Beoordelingen Johns rijopleiding

8,9
86 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Elien uit Oisterwijk

21-01-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijne en leerzame lessen gehad. Hele fijne instructeur die je op je gemak laat voelen. Ben erg blij met mijn rijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Tilburg

11-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super ervaring! Vrienden die overgestapt zijn naar Johnsrijopleiding meteen geslaagd, broer meteen geslaagd en ik ook meteen geslaagd. Altijd hele duidelijke, gezellige, leuke, leerzame lessen van John gehad! Ik zou Johnsrijopleiding iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-12-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Tilburg

03-12-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele goede rijschool met aardige (soms strenge) instructeur. Altijd netjes op tijd en deskundige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Breda

29-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Je wordt goed begeleid, duidelijk en rustig uitgelegd. Ze zijn goed in het bewust rijgedrag trainen


Ja, ik beveel dit aan

Emilio uit Tilburg

27-11-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top rijschool die rustig te werk gaat met zijn leerlingen! Erg veel geleerd en geslaagd in een keer!


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Tilburg

01-11-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kwam van een andere rijschool af waar het niet zo goed ging en Johns rijopleiding heeft mijn vertrouwen terug gegeven in mezelf en met een aantal lessen heb ik na de 2e keer mijn rijbewijs gehaald. Het waren leuke, gezellige maar vooral leerzame lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Tilburg

15-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb een geweldige ervaring gehad en ik ga nog veel plezier hebben van mijn rijbewijs die ik in een keer heb gehaald door deze top rijschool👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Tilburg

29-09-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onze ervaringen met John’s Rijopleiding zijn zeer positief. Kwaliteit van lesgeven en de organisatie daaromtrent staan hoog in het vaandel. Ze komen altijd hun afspraken na. Denken met je mee en stellen je kinderen op hun gemak. Reeds meerdere keren aanbevolen bij vrienden en kennissen.
Top rijschool met veel deskundigheid!

Groeten,
Familie Lugters
Locatellistraat 31
5049 JT Tilburg


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Tilburg

26-09-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het was super fijn om bij johnsrijopleiding te lessen het was heel gezellig en heb er veel geleerd in korte tijd! Heb het super naar mijn zin gehad


Ja, ik beveel dit aan