Beoordelingen JW Auto's

8,9
18 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

R.J. uit BADHOEVEDORP

27-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet zag ik een renault espace te koop staan bij JW auto's. Een tweetal gebreken werden direct kenbaar gemaakt door Jelmer en zijn ook volgens afspraak op juiste wijze opgelost. Kortom: geen woorden, maar daden. Goed bedrijf die afspraken nakomt, kortom zeker een bezoek waard.


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Leeuwarden

24-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf begin tot einde zéér correct geholpen door Jelmer. Alle gemaakte afspraken zijn tijdig nagekomen, en naar behoren uitgevoerd. Kortom; een betrouwbaar autobedrijf met ouderwetse dienstverlening waar je van op aan kan.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Franeker

29-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer tevreden. Snel zaken gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Rotterdam

01-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jildert uit Dronten

01-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na advies van de verkoper gekozen voor Toyota Verso 7 persoons ivm gezins uitbreiding, we twijfelende toch wat tusssen verschillende modellen maar het advies en voorstel van JW-Auto's gaf de doorslag. Ook bij de dealer geweest, echter bij JW-Autos een beter voorstel en een luxere auto. Helemaal tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Sietze uit Groningen

25-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wanneer je een auto koopt bij JW auto’s weet je waar je aan toe bent. Nuchterheid, deskundigheid en vriendelijkheid voeren de boventoon.

Via een concrete zoekopdracht de gewenste auto kunnen aanschaffen. JW denkt mee met je situatie en geeft daarin een advies. Tevens goede deal gemaakt inzake de inruil.

Ik beveel dit bedrijf van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Bolsward

03-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super
Professionele organisatie. Denkt mee en probeert inzicht te krijgen in je mobiliteits probleem om het daarna samen op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Bolsward

03-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Binnen vrij korte tijd heeft men de auto voor mij gevonden waarbij naar op zoek was, voor een (voorzover ik kan beoordelen) redelijke prijs. Vriendelijk en netjes geholpen, alles zoals afgesproken en auto keurig afgeleverd. Samengevat: dik tevreden ( na een week rijden)


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Dronrijp

20-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettige en professionele ervaring bij JW auto's gehad bij de aankoop van onze Toyota Avensis. Het bedrijf is ingericht op persoonlijk advies, service en kwaliteit. Je kunt hier vertrouwd een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit OLDENZAAL

10-03-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar, reëel, prettig en rustig.


Ja, ik beveel dit aan