Beoordelingen Johns rijopleiding

9,0
67 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 67 beoordelingen

Debby uit Rijen

25-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kan niet anders dan met een goed gevoel terug kijken naar mijn rij opleiding.
Aangezien ik het mijzelf nogal kan moeilijk maken, was John echt een rust punt voor mij waardoor ik met een goed gevoel in de auto zat en dankzij hem ben ik dan ook geslaagd 😊


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Tilburg

23-04-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede Rij instructeur, duidelijke instructies en fijn om mee te rijden...


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Tilburg

23-04-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Peter de Later is een hele goede instructeur die duidelijke aanwijzingen geeft en altijd geduldig is. Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Gwen uit Dongen

22-03-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb het tijdens de lessen altijd heel erg naar mijn zin gehad. De sfeer was altijd goed en alles werd prima uitgelegd. Ik voelde me erg op mijn gemak en vooruitgang was snel geboekt. Als je op tijd belde vanwege ziekte of dergelijke, werd er niet moeilijk gedaan over annuleren en opnieuw inplannen van een les. Ook waren ze altijd erg stipt op tijd en had je de volledige 90 minuten les, dus niet dat je zomaar 10 minuten eerder al terug was.


Ja, ik beveel dit aan

Jori uit Tilburg

22-03-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede begeleiding


Ja, ik beveel dit aan

William uit Tilburg

18-03-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: John is deskundig en pragmatisch. Ik beveel hem van harte aan. Onze jongst zoon zal ook zeker bij hem les gaan nemen als het zover is.


Ja, ik beveel dit aan

Alvaro uit tilburg

12-02-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: John is een erg ervaren rijinstructeur. Rustig van karakter en geeft je de ruimte om dingen zelf uit te zoeken. Hij weet snel de belangrijkste verbeterpunten te vinden en de onderliggende oorzaak hiervan om zo in een korte tijd je rijstijl naar een hoger niveau te tillen. Kortom, is deze rijschool een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jori uit Tilburg

05-02-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De ervaringen waren heel goed, ik heb veel geleerd van John.


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Tilburg

15-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede en duidelijke aanwijzingen wat je beter moet doen en hoe je het beter kunt oplossen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-01-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan