Beoordelingen Kees van Nieuwamerongen

9,3
32 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

wesley uit veenendaal

03-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Echt een goed bedrijf, bij problemen oplossingsgericht zoeken en met de klant(mij) een goede middenweg vinden.


Ja, ik beveel dit aan

evert jan uit veenendaal

07-11-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Veenendaal

02-11-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na geschrokken te zijn van een prijsopgave van de dealer voor een beurt en apk ben ik verder gaan kijken en bij dit bedrijf terecht gekomen door de goede ervaringen die mijn vader al had met dit bedrijf. Deskundig en een goede prijs/service verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Veenendaal

22-08-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Veenendaal

19-07-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren lang SUPER service!


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Veenendaal

03-07-2013
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring in het begin was een degelijk en betrouwbaar bedrijf , bovendien ging het er gemoedelijk aan toe
Ik voelde me er helemaal op m'n gemak
Echter die gemoedelijkheid sloeg daar op een gegeven moment plotseling om in een keiharde zakelijke bejegening die ik niet had verwacht


Ja, ik beveel dit aan

janus uit arnhem

12-05-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: laat ik maar eens melden dat ik sinds de verhuizing in 2006 uit ede naar arnhem bij kees en zijn team klant (sinds 1999) ben gebleven omdat ik het prima naar mijn zin heb. kleinschaligheid is een groot goed! nooit te klagen, kees cs staan altijd deskundig voor me klaar.


Ja, ik beveel dit aan

rien uit veenendaal

07-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima garage,prettige pesoonlijke bediening, proberen je altijd te helpen, zelfs op zaterdagmiddag


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Veenendaal

20-04-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf,geeft eerlijk advies waar je wat aan hebt.


Ja, ik beveel dit aan

sjoerd uit veenendaal

28-01-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service en kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan