Beoordelingen Jawad Cars

8,5
47 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Stef

26-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Jan Pieter uit Assen

24-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Aantal keer voor reparaties van van Mini Cooper bij Jawad geweest. Top service!! voor een goede prijs!

Distributieketting is vervangen zelfs op zaterdag na 17:00 uur hebben de mannen doorgewerkt om mijn auto klaar te krijgen!! Super tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Elsbet uit Steenwijk

28-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na aankoop van Peugeot. Wat een prima auto is hebben we alleen maar positieve ervaringen met Jawad. Na de aankoop is de service op en top.
Kleine dingetjes worden onder service of coulance opgelost. Tevens is er altijd ruimte en tijd om vragen te stellen en een kopje thee of koffie te drinken. Op en top goeie garage.
Zou deze garage zeker aanbevelen.

Neem het verhaal van Vince niet serieus. Dat hij negatief is, is zijn verkeerde wijze van handelen. Hij gaat naar een andere garage en die ziet zijn kans schoon om daar een slaatje uit te slaan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb minder dan 3 weken geleden een occasion gekocht bij Jawad Cars. Nadat iemand opmerkte dat de auto een raar geluid maakt heb ik hem door een andere garage na laten kijken. Wat blijkt: de uitlaat zit los en er zit een gat in, het middenstuk moet vervangen worden wat een reparatie is van zo'n €200,- De garagehouder gaf aan dat de uitlaat zichtbaar vaker kuren heeft gehad omdat er al aan is gelast, er was zelfs een moerdop achtergebleven en vastgeroest van een vorige demontage.

De auto stond geadverteerd als 'voor aflevering kosteloos gecontroleerd'. Toen ik Jawad Cars na het ontdekken van het defect opbelde gaf meneer aan dat alleen de olie was gepeild, de occasion was maar een paar dagen in zijn bezit geweest en was verder niet nagekeken. Zijn voorstel was een reparatie waarbij ik alleen voor het onderdeel moet betalen.

Helaas woon ik zelf 500 kilometer verderop. Ik heb speciaal voor de aankoop 5 uur gereisd. Als ik voor een reparatie terug moet naar Jawad Cars ben ik het prijsverschil al kwijt aan benzine en tijd. Meneer gaf aan me niet op een andere manier tegemoet te willen komen. De reden: het is een auto zonder garantie en de marges op kleine auto's zijn erg laag.

Update: de auto is terug van de garage. De reparatie kost 220 euro, maar er is nog meer slecht nieuws!
De verkopers van Jawad Cars gaven voor de aankoop aan dat de distributieriem nog lang mee kon omdat hij pas 30.000 km geleden vervangen was. Wat ze er niet bij zeiden is dat de riem ook iedere 6 jaar vervangen moet worden ongeacht het aantal gereden kilometers, en dat is nu. Nog een reparatie van 250 / 300 euro in het vooruitzicht dus.

Daarnaast heeft de linker achterband meer slijtage ( droogtescheuren ) dan de andere banden. Dit en het tikkende geluid dat mijn auto maakt op de snelweg duidt erop dat de schokdemper vervangen moet worden. Reparatie nummer 3! Ik dacht zelf dat dit geluid een normale bijkomstigheid was gezien de leeftijd en de nieuwprijs van de auto, niet dus. Toen ik mijn garagehouder vroeg of hij het verschil in slijtage zou hebben opgemerkt als dit een occasion was die hij zou inkopen voor doorverkoop was het antwoord ja. Vreemd dat de heren van Jawad Cars dit niet gezien hebben, de auto was toch gecontroleerd?

De remmen voor vertonen ook verregaande slijtage en moeten ook binnenkort vervangen worden. Reparatie nummer 4 waar ik mee verrast wordt, 3 weken na de aankoop van deze occasion.

Mocht je hier een occasion kopen: ben je er van bewust dat ze niet worden nagekeken, ook al wordt daar wel mee geadverteerd. Ik kan zo'n 50% bovenop de aankoopprijs van mijn auto doen vanwege reparatiekosten.


M uit Groningen

02-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Hoofddorp

23-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer betrouwbare mensen, top service zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Fennie uit Assen

30-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als je een auto wil kopen ga daar heen,echt je krijgt waar voor je geld,ze helpen je altijd,geweldig


Ja, ik beveel dit aan

MARCO uit ASSEN

13-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ferdinand uit Assen

07-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijk en proffesioneel bedrijf! Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Assen

07-07-2018
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 21 april een 2de hands gekocht. Afspraak was een apk en 2 nieuwe voorbanden want die waren versleten. Heeft men de versleten voorbanden achter geplaatst en voor 2 winterbanden geplaatst. Alle vier banden winterbanden en dat op 21 april. Dus nu al vier nieuwe banden moeten kopen. Nu blijkt ook dat de egr kleppen gereinigd moeten worden. Al twee mails gestuurd en nog geen enkele reactie.