Beoordelingen Johan Kolenbrander Automobielen

8,9
31 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
11 t/m 20 van 31 beoordelingen

jan G.Ch. uit Purmerend

08-04-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Word er prettig ontvangen
bij grote en kleine reparaties word je geinformeerd



Ja, ik beveel dit aan

Rutger uit Hoorn

04-04-2015
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg prettige garage, ervaren vaklui en goed service, ook buiten de openingstijden.
Ik zocht een garage dichterbij huis en heb aan Johan Kolenbrander automobielen een goede gevonden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Hoorn

26-03-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier nu bijna 3 jaar gelden een Ford Fiesta gekocht. Inmiddels hebben wij nu een geheel nieuwe Ford Fiesta en daardoor nu aangewezen voor onderhoud (fabrieksgarantie veilig stellen) bij een Ford dealer. Maar wat wij duidelijk willen maken is; We hebben veel plezier aan de auto gehad en altijd een prima service mogen ontvangen van de fa: Johan Kolenbrander. Dit autobedrijf is aan te raden en volledig betrouwbaar. Als wij niet meer bij de Ford dealer het onderhoud moeten laten uitvoeren, dan gaat onze nieuwe auto weer voor onderhoud bij deze vak garage. TOP !!!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Noord Scharwoude

24-02-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Punto Cabrio gekocht...eerlijk, flexibel en perfecte service.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Hoorn

16-02-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed en een goede sevice


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Hoorn

13-09-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Staan altijd voor je klaar. Eerlijk en vriendelijk kundig en betaalbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Reane

12-09-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben meneer Kolenbrander ervaren als een zeer prettige man om zaken mee te doen. Wij zijn ook superblij met onze nieuwe auto, die zeer scherp geprijsd was!


Ja, ik beveel dit aan

W.M. uit Hoorn

26-06-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: net als bij de aanschaf van deze auto nu bij het onderhoud en APK vriendelijke en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Oosterblokker

13-06-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De deskundige analyse van het probleem en het snelle oplossen van dit probleem tegen een redelijk uurtarief en nogmale prijsstelling voor materialen stelt deze garage in prijs en kwaliteit ver boven de garage van Renault in Zwaag. Uiteraard kan ik voor de prijs kwaliteit geen tien geven. Een reparatie is altijd veel geld als het niet uitkomt:)


Ja, ik beveel dit aan

Fabian uit Zwaag

30-04-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kom al 7 jaar bij Kolenbrander en ze hebben een goede en snelle service en wordt er altijd vriendelijk ontvangen


Ja, ik beveel dit aan