Beoordelingen Autobedrijf Juurlink

9,3
14 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Redney uit Raalte

11-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk personeel die nog eens echte vakmannen zijn. Auto gekocht die nog uitgedeukt en gespoten moest worden , dit is zeer vakkundig gebeurd. Na een maand wat kleine problemen , deze werden keurig opgelost en zelfs nadat de kosten eigenlijk voor mij waren , namen zei dit op zich. Dit noem ik nou klantenbinding. Groet een zeer tevreden klant die zeker nog eens terug komt.


Ja, ik beveel dit aan

Silvis uit t Veld

05-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik wil u nog even informeren over de Opel Cascada die ik bij Juurlink gekocht heb. Ik ben ontzettend blij met de auto hij rijdt fantastisch. Heb al heel wat kilometers met veel plezier gereden en ben nog iedere dag blij met de aankoop. Ik wil u en het personeel van de werkplaats nogmaals bedanken voor de service en de mooie bloemen. Ook bijzonder leuk dat ons thuisadres al stond ingevoerd in de navigatie, dat heb ik ook zeer gewaardeerd. Wij wensen u nog vele goede verkopen en zullen u zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

S uit 'T Veld

05-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goedemiddag,
Ik wil u nog even informeren over de Opel Cascada die ik bij Juurlink gekocht heb. Ik ben ontzettend blij met de auto, hij rijdt fantastisch. Heb al heel wat kilometers met veel plezier gereden en ben nog iedere dag blij met de aankoop.
Ik wil iedereen bedanken en ook het personeel van de werkplaats voor de service en de bloemen bij aflevering.
Ook bijzonder leuk dat ons thuisadres al stond ingevuld bij de navigatie, dat heb ik zeer gewaardeerd.
Wij wensen u nog vele goede verkopen en zullen u aanbevelen.
Met vriendelijke groet,
Stienstra


Ja, ik beveel dit aan

Nan uit Schoonebeek

21-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De Afdeling verkoop geeft goede adviezen over een evt. aankoop van occasion. Wij waren in de markt voor een Meriva met benzinemotor, maar voelden ons beter thuis in een astra Diesel. De verkoop adviseur zal dit meteen al tijdens het vertrek bij het proefrijden.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Hengelo

04-10-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wilfred uit Kloosterhaar

04-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben er naar volle tevredenheid een auto gekocht! Alleen toen ik via de app/chat om informatie vroeg voor een grote beurt kwam er nooit een reactie. Ik vind als je die service aanbiedt, er ook gebruikt van moet kunnen maken.


Ja, ik beveel dit aan

D.J.H. uit Oldebroek

25-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tweemaal een auto gekocht bij Juurlink. Super ons kent ons service en Sallandse praat, ookal kwamen we niet helemaal uit de buurt. De tweede keer zelfs teruggekomen om een splinternieuwe auto aan te schaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Egbert uit Sleen

24-07-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar. Eerlijk. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Coevorden

24-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service, vriendelijk personeel en afspraken worden nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Hardenberg

24-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Professioneel, vriendelijk en service gericht.


Ja, ik beveel dit aan