Beoordelingen Autobedrijf Jos van Boxtel Oss B.V.

8,8
551 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 551 beoordelingen

Mari uit OSS

21-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

erik uit berghem

19-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: mijn trouwe auris is wederom zonder problemen door jullie apk keuring gekomen.
wat me tegenviel was dat ik heb verzocht om het uitzetten van het onnodige piepje tijdens het achteruit rijden.
ik vroeg eerder telefonisch advies aan de toyota dealer in tilburg hoe ik dat piepje zelf uit kon zetten, die boden direct aan dit gratis voor mij te doen.
omdat de apk eraan zat te komen koos ik er toch voor om naar van boxtel te gaan.
uiteraard hoopte ik dat ze daar deze service ook gratis zouden aanbieden, er werd echter 15 euro voor gevraagd.
achteraf zag ik op de factuur dat het uiteindelijk €12.34 heeft gekost, niet duur maar toch een tegenvallertje voor mij.
verder heeft de keuring weinig tijd gekost, ik was snel weer op weg.
groeten erik van der heijden


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Arnhem

19-01-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Lodewijk uit Laren

18-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar een gebruikte Range Rover gekocht inclusief garantie. In het kort, de communicatie verloopt altijd bijzonder soepel. De verkoop/aflevering en enkele gebreken in de garantie periode zijn conform de afspraak afgehandeld. Van Boxtel in Oss is een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Hein uit Heesch

18-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima!!!

Alleen is er met mijn laatste beurt een gevarendriehoek uit mijn auto verdwenen.


Ja, ik beveel dit aan

Mat uit Oss

18-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sake Rijpkema uit Oss

18-01-2019
7,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Wijchen

18-01-2019
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb zaterdag mijn auto op gehaald maar mijn klacht is nog niet verholpen Zaterdag 19 Januari gaat mijn auto naar de Garage.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J.H. uit OSS

12-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan