Beoordelingen Kees van Nieuwamerongen

9,3
35 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Dennis uit Amerongen

06-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf, kan er niet heel veel anders over zeggen. Denken actief mee, kijken naar een oplossing. Vriendelijk personeel. Absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Rhenen

04-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hier terecht gekomen voor de aanschaf van een nieuwe auto. Auto stond er netjes bij. Na een proefritje de auto gekocht. Alles ter plekke kunnen afhandelen.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Veenendaal

04-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had schade aan mijn auto. Prima gerepareerd. Kreeg een leenauto mee wat erg prettig was


Ja, ik beveel dit aan

wesley uit veenendaal

03-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Echt een goed bedrijf, bij problemen oplossingsgericht zoeken en met de klant(mij) een goede middenweg vinden.


Ja, ik beveel dit aan

evert jan uit veenendaal

07-11-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Veenendaal

02-11-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na geschrokken te zijn van een prijsopgave van de dealer voor een beurt en apk ben ik verder gaan kijken en bij dit bedrijf terecht gekomen door de goede ervaringen die mijn vader al had met dit bedrijf. Deskundig en een goede prijs/service verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Veenendaal

22-08-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Veenendaal

19-07-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren lang SUPER service!


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Veenendaal

03-07-2013
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring in het begin was een degelijk en betrouwbaar bedrijf , bovendien ging het er gemoedelijk aan toe
Ik voelde me er helemaal op m'n gemak
Echter die gemoedelijkheid sloeg daar op een gegeven moment plotseling om in een keiharde zakelijke bejegening die ik niet had verwacht


Ja, ik beveel dit aan

janus uit arnhem

12-05-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: laat ik maar eens melden dat ik sinds de verhuizing in 2006 uit ede naar arnhem bij kees en zijn team klant (sinds 1999) ben gebleven omdat ik het prima naar mijn zin heb. kleinschaligheid is een groot goed! nooit te klagen, kees cs staan altijd deskundig voor me klaar.


Ja, ik beveel dit aan