Beoordelingen Kampeer Centrum Budel B.V.

9,2
414 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 414 beoordelingen

Wim uit Heinkenszand

15-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Vorig jaar bij een 2e camperzoektocht in het land op de valreep nog bij Kampeercentrum Budel terecht gekomen en daar uiteindelijk een 2e hands camper gekocht. Nu na een vol (garantie)jaar verder, niets dan lof over dit bedrijf en de medewerkers. Geen vraag, klacht is teveel. Er wordt totaal niet moeilijk gedaan over verschillende garantiezaken. 2x voor diverse zaken terug geweest, steeds werd alles naar wens en vakkundig opgelost. Personeel (hoofdzakelijk met Klaas contact gehad) is zeer klantgericht, meedenkend en voortvarend. Een gemoedelijk maar tegelijkertijd zeer klantgericht bedrijf met ruime deskundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

Leen en Annemarie uit Nieuw Lekkerland

07-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Gastvrij ontvangst, vriendelijk en professioneel.
Niet opdringerig maar wel meedenkend en ze houden rekening met de klant.
Kom je van ver en moet er iets geregeld worden zullen ze alles in werking zetten om dit ter plekke te realiseren. Bij aanpassingen aan onze camper hebben we regelmatig gemaild en gebeld, maar altijd direct reactie en er wordt direct actie ondernomen.


Ja, ik beveel dit aan

Betty

06-05-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Vriendelijk personeel, goede service en altijd betrouwbaar.
Er wordt meegedacht en men doet z'n uiterste best om de klant weer op weg te helpen en zonder zorgen op vakantie te laten gaan. Zeer aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Soest

25-04-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vanochtend een app gestuurd, meteen een mail met informatie gekregen over een schakelpaneel. Wordt besteld en naar huis opgestuurd met betaling achteraf.
Top zo’n snelle reactie en actie.


Ja, ik beveel dit aan

Georges uit Bocholt BE

17-04-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Problemen met satelliet receiver, geen verplaatsing naar de werkplaats hoeven te doen maar gewoon via email wat ondersteuning gekregen en de zaak is opgelost.
Meer moet dat zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Renkum

24-03-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super! Geen vraag, klacht is teveel of te gek. Er wordt totaal niet moeilijk gedaan over verschillende garantie zaken. Jammer genoeg is men wel afhankelijk van andere specialistische bedrijven zoals voor het onderstel (garage) waardoor de wachttijd op kan lopen anders waren het 3 tienen geweest! Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Budel-Dorplein

03-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Onlangs onze caravan ingeruild. Super service, uitleg en alles pico bello in orde


Ja, ik beveel dit aan

Ad en Ria uit Valkenswaard

13-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Na al eerder erg goede ervaringen hebben we gekozen voor dit fijne bedrijf voor de aanschaf van een nieuwe buscamper.
Niets is hen teveel gebleken om tot een zo goed mogelijke keuze te komen.
Een mooi team: deskundig, flexibel, enthousiast,
hartelijk en betrokken. Het voelde erg vertrouwd.
Allemaal een dikke pluim verdiend!!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Venlo

23-01-2019
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 12 jan. geweest op afspraak voor rep.aan electr.instalatie van TV. Deskundig en een fijn team en vriendelijk vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Sint Anthonis

30-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Begin 2018 een camper aangeschaft. De tijdens gebruik ontstane defecten werden onmiddellijk zonder discussie en extra kosten gerepareerd. Ben een tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan