Beoordelingen Just-in Car Service

9,3
67 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
51 t/m 60 van 67 beoordelingen

Annelize uit Almere

02-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heldere uitleg. Probleem vakkundig opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Almere

27-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Just-in CAR, wordt je proffesioneel en vriendelijk geholpen. Bij de APK- Keuring van mijn auto werd er goed uitgelegd wat er moest gebeuren en ook waarom. Ook het exstra stapje in het meedenken heb ik als zeer prettig ervaren.
Voor top service moet je bij Just-in Cars zijn!!


Ja, ik beveel dit aan

Annelieke uit Lelystad

14-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en vriendelijke service.
Alles ging in overleg. Kreeg duidelijke adviezen en wist precies waar ik aan toe was.


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke uit Wolvega

13-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit was een goede ervaring. Werd goed via de app op de hoogte gehouden van wat er aan de auto moest gebeuren.
De kosten waren ook meteen duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jokie uit Amsterdam

12-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede betrouwbare garage, legt alles netjes uit en belt als er dingen bij komen. Erg netjes


Ja, ik beveel dit aan

Kay uit Almere

11-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service, zeer vakbekwaam, haal en breng service.


Ja, ik beveel dit aan

Sacha uit Almere

11-01-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positieve ervaringen! Bij Just-Car Service wordt er serieus naar je geluisterd als klant. Iemand met hart voor het vak, en veel vakkundige kennis. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Kelly

08-01-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Almere

07-01-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service


Ja, ik beveel dit aan

Merijn uit Amsterdam

07-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Justin heeft in 1,5 uur tijd een nieuwe kachelkraan in mijn auto gezet terwijl wij lekker warm binnen met een kopje koffie zaten te wachten en mee mochten kijken. Super goede service!


Ja, ik beveel dit aan