Beoordelingen Johns rijopleiding

9,0
80 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Sophie uit Tilburg

01-11-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kwam van een andere rijschool af waar het niet zo goed ging en Johns rijopleiding heeft mijn vertrouwen terug gegeven in mezelf en met een aantal lessen heb ik na de 2e keer mijn rijbewijs gehaald. Het waren leuke, gezellige maar vooral leerzame lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Tilburg

15-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb een geweldige ervaring gehad en ik ga nog veel plezier hebben van mijn rijbewijs die ik in een keer heb gehaald door deze top rijschool👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Tilburg

29-09-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onze ervaringen met John’s Rijopleiding zijn zeer positief. Kwaliteit van lesgeven en de organisatie daaromtrent staan hoog in het vaandel. Ze komen altijd hun afspraken na. Denken met je mee en stellen je kinderen op hun gemak. Reeds meerdere keren aanbevolen bij vrienden en kennissen.
Top rijschool met veel deskundigheid!

Groeten,
Familie Lugters
Locatellistraat 31
5049 JT Tilburg


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Tilburg

26-09-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het was super fijn om bij johnsrijopleiding te lessen het was heel gezellig en heb er veel geleerd in korte tijd! Heb het super naar mijn zin gehad


Ja, ik beveel dit aan

Jismerai uit Tilburg

15-09-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Tilburg

14-09-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijne begeleiding en houdt overal rekening nee.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-08-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Tilburg

16-08-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heb rijles gekregen van John. Mijn ervaring is dat John zeer professioneel is, soms streng maar rechtvaardig. Ook heeft hij op sociaal vlak een luisterend oor.


Ja, ik beveel dit aan

ANNe uit Breda

10-08-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. Vooral tegenover mijn eerdere rij instructeur werkte John plangericht en op tempo.


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Alphen

26-06-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Eerste keer geslaagd!! leuke leerzame lessen


Ja, ik beveel dit aan