Beoordelingen KEMP Rijopleidingen B.V.

8,6
1872 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 1872 beoordelingen

Wouter uit Lelystad

19-07-2018
9,7

Ervaring: Of je nou de dame achter de bali of de instructeurs zelf benaderd met vragen, allen zijn ze zeer bereid om te helpen en mee te denken. Een zeer goede rijschool met leuke, maar zeer goede instructeurs! Als er dan toch iets te verbeteren moet zijn, dan maar de koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Sacha uit Hilversum

18-07-2018
10

Ervaring: Goed meegedacht met planning, goede en leerzame lessen door ervaren instructeurs! Helemaal top! En praktijkexamen gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-07-2018
8,3

Ervaring: Snelle service, huurde bereikbaarheid, fijne instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Zeewolde

17-07-2018
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Almere

16-07-2018
7,7

Ervaring: M.u.v. het in rekening brengen van een les die echt niet 48 uur van tevoren kon worden afgezegd, omdat je 's morgens door je rug gaat bij het opstaan o.i.d. was ik zeer tevreden. En uiteindelijk heb je vnl. met een instructeur te maken en daar was ik zeer tevreden over.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Lelystad

16-07-2018
8,0

Ervaring: Professioneel, oplossingsgericht en integere bedrijf, hier kan menig onderneming een voorbeeld aannemen.


Ja, ik beveel dit aan

Reinout uit Zeewolde

12-07-2018
4,7

Ervaring: Ik ben naar kemp gegaan voor een goede kwaliteit les. Heb mijn B, BE en A gehaald en was daar erg te vreden over.
Dit voorjaar voor mijn C naar kemp gegaan, dit had ik beter niet kunnen doen. De eerste 12 uur een slechte kwaliteit van lesgeven gehad en daar geen herkenning voor gehad vanuit kantoor. Van een compensatie was nauwelijks te spreken. Ik werd namelijk gezien als een klant die het gewoon probeerde.

Kortom, kemp is goed zolang het goed loopt. Klachten worden aangehoord maar geen passende oplossing of compensatie blijft te wensen over.


Gerwin uit Meppel

11-07-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Aalt uit Garderen

09-07-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Almere

29-06-2018
9,0

Ervaring: Zeer goede ervaring. Alles word netjes geregeld en het personeel is vriendelijk. De theorie cursus was erg duidelijk en leerzaam. Ben heel snel geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan