Beoordelingen Jonkers & Dolfsma

7,1
16 beoordelingen
  • Service 7,1
  • Deskundigheid 7
  • Prijs/kwaliteit 7,1
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Davey uit Nijkerkerveen

04-04-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april 2017 een auto gekocht. Erg netjes en leuk geholpen door Raymond. Voor een reëel prijs een overeenkomst gesloten. Helaas bleek er naderhand een aantal hoge kosten met de auto te zijn. Deze zijn voor een redelijk compensatie tegemoet gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Chiel uit Groningen

17-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede contacten met Raymond gehad tijdens de aankoop van de Renault Clio. Auto was netjes en reed goed. Was voor mij voor het eerst dat ik ongezien een auto kocht. Auto rijd nog steeds prima. zo wil je wel vaker geholpen worden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-12-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een gebruikte dodge nitro gekocht. Deze is in het geheel met een wrap behandeld, dus een mooie zwarte matte dodge. Na een maand begon de eerste lak er al af te komen en nu drie jaar later ziet het er niet meer uit. Ze verkopen graag auto's, maar het is allemaal bedrog. Motorisch ook al veel problemen gehad waardoor we in de drie jaar tijd een kostenpost hebben gehad van ongeveer € 5500.00. KOOP HIER DUS GEEN AUTO!!


Bert uit Ruinerwold

09-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Dordrecht

09-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jonkera & Dolfsma garage heb ik als erg prettig ervaren. Raymond heeft veel kennis en ervaring en heeft mijn auto netjes afgeleverd. De gemaakte afspraken zijn nagekomen en bij de garage nemen ze de tijd voor je en levert een goeie service af. De auto was gewassen, gepoetst, op naam gezet en uitgelijnd. Raymond kon veel vertellen over de auto en gaf nog enkele goeie tips mee. Ik rij nu 6 weken in de auto en niks op aan te merken. Ik heb met een goed gevoel de auto gekocht en ik ben erg blij met mijn aankoop. Tot slot beveel ik de garage aan.


Ja, ik beveel dit aan

irene uit Ruinerwold

16-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Een zeer fatsoenlijk en sociaal bedrijf waar je goed terrecht kunt en waar je goed geholpen wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Amsterdam

14-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto.
na telefonisch contact is de auto keurig gereserveerd voor mij daar ik uit Amsterdam moest komen.
vriendelijke vakkundige ontvangst.
eerlijke prijs voor oude auto en betaalbare prijs voor andere auto.
Ben zeer tevreden tot nu toe.


Ja, ik beveel dit aan

Janita uit Pesse

13-03-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Staan altijd voor je klaar, zeer behulpzaam op alle vlakken en persoonlijk contact, er is altijd tijd voor een bakkie!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen door de eigenaar. Eerlijk en open gesprek. Auto rijdt goed en wanneer er problemen zouden zijn kunnen we altijd langs komen.


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit RUINERWOLD

13-03-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn naam is Raymond Dolfsma en vind dat er best gereageerd mag worden op mensen die een reactie plaatsen. Ik lees iets over een klant met een afspraak. De klant had zelf niet gereageerd en als dan de auto verkocht is ben je te laat. Ook de Anonieme Audi man is heel bijzonder, deze man heeft nooit iets laten horen en kocht destijds de auto als handelswaar omdat hij zelf in de handel zit. Gekocht zoals gezien en gereden. Mensen, als er iets is wat je graag wilt overleggen bel dan gewoon even ipv anoniem op sites te schrijven. Er is altijd wel een oplossing te overleggen. Als we niets horen kunnen we ook niets doen. Raymond Dolfsma


Ja, ik beveel dit aan