Beoordelingen Johns rijopleiding

9,0
71 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 71 beoordelingen

Harm uit Alphen

26-06-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Eerste keer geslaagd!! leuke leerzame lessen


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Alphen

26-06-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goeie en duidelijke lessen. Goeie en Fijne instructeur met veel ervaring en kennis


Ja, ik beveel dit aan

Jayden uit Goirle

14-06-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Toffe rij instructeur met veel geduld waarbij je gelijk een goede klik mee hebt. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Tilburg

04-05-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb met erg veel plezier gebruik gemaakt van Johns expertise!!


Ja, ik beveel dit aan

Debby uit Rijen

25-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kan niet anders dan met een goed gevoel terug kijken naar mijn rij opleiding.
Aangezien ik het mijzelf nogal kan moeilijk maken, was John echt een rust punt voor mij waardoor ik met een goed gevoel in de auto zat en dankzij hem ben ik dan ook geslaagd 😊


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Tilburg

23-04-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede Rij instructeur, duidelijke instructies en fijn om mee te rijden...


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Tilburg

23-04-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Peter de Later is een hele goede instructeur die duidelijke aanwijzingen geeft en altijd geduldig is. Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Gwen uit Dongen

22-03-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb het tijdens de lessen altijd heel erg naar mijn zin gehad. De sfeer was altijd goed en alles werd prima uitgelegd. Ik voelde me erg op mijn gemak en vooruitgang was snel geboekt. Als je op tijd belde vanwege ziekte of dergelijke, werd er niet moeilijk gedaan over annuleren en opnieuw inplannen van een les. Ook waren ze altijd erg stipt op tijd en had je de volledige 90 minuten les, dus niet dat je zomaar 10 minuten eerder al terug was.


Ja, ik beveel dit aan

Jori uit Tilburg

22-03-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede begeleiding


Ja, ik beveel dit aan

William uit Tilburg

18-03-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: John is deskundig en pragmatisch. Ik beveel hem van harte aan. Onze jongst zoon zal ook zeker bij hem les gaan nemen als het zover is.


Ja, ik beveel dit aan