Beoordelingen Johan Kolenbrander Automobielen

8,9
31 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Peter

01-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hanna uit Sneek

15-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes autobedrijf waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan


Ja, ik beveel dit aan

Rob Trudy uit Blokker

23-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede services zeer klantvriendelijk echt een aanrader veel keuzes dus zeer goede keus voor een leuke prijs wij blijven voor altijd klant super auto bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd

04-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Veel autos gekocht in mijn leven maar hier zit ik prima op mijn plek. Fijne mensen, goede nazorg. Zelfs de leenauto is echt te leen!


Ja, ik beveel dit aan

trees uit hoorn

09-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: geweldige service erg klant vriendelijk
goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Rolanda uit Hoorn

25-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aankoop van een Deawoo, kwamen we er achter dat de koppakking van deze auto stuk was. Terug gegaan voor een afspraak te maken om het te laten maken werd ons gelijk mede gedeeld dat dit kosten loos was. Dit noemen we natuurlijk Service met hoofdletter S.


Ja, ik beveel dit aan

liesbeth uit Hoorn Nh

03-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede service en klantvriendelijk
staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

Susan uit Zwaag

14-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aankoop van een occassion helaas na 2 weken al problemen met de distributiesnaar, waardoor de auto niet meer kon rijden. Gelukkig deed men bij Garage Kolenbrander niet moeilijk, auto is na volle tevredenheid gerepareerd , hij rijdt weer prima (zelfs beter). En het allermooiste ... geen rekening! Dat is noem ik nou Service met een grote S.


Ja, ik beveel dit aan

Rutger uit Hoorn

23-08-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zocht een garage bij mij in de buurt en op aanraden van een kennis eens bij Johan Kolenbrander geweest voor mijn auto. Diverse keren prima geholpen en nu met mijn tweede auto ook weer naar Kolenbrander toe. Eerlijke garage met kennis en kunde!


Ja, ik beveel dit aan

Catharina uit hoorn

24-06-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij dit bedrijf word je nog ouderwets als klant ontvangen,dat geeft een goed gevoel,geen poeha maar normaal.staan direkt voor je klaar en geven een goede service.En heel belangrijk de prijzen zijn hier betaalbaar.Petje af voor dit bedrijf beveel het van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan