Beoordelingen JFK cars

9,1
55 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Katinka uit Zoetermeer

22-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen. De eigenaar neemt alle tijd en denkt mee.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Zoetermeer

18-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Zoetermeer

28-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kunnen alleen maar positief zijn. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, meer dan voortreffelijke aflevering en uiterst klantgericht. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin & Marcha uit Zandvoort

16-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: JFK cars is een ongekend betrouwbaar, goed en eerlijk garagebedrijf! Bij het ophalen van onze auto's waren wij blij verrast. Er stonden 2 bolides te glimmen en waren van binnen en van buiten prachtig gepoetst. Jeffrey had alles tot in de puntjes geregeld! Een leenauto voor de hele week was geen enkel probleem. Wat een ongekende service! Nogmaals bedankt Jeffrey!!!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit den helder

09-10-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig in omgang en open /eerlijk gesprek kunnen voeren, wat geleid heeft tot aankoop van onze "nieuwe" auto.
hoe de service en deskundigheid is, kunnen we pas gaan beoordelen als we evt problemen gaan krijgen.
ben er ook van overtuigd dat dit geen probleem zal zijn en adequaat opgelost zal gaan worden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf, zeer vriendelijke verkoper en goede service. Auto is netjes afgeleverd zoals het hoort.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Hilversum

28-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Alles netjes afgewerkt. Aanrader
Nette auto, afspraken goed nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Ruuf uit Gouda

27-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Pijnacker

09-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Nelly uit Papendrecht

08-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, neemt tijd voor de klant zelfs na sluitingstijd! Komt afspraken na. Denkt met je mee. Goede service. Een bedrijf waar je graag nog eens terugkomt.


Ja, ik beveel dit aan