radio. Een belletje en was zo opgelost. Prima!!!


Ja, ik beveel dit aan