Beoordelingen Jan van Veen Auto's B.V.

9,4
133 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
11 t/m 20 van 133 beoordelingen

Pieter uit Den Hoorn

19-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een Polo voor mijn dochter
Goed op weg geholpen door Klaas en een mooie 1.2 diesel gekocht.
Auto kreeg een beurt met nieuwe velgen en banden( kleine meerprijs) en 3 maanden garantie.
Kreeg bij afleveren nog een strik op de motorkap voor de foto.
Bedankt Pieter.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Rossum

27-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: keurige vw passat gekocht met 159.000km , inruil v50, nu na 8000km een beoordeling: prima keuze geweest bij jan van veen, goed geholpen en afgeleverd, motor in prima conditie(dat is even afwachten na alle verhalen over vw blue motion diesels) inruilwaarde mocht fractie hoger maar goed tevreden ;bedankt en tot de volgende aanschaf gok ik zo .


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Utrecht

16-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk. Goed gevoel bij het gesprek en met het afhandelen van alles. Zekers een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ij deze dealer hadden we een vriendelijk ontvangst. De auto's waar we interesse in hadden, kende de verkoper goed en hij kon dan ook al onze vragen beantwoorden. Toen we onze auto gekozen hadden, hadden we een aantal opties. Zo konden we kiezen voor vier seizoenen banden, een reserve wiel i.p.v. een reparatie setje autoband en andere sterwielen (licht aluminium velgen). Dit alles was in de prijs inbegrepen. De verkoper lichtte duidelijk toe wat er nog moest gebeuren aan de auto wat voor onze rekening zou zijn en wat zij voor hun rekening namen, waaronder een grote beurt en de APK. Met de aanschaf van onze Skoda Octavia occasion zijn we heel tevreden. De auto rijdt soepel, is zeer ruim en heeft goede opbergruimten. Het is alleen nog wennen met de nieuwe manier van schakelen (6 versnellingen ipv 5).


Ja, ik beveel dit aan

arno uit geleen

07-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: super ervaring zeer tevreden alles verliep erg vlot en ook de inruil waarde van onze auto was prima, de tenaamstelling was gratis en de verkoper was vooral niet opdringerig wat op veel plekken wel het geval is.. kortom alles bij elkaar een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan

Khalid uit Almere

06-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hallo mijn is khalid dit word mijn 2de keer dat ik een auto koop bij JAN van VEEN . En doe het met plezier en de eerste auto 3 gehouden een polo 2011 , nooit klachten gehad en heb pas weer een auto gekocht en verwacht het zelfde als de polo goeie ervaring


Ja, ik beveel dit aan

A.J. uit Dordrecht

05-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen (door Bert), nam de tijd voor ons, hebben verschillende automodellen bekeken, maar toch uiteindelijk gekozen voor de Skoda Superb Combi, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit BEEK EN DONK

31-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is een super bedrijf dat in alles TOP is


Ja, ik beveel dit aan

wim uit wijk bij duurstede

28-03-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na aankoop 3000 euro onkosten gehad aan de auto vanwege een kapot roetfilter en een kapote egr koeler en nog geen 1000 km gereden


Arjan uit Meteren

24-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In eerste instantie op zoek geweest naar een VW Tiguan. Bij diverse andere autobedrijven langs geweest, met zeer wisselende ervaringen. Op internet bij Jan van Veen een VW Golf Variant zien staan, aangezien het in de buurt is direct even gebeld en langs gegaan. We waren allereerst positief verrast door het grote aanbod van VW, Audi en Skoda occasions (bijna 250). We werden vriendelijk verwelkomd door Klaas en niet veel later kregen we de sleutels voor een proefrit. De eerste indruk van het bedrijf en de mensen was direct goed, een zeer professionele uitstraling, persoonlijk en vriendelijk contact, oprechte interesse van de verkoper en een eerlijke prijs voor mijn inruilauto. Door de fijne ervaring de volgende dag direct terug gegaan en de auto gekocht. De verkoper wist nog exact wat we hadden besproken en elk punt werd netjes uitgewerkt op de koopovereenkomst. Nadat we de auto een week later hebben opgehaald, bleek er een storing in de parkeersensoren te zijn. De volgende ochtend even gebeld en ik kon direct langskomen. De oorzaak was snel gevonden. Een sensor werd vervangen en het probleem werd kosteloos opgelost. Dat er iets kan gebeuren is niet erg, het gaat erom hoe een bedrijf hiermee om gaat. De service was in dit geval uitstekend. Enorm fijn wanneer je erop kunt vertrouwen dat het goed komt. Bedankt voor de prettige ervaring Klaas & team!


Ja, ik beveel dit aan