Beoordelingen JVH Auto's

9,1
185 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 185 beoordelingen

Jeroen uit STEVENSWEERT

20-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk, duidelijk verhaal in de gesprekken. Prettige manier van communiceren. Martijn zorgde samen met andere collega's voor goede afhandeling, zelfs na de koop.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Landgraaf

17-01-2019
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie Ford Mondeo Hybride gekocht bij dit bedrijf die echt niet te duur was. Jammer genoeg bleek later dat de adaptive cruize control die er op zou zitten volgens Autotelex er niet op zat, waarschijnlijk een foutje van Autotelex die de specificaties van opties aan garagebedrijven doorgeven. Dit is echter door het bedrijf hoewel het niet hun fout was netjes opgelost.
Daarvoor mijn dank.
Mijn ervaring met zowel Martijn als Jordy is dat ze open en eerlijk zijn en de klant niet met het probleem laten zitten.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Maasbracht

07-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: JVH Auto's heeft ons goed geholpen in het zoeken naar een passende nieuwe auto voor ons gezin. Zowel vooraf, als na de levering van de auto pro-actief vragen opgepakt en goed met onze wensen meegedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Lyndon uit Broek in Waterland

07-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben hier onze Audi A4 Avant aangeschaft.
Goede ervaring hieraan overgehouden en we komen hier over een paar jaar zeker terug.
Klantvriendelijk, vertrouwelijk en een goede service !


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Dordrecht

01-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ford mondeo gekocht een van de goedkoopste die ze toen hadden. geen verkooppraatjes voor duurder model oid. Kopje kopffie erbij en alles gemoedelijk.
Aflevering conform afspraak.
Auto heb ik in juni gekocht maar geen tijd genomen voor review nu 25000 Km verder geen verrassingen en nog tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Heerlen

01-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf met zeer betrokken medewerkers. Service is uitstekend. Zou mensen aanraden om hier te gaan kijken voor een auto. Prijs kwaliteit is zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Sint Jacobi Parochie

20-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: REDEN BEZOEK Aanschaf gebruikte auto na enig zoeken naar Toyota Avensis , bij J V H auto s op de side aangeland . Daar een mooie jonge Avensis gevonden en ook aangeschaft . Na eerst contact via whats app met eigenaar Jordy te hebben gehad .Zijn we een goede en eerlijke prijs over de in te ruilen auto overeen gekomen .dus afspraak gemaakt voor bezichtiging en proefrit te maken met de Toyota Avensis , waarvoor wij wel eerst een lange reis van 300 km moesten maken maar wat zeker de moeite waard was .Uit Sint Jacobi Parochie naar Linne is nog een behoorlijk eind MAAR DE KOFFIE STOND KLAAR .We werdendoor Martijn vriendelijk ontvangen en te woord gestaan en kregen goede uitleg over de auto die al glimmend op ons stond te wachten.Na een proefrit in de auto te hebben gemaakt ,kwam er een storing in de bekabeling van de trekhaak naar voren .Nadat eigenaar Jordy had geprobeerd dit op te lossen maar wat uiteindelijk niet lukte , zijn we overeen gekomen dat gezien de afstand ik de storing in Friesland zou laten verhelpen voor een redelijke prijs op kosten van J V H auto s ,wat ook inderdaad is gebeurd en door J V H auto s ook is betaald ,dus afspraak netjes nagekomen door Jordy BEDANKT DAARVOOR .We zijn erg blij met de auto en kunnen door onze ervaringmet dit bedrijf dan ook een goede aanbeveling doen voor J V H auto s .De reis van Friesland naar Linne was zeker de moeite waard . Mooie auto s te koop voor een goede prijs ,en wat zeker niet onbelangrijk is Eerlijke mensen JORDY BEDANKT


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Sint Jacobi Parochie

20-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: REDEN BEZOEK Aanschaf gebruikte auto na enig zoeken naar Toyota Avensis , bij J V H auto s op de side aangeland . Daar een mooie jonge Avensis gevonden en ook aangeschaft . Na eerst contact via whats app met eigenaar Jordy te hebben gehad .Zijn we een goede en eerlijke prijs over de in te ruilen auto overeen gekomen .dus afspraak gemaakt voor bezichtiging en proefrit te maken met de Toyota Avensis , waarvoor wij wel eerst een lange reis van 300 km moesten maken maar wat zeker de moeite waard was .Uit Sint Jacobi Parochie naar Linne is nog een behoorlijk eind MAAR DE KOFFIE STOND KLAAR .We werdendoor Martijn vriendelijk ontvangen en te woord gestaan en kregen goede uitleg over de auto die al glimmend op ons stond te wachten.Na een proefrit in de auto te hebben gemaakt ,kwam er een storing in de bekabeling van de trekhaak naar voren .Nadat eigenaar Jordy had geprobeerd dit op te lossen maar wat uiteindelijk niet lukte , zijn we overeen gekomen dat gezien de afstand ik de storing in Friesland zou laten verhelpen voor een redelijke prijs op kosten van J V H auto s ,wat ook inderdaad is gebeurd en door J V H auto s ook is betaald ,dus afspraak netjes nagekomen door Jordy BEDANKT DAARVOOR .We zijn erg blij met de auto en kunnen door onze ervaringmet dit bedrijf dan ook een goede aanbeveling doen voor J V H auto s .De reis van Friesland naar Linne was zeker de moeite waard . Mooie auto s te koop voor een goede prijs ,en wat zeker niet onbelangrijk is Eerlijke mensen JORDY BEDANKT


Ja, ik beveel dit aan

Léon uit Almere

14-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een keurige gebruikte Mercedes C Estate gekocht bij JVH auto's. Via Whatsapp en de telefoon al heel veel informatie en advies gekregen, wat zelfs zover ging dat er een klein krasje op een velg gemeld werd. Dat zie je niet vaak, kundig én eerlijk! Bij aankomst dus geen teleurstellingen maar voldeed de auto exact aan de geschepte verwachtingen.

Na de aankoop bleek twee dagen later dat het stuurslot kapot was gegaan. Telefonisch hebben we eerst geprobeerd het op te lossen (en hieruit bleek hun vakkundigheid nog maar weer eens), maar het stuurslot was toch helaas echt defect. Dit is door een lokale vakgarage verhopen en de reparatie is door JVH auto's betaald. Geen discussie, maar top service zoals het hoort.

Het geeft mij (na veel vervelende ervaringen bij andere handelaren die van alles beloven maar niets waarmaken) een enorm veel vertrouwen in deze firma, dusdanig veel dat ik bij de aanschaf van mijn volgende auto zeker als eerste bij hun ga aankloppen, ondanks de forse afstand (voor mij 200km verderop).

Chapeau Jordi, dank voor de goede service en zeker tot ziens!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Ammerzoden

12-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan