Beoordelingen Just-in Car Service

9,3
123 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
61 t/m 70 van 123 beoordelingen

Achim uit Amsterdam

05-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Justin liebt Autos und damit verbunden auch seine Arebit an Autos. Bei ihm sind also auch Kundenfahrzeuge sehr gut aufgehoben.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Dronten

04-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Alleen maar goede


Ja, ik beveel dit aan

Sabrina uit Almere

04-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Efficient; effectieve; op een betrouwbare en deskundige wijze geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Justin uit Almere

04-12-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede, no noncence, service en altijd netjes behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Johan

28-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kon heel snel terecht, werd zeer goed geholpen, heeft zelfs nog extra dingen gedaan zonder in de prijs door te berekenen. Justin is zeer vakkundig, behulpzaam en vriendelijk, zeker een aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sanny

27-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Guillermo Ricardo uit Almere Poort

11-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Tot nu bevalt het mij prima. Betrokken persoonlijkheid. Denkt budgettechnisch met je mee. Maakt waar wat hij je kan beloven en maakt daar waar noodzakelijk een voorbehoud.


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Almere

11-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig netjes onderhoudsbeurt en APK gedaan, correcte prijsopgave en telefonisch op de hoogte gesteld van wat er moet gebeuren.


Ja, ik beveel dit aan

Kay uit Almere Poort

15-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super, professionele aanpak, offerte voor af, goed meedenkend. Veel kennis van BMW, een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Amanda uit Huizen

13-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan