Beoordelingen Just-in Car Service

9,3
123 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
51 t/m 60 van 123 beoordelingen

Ed uit Almere

16-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Neal

15-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service met een hoofdletter S


Ja, ik beveel dit aan

Guillermo Ricardo uit Almere

09-01-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tot nu top! Eindelijk weer een gevoel van vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit ALMERE

08-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerlijk advies, snel en uitstekend geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Sonny uit Almere

24-12-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerlijk en betrouwbaar !


Ja, ik beveel dit aan

Guillermo Ricardo uit Almere

22-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goed en kundig bedrijf. Laagdrempelig contact d.w.z. makkelijke communicatie en vriendelijkheid. Nog steeds blij dat ik deze garage heb gevonden.


Ja, ik beveel dit aan

Djago uit Almere

08-12-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Almere

07-12-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto had een ernstige storing: problemen aan versnellingsbak. Door ANWB naar Just-in's garage gebracht.
Hij heeft de wagen gecontroleerd en getuned. Wagen rijdt weer goed. Goede service voor deze spoedklus.


Ja, ik beveel dit aan

Ano uit Almere

05-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, eerlijk en verstand van zaken. Erg leuk om te zien hou hij van z'n hobby zijn werk gemaakt heeft. Ook zie je dat hij kwaliteit levert en gebruik maakt van goed materiaal dit voelt gelijk vertrouwd aan. Tot tegen stelling van eerdere garages waar ik heen ging.

Dit is mijn nieuwe vaste plek!


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Almere

05-12-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Service is geweldig, maakt offerte en houd zich daar aan. Snelle maar deskundig afhandeling. In één woord TOP.


Ja, ik beveel dit aan