Beoordelingen JFK cars

9,1
53 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

John uit Zoetermeer

28-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kunnen alleen maar positief zijn. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, meer dan voortreffelijke aflevering en uiterst klantgericht. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin & Marcha uit Zandvoort

16-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: JFK cars is een ongekend betrouwbaar, goed en eerlijk garagebedrijf! Bij het ophalen van onze auto's waren wij blij verrast. Er stonden 2 bolides te glimmen en waren van binnen en van buiten prachtig gepoetst. Jeffrey had alles tot in de puntjes geregeld! Een leenauto voor de hele week was geen enkel probleem. Wat een ongekende service! Nogmaals bedankt Jeffrey!!!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit den helder

09-10-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig in omgang en open /eerlijk gesprek kunnen voeren, wat geleid heeft tot aankoop van onze "nieuwe" auto.
hoe de service en deskundigheid is, kunnen we pas gaan beoordelen als we evt problemen gaan krijgen.
ben er ook van overtuigd dat dit geen probleem zal zijn en adequaat opgelost zal gaan worden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf, zeer vriendelijke verkoper en goede service. Auto is netjes afgeleverd zoals het hoort.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Hilversum

28-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Alles netjes afgewerkt. Aanrader
Nette auto, afspraken goed nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Ruuf uit Gouda

27-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Pijnacker

09-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Nelly uit Papendrecht

08-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, neemt tijd voor de klant zelfs na sluitingstijd! Komt afspraken na. Denkt met je mee. Goede service. Een bedrijf waar je graag nog eens terugkomt.


Ja, ik beveel dit aan

Marlon uit Den Haag

22-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, betrouwbaar, behulpzaam. Gebruikte auto gekocht en ben er dik tevreden mee. Kleine dingetjes die vervangen konden worden werden gelijk gerepareerd of vervangen.
Dik tevreden mee!!


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Zoeterwoude

05-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn Opel Astra van een jaar oud gekocht bij JFK. Super blij mee! De eigenaar is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Perfecte service. Ik kom hier zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan