Beoordelingen Janssen Van Kouwen

8,3
118 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 118 beoordelingen

Mario uit Amsterdam

08-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Laren

29-09-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Allang ervaring met het bedrijf. Vaak en snel klaar gestaan voor mijn moeder haar auto en in de loop der jaren nog steeds. Als ik een tip zou moeten geven dan is het wel de website up to date houd. Ik kwam voor een specifieke auto kijken. Maar deze auto was 3 dagen geleden al verkocht. Na een half uur a drivekwartier wachten bleek de auto al verkocht te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

p uit Voorschoten

21-09-2018
1,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slecht, gebruikte demo auto gekocht-6 jaar oud, vreemd het werd 4 jaar niet meer gemaakt, als je binnen in de auto keek leek het wel een huur auto(2 jaar niet meer gewassen).
Ze konden niet zeggen wanneer de auto opgehaald kon worden, email niet beantwoord, overschrijving zoek, daardoor vertraagde aflevering van de auto.
Bij ophalen ontbrak de 3e hoofdsteun, ze houden hoog bij laag dat het niet waar is, hoe kan ik het wel gezien heb, de verkoper voelde zich beledigd/giftig(ik laat het verder maar rusten), onderhoudsboekje zoek geraakt bij schoonmaken-hoe krijgen ze het voor elkaar/vervangde exemplaar gekregen(je kan niet meer zien wat de onderhoud historie was-gelukkig wel gezien wanneeer de laatste onderhoud was, 2 jaar geleden), versleten ruitenwissers(te ver weg om naar toe te rijden), ruitensproeier rechts op de motorkap zat los/lam, vervangen door mijn eigen garage+ruitenwissers, gevraagd of de airco konden nakijken of alles goed was na 6 jaar, ze hebben alleen maar gecontroleerd of het genoeg koude lucht geeft en werkte.
In de beschrijving stond metallic lak, was gewone lak.
Vind het vreemd/raar dat het onderhoudssboekje zo maar kwijt kon raken met schoonmaken, toen ik mijn auto inruilde kon ik het niet zonder het onderhoudsboekje erbij.
Krijg hierbij een vreemd gevoel van, of ik iets niet mocht weten en blij waren dat de auto verkocht was, mijn eigen garage heeft de auto uit gelezen, gelukkig geen fouten ontdekt


Bas uit Almere

16-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen bij onze keuze voor een gebruikte Insignia


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Huizen

14-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervarinf


Ja, ik beveel dit aan

Durk uit Nieuwer ter Aa

11-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Open en eerlijk verhaal, goede prijs kwaliteit verhouding, afspraak is afspraak (of zelfs beter, de oplevering werd naar voren geschoven). Helaas moesten we drie dagen na aankoop terug voor een onderhoudsdingetje, maar prima geregeld door de monteurs en binnen een uur weer op weg! Goede service...


Ja, ik beveel dit aan

peter uit waarland

10-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Weet nog niet zo veel,is de eerste keer dat ik er komt maar zag er goed en verzorgt uit,de service weet ik niet heb nog niks aan de auto gehad op de klep sensor na maar zelf op gelost


Ja, ik beveel dit aan

Tirza uit Utrecht

06-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit EMMEN

29-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wilfred uit Almere

28-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en komen afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan