Beoordelingen Janssen's Automobielbedrijf Oosterbeek B.V.

9,5
8 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Martin uit Arnhem

29-08-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fantastisch team. Zijn ook nog eens, redder in nood-situaties. Goede adviesgevers. Vriendelijk betaalbaar en excelente service


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Babberich

28-02-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al meer dan 15 jaar bij Garage Janssen, moet er zelfs 32 kilometer voor rijden, maar heb zo veel vertrouwen in Garage Janssen, de vakkundige mensen, de vriendelijkheid, het meedenken dat ik iedereen Garage Janssen van harte aanbeveel.
Van mij krijgen ze een dikke 10!


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Nijmegen

13-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg goede ervaringen bij deze garage. Door de vriendelijke mensen, vlotte aanpak en eerlijke prijzen, zal ik, ondanks de afstand, niet snel de overstap maken naar een andere garage. Erg prettige en vooral eerlijke garage.


Ja, ik beveel dit aan

Teije uit Wassenaar

26-08-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Martien Janssen en zijn team zijn zeer prettige en deskundige vaklieden die in oplossingen denken en niet in problemen.
Als ze geen oplossing hebben dan verwijzen ze door naar een collega bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

René uit Oosterbeek

13-08-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Elk jaar laten wij onze Alfa Spider door Automobielbedrijf Janssen keuren en tevens een beurt (klein of groot) laten uitvoeren. Men denkt altijd creatief mee als er technische / elektronische problemen zijn. Problemen wordt vertaald naar oplossingen. Men zegt wat doet en men doet wat men zegt. Een voorbeeld voor veel bedrijven.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Oosterbeek

21-02-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We laten al heel wat jaren de auto nakijken bij Martien Janssen. De jaarlijkse APK doet hij uiteraard ook. We zijn zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Jasha uit Oosterbeek

22-03-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij herhaling is mijn ervaring dat dit een uiterst klantvriendelijk bedrijf is met hooggekwalificeerd personeel, dat actief oplossingen aanbiedt en meedenkt, uitstekende service biedt en een eerlijke prijs rekent.


Ja, ik beveel dit aan

kees uit arnhem

08-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd duidelijk en eerlijk advies tevens vriendelijk rekening


Ja, ik beveel dit aan