Beoordelingen JFK cars

9,2
60 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

HB uit Barendrecht

25-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met JFK Cars. Erg vriendelijk, prima service en geen 'dubbele bodems'.


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Heerlen

12-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Snelle reactie per mail. Eerlijke en betrouwbare informatie over betreffende auto! Bij het ophalen een nette en juiste afhandeling van de verkoop van mijn auto en de koop van de nieuwe auto. Ik raad dit bedrijf zeer aan!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Katwijk

12-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service, klein misverstand direct aangepakt en opgelost door de eigenaar. Erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke man, denkt met je mee en heeft het beste met je voor!


Ja, ik beveel dit aan

Rebecca uit Schiedam

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goed geholpen! Heerlijke auto


Ja, ik beveel dit aan

Katinka uit Zoetermeer

22-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen. De eigenaar neemt alle tijd en denkt mee.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Zoetermeer

18-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Zoetermeer

28-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kunnen alleen maar positief zijn. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, meer dan voortreffelijke aflevering en uiterst klantgericht. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin & Marcha uit Zandvoort

16-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: JFK cars is een ongekend betrouwbaar, goed en eerlijk garagebedrijf! Bij het ophalen van onze auto's waren wij blij verrast. Er stonden 2 bolides te glimmen en waren van binnen en van buiten prachtig gepoetst. Jeffrey had alles tot in de puntjes geregeld! Een leenauto voor de hele week was geen enkel probleem. Wat een ongekende service! Nogmaals bedankt Jeffrey!!!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit den helder

09-10-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig in omgang en open /eerlijk gesprek kunnen voeren, wat geleid heeft tot aankoop van onze "nieuwe" auto.
hoe de service en deskundigheid is, kunnen we pas gaan beoordelen als we evt problemen gaan krijgen.
ben er ook van overtuigd dat dit geen probleem zal zijn en adequaat opgelost zal gaan worden!


Ja, ik beveel dit aan