Beoordelingen Just-in Car Service

9,3
119 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
91 t/m 100 van 119 beoordelingen

Anoniem

09-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goeie service


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Amsterdam

08-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb tot nu toe een goede ervaring gehad met Just-In Car Service. Je krijgt eerlijk advies, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed op z'n plaats zit. Justin heeft verstand van auto's en marketing, dat kan ik alleen maar waarderen.


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Almere

08-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super!


Ja, ik beveel dit aan

Regi uit Amsterdam

27-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Heleen uit Almete

08-03-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Almere

04-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super surfers
Echt top geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Almere

04-03-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Neemt netjes de tijd om alles uit te leggen hoe hij te werk gaat. Duidelijk in prijsopgave, en komt niet met verrassingen achteraf. Ook netjes weggebracht en auto weer teruggebracht.


Ja, ik beveel dit aan

Rosalinde uit Almere

04-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Justin heeft s'morgens mijn auto opgehaald en s'middags weer APK gekeurd, grote beurt en gewassen en gepoetst weer teruggebracht.

Wat een service en en hij rijdt weer prima!

Bedankt Justin!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Dronten

25-02-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We gaan al een tijdje terug, dat spreekt voor zich.
Servicegericht, kundig en denkt mee naar een oplossing die voor beide partijen prettig is. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Almere

25-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Werd super goed geholpen. Kon mega snel terecht en kon gelukkig weer veilig op weg daarna. Super service!


Ja, ik beveel dit aan