Beoordelingen JVH Auto's

9,1
188 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
181 t/m 188 van 188 beoordelingen

Ria uit Haalderen (Bemmel)

12-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, uitstekende klantenservice, aan te beveelen om bij JVH een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Adri uit Zeist

21-07-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Adri uit Zeist.
We hebben een fijne, leuke en goede auto bij JvH gekocht.
Voldoet aan al onze wensen.
Zijn leuk en prettig geholpen in een ongedwongen sfeer.
Prijs van onze inruilwagen was zeer correct, en de onderhoudsbeurt van de nieuwe wagen werd netjes en goed uitgevoerd.
We zijn dan ook zeer tevreden over het ontvangst van Jordy en Dennis.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Beek lb

04-07-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij JVH een mooie occasion gekocht tegen een schappelijke prijs.
Er hangt een ongedwongen sfeer, het personeel is vriendelijk en behandelt je normaal. Ook zeer uitgebreid een proefrit kunnen maken voordat ik besloot de auto te kopen.
Ga zeker eens kijken in Linne!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Linne-Maasgouw

21-06-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: JVH Auto's heeft mij destijds een fantastisch goede auto verkocht en zelfs aangepresenteerd. Ik heb daar geen of weinig mankementen aangehad, alleen de gebruikelijke dingen zoals distributieriem uitlaat-eindstuk vervangen en op de APK is hij altijd perfect door de keuring gekomen. Dus alle complimenten voor Jordy en zijn medewerkers, een vertrouwd en eerlijk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Hilversum

09-01-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over JVH Auto's. Ik heb een heel goede auto voor een mooie prijs aangeschaft.
Ik ben heel vriendelijk geholpen, het bedrijf straalt vertrouwen uit; kortom, ik vond het de rit vanuit Hilversum meer dan waard!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Linne

13-08-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super vriendelijk personeel, vooral de baas zelf. Heb laatst een auto gekocht en er is niets gelogen over de opties die op de auto zitten dus uiterst betrouwbaar. Jordi heeft mij zelf geholpen en met hem kun je uitstekend zaken doen.
Ben erg tevreden over dit bedrijf.
PS: de koffie smaakt heerlijk


Ja, ik beveel dit aan

bert uit roermond

08-08-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn ervaring met jvh auto.s is voor mij persoonlijk zeer goed,je kan bij jvh goed handelen ,en je krijgt een goede prijs voor je inruil auto terug,en zijn altijd bereid
je te helpen met een eventueel probleem,de koffie staat altijd klaar,vriendelijk,en wat ik erg plezierig vindt,menselijk,en ze zijn altijd in voor een fijne babbel,ik heb mijn derde auto gekocht bij jvh,en altijd met een gerust hart,en tevreden heid


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Posterholt

01-08-2011
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan