Beoordelingen JW Auto's

8,9
15 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Marc uit Rotterdam

01-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jildert uit Dronten

01-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na advies van de verkoper gekozen voor Toyota Verso 7 persoons ivm gezins uitbreiding, we twijfelende toch wat tusssen verschillende modellen maar het advies en voorstel van JW-Auto's gaf de doorslag. Ook bij de dealer geweest, echter bij JW-Autos een beter voorstel en een luxere auto. Helemaal tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Sietze uit Groningen

25-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wanneer je een auto koopt bij JW auto’s weet je waar je aan toe bent. Nuchterheid, deskundigheid en vriendelijkheid voeren de boventoon.

Via een concrete zoekopdracht de gewenste auto kunnen aanschaffen. JW denkt mee met je situatie en geeft daarin een advies. Tevens goede deal gemaakt inzake de inruil.

Ik beveel dit bedrijf van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Bolsward

03-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super
Professionele organisatie. Denkt mee en probeert inzicht te krijgen in je mobiliteits probleem om het daarna samen op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Bolsward

03-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Binnen vrij korte tijd heeft men de auto voor mij gevonden waarbij naar op zoek was, voor een (voorzover ik kan beoordelen) redelijke prijs. Vriendelijk en netjes geholpen, alles zoals afgesproken en auto keurig afgeleverd. Samengevat: dik tevreden ( na een week rijden)


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Dronrijp

20-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettige en professionele ervaring bij JW auto's gehad bij de aankoop van onze Toyota Avensis. Het bedrijf is ingericht op persoonlijk advies, service en kwaliteit. Je kunt hier vertrouwd een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit OLDENZAAL

10-03-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar, reëel, prettig en rustig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service. Snelle afhandeling. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Oege uit Makkum

07-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

O.A. uit Groningen

05-11-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij. Goede afhandeling. Prima verkoper. Mooie auto. 1 onschuldig minpuntje. De verlichting was na montage trekhaak niet goed aangesloten. Dus moest ik naar de plaatselijke garage. Maar verder heel blij met de auto😊


Ja, ik beveel dit aan