Beoordelingen Jan van Veen Auto's B.V.

9,4
144 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
131 t/m 140 van 144 beoordelingen

Marcel uit Almelo

28-03-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben Marcel kom uit twente en heb mijn audi a3 bij Jan Van Veen gekocht moeten meer garage's een voorbeeld aan nemen ze zijn goed in overleg keurig aan de afspraken gehouden ben zeer tevreden zou mijn volgende auto daar zo weer kopen echt een aanrader de juiste mensen op de juiste plek grt Marcel


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Almere

26-03-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier voor het eerst een gebruikte VW gekocht,en zijn zeer goed geholpen.Voelt gelijk goed aan.Hier heeft men verstand van zaken.Cor nog bedankt voor alles!
Ook het team in de werkplaats nemen wij een petje af.Er waren een paar kleine dingetjes,en die worden perfect opgelost.Gerrit en Team nog bedankt!
Al met al een echte aanrader !! Jullie hebben er weer een vaste klant bij.


Ja, ik beveel dit aan

Ugur uit Tiel

08-03-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze zijn erg klant gericht, beleef, behulpzaam. Ik heb daar twee auto's gekocht. Ik heb nooit spijt van. Ik raad het iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Heerenveen

23-01-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooie Audi A3 1.9 TDI gekocht bij Jan van Veen auto's.
Ruime keuze en vriendelijke medewerkers die deskundig en servicegericht zijn. Wij kijken met veel plezier op onze aankoop terug, met dank aan Klaas.


Ja, ik beveel dit aan

freek

20-01-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer goede ervaring, netjes geholpen met de verkoop.
in de garage ook erg vriendelijk dus met alles een aanrader.

mvg freek


Ja, ik beveel dit aan

MA uit Groesbeek

15-01-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Culemborg

11-01-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn oude auto ingeruild voor een nieuwere vw polo (occasion) bij Jan van Veen Auto's. Nadat ik de polo had gekocht, ontdekte ik een paar deuken boven het portier en een ster in de ruit. Ik kon zonder problemen terugkomen en ze hebben de ster meteen weten te repareren. De deuken waren lastiger, maar ook dit gaan ze verhelpen zonder er moeilijk over te doen. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Zwijndrecht

17-12-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Amsterdam

15-12-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief. Kwaliteitsauto. Mogelijkheid tot lange testrit naar mijn vaste garage. Vriendelijke ontvangst, goede koffie!


Ja, ik beveel dit aan

Reinout uit Utrecht

13-12-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan