Beoordelingen Kampeer Centrum Budel B.V.

9,2
410 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 410 beoordelingen

Georges uit Bocholt BE

17-04-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Problemen met satelliet receiver, geen verplaatsing naar de werkplaats hoeven te doen maar gewoon via email wat ondersteuning gekregen en de zaak is opgelost.
Meer moet dat zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Renkum

24-03-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super! Geen vraag, klacht is teveel of te gek. Er wordt totaal niet moeilijk gedaan over verschillende garantie zaken. Jammer genoeg is men wel afhankelijk van andere specialistische bedrijven zoals voor het onderstel (garage) waardoor de wachttijd op kan lopen anders waren het 3 tienen geweest! Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Budel-Dorplein

03-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Onlangs onze caravan ingeruild. Super service, uitleg en alles pico bello in orde


Ja, ik beveel dit aan

Ad en Ria uit Valkenswaard

13-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Na al eerder erg goede ervaringen hebben we gekozen voor dit fijne bedrijf voor de aanschaf van een nieuwe buscamper.
Niets is hen teveel gebleken om tot een zo goed mogelijke keuze te komen.
Een mooi team: deskundig, flexibel, enthousiast,
hartelijk en betrokken. Het voelde erg vertrouwd.
Allemaal een dikke pluim verdiend!!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Venlo

23-01-2019
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 12 jan. geweest op afspraak voor rep.aan electr.instalatie van TV. Deskundig en een fijn team en vriendelijk vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Sint Anthonis

30-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Begin 2018 een camper aangeschaft. De tijdens gebruik ontstane defecten werden onmiddellijk zonder discussie en extra kosten gerepareerd. Ben een tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Goirle

26-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Wij vinden van Horne een top bedrijf, en bevelen hen sterk aan. Na het kopen van een camper en daarna een caravan, hebben we nu weer een nieuwe caravan besteld.
De servies is er goed en het is zeker een klantvriendelijk bedrijf, met een top team er achter. Hopelijk gaat deze aankoop net zo als de twee hier voor, maar daar hebben wij zeker alle vertrouwen in.
Ralph en het hele team bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Tilburg

10-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kampeer centrum Budel heeft het voorraam van onze caravan bouwjaar 2017 op garantie vervangen, omdat deze was ingedeukt. Terwijl wij deze caravan elders hadden gekocht bood Ralph aan of dit raam onder garantie vervangen zou kunnen worden.
Binnen drie weken was het raam vervangen. Wat een geweldige service van deze zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Sjef uit Weert

01-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Net voor vertrek mover van de caravan stuk. We werden direct geholpen, maar helaas. Reparatie op korte termijn niet mogelijk. Na de vakantie caravan weer terug naar van Horne. De deskundige medewerkers hebben er alles aan gedaan om het euvel, samen met de leverancier op te lossen. En dat is naar volle tevredenheid gebeurd. Zelfs zonder extra kosten. Dus een TOP bedrijf met TOP service


Ja, ik beveel dit aan

Alex en Jolanda uit Werkhoven

05-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Zeer fijn persoonlijk bedrijf waarbij afspraak is afspraak nog echt is!


Ja, ik beveel dit aan