Beoordelingen JW Auto's

8,8
12 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Alex uit Bolsward

03-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super
Professionele organisatie. Denkt mee en probeert inzicht te krijgen in je mobiliteits probleem om het daarna samen op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Bolsward

03-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Binnen vrij korte tijd heeft men de auto voor mij gevonden waarbij naar op zoek was, voor een (voorzover ik kan beoordelen) redelijke prijs. Vriendelijk en netjes geholpen, alles zoals afgesproken en auto keurig afgeleverd. Samengevat: dik tevreden ( na een week rijden)


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Dronrijp

20-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettige en professionele ervaring bij JW auto's gehad bij de aankoop van onze Toyota Avensis. Het bedrijf is ingericht op persoonlijk advies, service en kwaliteit. Je kunt hier vertrouwd een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit OLDENZAAL

10-03-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar, reëel, prettig en rustig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service. Snelle afhandeling. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Oege uit Makkum

07-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

O.A. uit Groningen

05-11-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij. Goede afhandeling. Prima verkoper. Mooie auto. 1 onschuldig minpuntje. De verlichting was na montage trekhaak niet goed aangesloten. Dus moest ik naar de plaatselijke garage. Maar verder heel blij met de auto😊


Ja, ik beveel dit aan

Marco

03-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen verkoop praatjes, goeie prijs en mooie auto's.
Garantie mogelijkheden zelf kiesbaar, wel tegen meerprijs.
Zo mee nemen kan ook, je hebt zelf de keuze wat wij prettig vonden.
Komen zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Dronten

23-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig zaken doen, correct en duidelijk.
Afspraken na gekomen en een zeer goede deal.
Komen zeker terug voor volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Delft

28-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede morgen ,
Ik vind JW auto's een goed bedrijf met vriendelijke mensen en behoorlijk vakkundig , er worden geen verkoop praatjes verteld , gewoon eerlijk zaken doen ik heb wederzijds begrip vernomen top.


Ja, ik beveel dit aan