Beoordelingen Just-in Car Service

9,3
83 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
61 t/m 70 van 83 beoordelingen

Richard uit Almere

04-03-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Neemt netjes de tijd om alles uit te leggen hoe hij te werk gaat. Duidelijk in prijsopgave, en komt niet met verrassingen achteraf. Ook netjes weggebracht en auto weer teruggebracht.


Ja, ik beveel dit aan

Rosalinde uit Almere

04-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Justin heeft s'morgens mijn auto opgehaald en s'middags weer APK gekeurd, grote beurt en gewassen en gepoetst weer teruggebracht.

Wat een service en en hij rijdt weer prima!

Bedankt Justin!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Dronten

25-02-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We gaan al een tijdje terug, dat spreekt voor zich.
Servicegericht, kundig en denkt mee naar een oplossing die voor beide partijen prettig is. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Almere

25-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Werd super goed geholpen. Kon mega snel terecht en kon gelukkig weer veilig op weg daarna. Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Almere

12-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via via aan Justin gekomen. Erg tevreden over de service en klantgerichtheid.


Ja, ik beveel dit aan

Andojo uit Almere

02-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Annelize uit Almere

02-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heldere uitleg. Probleem vakkundig opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Almere

27-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Just-in CAR, wordt je proffesioneel en vriendelijk geholpen. Bij de APK- Keuring van mijn auto werd er goed uitgelegd wat er moest gebeuren en ook waarom. Ook het exstra stapje in het meedenken heb ik als zeer prettig ervaren.
Voor top service moet je bij Just-in Cars zijn!!


Ja, ik beveel dit aan

Annelieke uit Lelystad

14-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en vriendelijke service.
Alles ging in overleg. Kreeg duidelijke adviezen en wist precies waar ik aan toe was.


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke uit Wolvega

13-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit was een goede ervaring. Werd goed via de app op de hoogte gehouden van wat er aan de auto moest gebeuren.
De kosten waren ook meteen duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan