Beoordelingen JVH Auto's

9,0
174 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 174 beoordelingen

Dhr./mevr.

03-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nou daar gaan we in onze "nieuwe" Ford. Martijn heeft ons super fijn geholpen. Open, eerlijk en oprecht daar houden we van. We zijn netjes te woord gestaan en zijn goed geadviseerd. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Den bosch

31-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben super tevreden over mijn Audi A6 Avant 2.0 TDI van bj 2015.
Hij ruikt als nieuw, ziet er als nieuw uit en rijd fantastisch.
Ik geef Jordy echt een dikke 9.
Bedankt nogmaals. Gr Dirk.


Ja, ik beveel dit aan

Luca

06-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Avbsolute aanrader! Mooie auto's voor scherpe prijzen


Ja, ik beveel dit aan

Simone

27-07-2018
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vreemd dat je hier niet kan pinnen, contant geld wordt ook niet aangenomen. Of je het geld van te voren even over wilt maken en dan krijg je een bevestigingsmailtje. Erg vreemde gang van zaken bij zulke grote aankopen.

Daarbij rij je 3 uur! Om je auto op te hale. Van te voren prijsafspraak gemaakt, inruil besproken. Willen ze in ene je inruil niet meer.


Martijn uit Tubbergen

08-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg tevreden over JVH Autos. Super goede service en erg duidelijke communicatie via Whatsapp voorafgaand aan het bezoek Dit helpt enorm in de beeldvorming. Vakkundige en uitvoerige uitleg gekregen bij het ophalen van de auto. Over het algemeen open en eerlijke communicatie met de eigenaar en de betrokken medewerkers. Ook als je van ver moet komen is het de moeite waard om naar Linne te komen!


Ja, ik beveel dit aan

Belinda uit Beilen

31-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer tevreden over de vakkennis, vlotte communicatie en flexibele manier van zaken doen. Absoluut de moeite waard om vanuit Drenthe af te reizen naar Limburg. Nu in het bezit van een heel fijne auto met hopelijk veel veilige kilometer voor de boeg.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Ospel

06-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op mijn gemak tussen alle auto's kunnen lopen en mijn keuze kunnen maken. Mijn keuze heb ik enkele dagen kunnen overdenken en toen gekocht. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Heerlen

09-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een gebruikte Audi A4 Avant 2.0TDI totdat ik bij JVH Auto's terechtkwam. Hier zijn meer dan genoeg keuzemogelijkheden. Uiteindelijk heb ik een uitgebreide proefrit gemaakt en vervolgens de wagen tot in detail besproken. Nadat ik de knoop een paar dagen later had doorgehakt, is vervolgens alles zeer correct via telefoon, WhatsApp en e-mail afgehandeld. Sindsdien ben ik een trotse Audi-bestuurder!


Ja, ik beveel dit aan

SSN uit Dronten

03-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden. Er wordt zeer klantvriendelijk gesproken en professioneel gehandeld. Maar boven alles, de gekochte wagen ( Audi A6 2.0 TDI avant uit 2013 ) is alles wat beloofd was. 10/10


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Herten

30-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verstand van zaken en zeer eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan