Beoordelingen Jozua Aanhangwagens B.V.

8,5
17 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Erwin uit Epe

28-03-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al diverse keren een autotransporter gehuurd. Altijd vriendelijk bejegend en de prijs is goed. Ik zal hem nog wel een paar keer nodig hebben, dus ze zien mij nog wel een aantal keren terug.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan

08-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe aanhangwagen


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Zeewolde

20-02-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Breng om het jaar mijn caravan voor onderhoud/bovag keuring bij Jozua. Meer kennis aanwezig dan de caravanbedrijven, maar ook veel voordeliger! Ze kunnen ook de gasinstallatie afpersen.


Ja, ik beveel dit aan

Erik

19-02-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte aanhangwagen


Ja, ik beveel dit aan

Herbert uit Harderwijk

18-02-2013
5,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na de keuring van onze vouwwagen bleek dat er bij het vervangen van een kenteken verlichtings armatuur een gat door de binnenkant van de keukendeur was geboord. Jozua heeft de plaat in de deur vervangen maar dit duurde erg lang en ik moest meerdere keren terug omdat het niet netjes was opgelost. Intussen zit er een zware plaat in de deur die op een niet professionele manier vastgekit is. We zijn dus niet echt enthousiast over de manier waarop Jozua dit soort klachten oplost.


Ahmed uit Amsterdam

11-02-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe aanhangwagen


Ervaring: Was eveneens afgelopen zaterdag bij Jozua om mij nieuwe machinetransporter op te halen. De mensen van onderstaande beoordeling waren inderdaad in de winkel. Doordat mijn aanhangwagen op naam gezet moest worden, duurde dat 5 minuten. De mensen konden dit geduld niet opbrengen, terwijl er genoeg toch genoeg te zien is! Mijn aanhangwagen weer helemaal super geleverd. Tot de volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan

Ahmed uit Amsterdam

11-02-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe aanhangwagen


Ervaring: Was eveneens afgelopen zaterdag bij Jozua om mij nieuwe machinetransporter op te halen. De mensen van onderstaande beoordeling waren inderdaad in de winkel. Doordat mijn aanhangwagen op naam gezet moest worden, duurde dat 5 minuten. De mensen konden dit geduld niet opbrengen, terwijl er genoeg toch genoeg te zien is! Mijn aanhangwagen weer helemaal super geleverd. Tot de volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan

henri uit dronten

09-02-2013
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe aanhangwagen


Ervaring: Wij waren vandaag 09 februari 2013 in de winkel bij jozua wat een onpersoonlijk zooitje, je staat daar 15 min in de winkel en iedereen blijft lekker op kantoor zitten nog geen goedendag wat een service zeg koop wel ergens anders een aanhanger die het wel waardeerd dat wij geld komen uitgeven


Ary uit Harderwijk

30-01-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe aanhangwagen


Ervaring: Na jaren elders te hebben gekocht, nu op advies van anderen en met een prima resultaat een nieuwe aanhangwagen met afgemeten advies gekocht bij Jozua-aanhangwagens.


Ja, ik beveel dit aan

Poeliersbedrijf uit Ermelo

30-10-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Al jaren een betrouwbare aanhangwagenspecialist, mijn vader kwam 30 jaar geleden al bij Piet, wij hebben altijd onze verkoopwagen hier in onderhoud en zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan