Beoordelingen Klaassen Auto's

9,3
21 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Bob uit Apeldoorn

24-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wederom voor onderhoud naar Klaassen geweest. Perfecte en professionele aanpak!!
Vakmensen , klantvriendelijk en zeer goede prijzen. Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrald uit Oud Ootmarsum

07-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een gebruikte BMW gekocht! Deze auto heeft Klaassenauto's netjes klaargemaakt. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Holten

26-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klaassen heeft zeer deskundig de staat van een aandrijfriem van een BMW E60 beoordeeld. Geen onnodige reparaties; geen afdeling communicatie tussen monteur en klant.


Ja, ik beveel dit aan

Iliass uit Huizen

19-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zaterdag langs geweest voor een diagnose van een 320D. Ik was verrast door de deskundigheid en vriendelijkheid van Klaassen auto's!


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Apeldoorn

22-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer deskundige, vriendelijke en ervaren mensen! Goed geholpen door Johan en prima advies gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Woudenberg

25-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een echte BMW specialist


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Apeldoorn

09-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundige en eerlijke garage. Ik ben al jaren tevreden klant. Ook voor oudere auto's word de tijd genomen. Daar ben ik erg dankbaar voor.


Ja, ik beveel dit aan

bert uit apeldoorn

13-07-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Apeldoorn

27-07-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een kleine of grote klus met nieuwe of oude auto's. De kennis is in huis en door het vriendelijke personeel wordt er ook goed meegedacht. Geen onnodige kosten maar altijd een passende oplossing en altijd in overleg!
Ik ben al jaren een vaste en tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

F. J . uit Apeldoorn

03-07-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een eerlijk no nonsens bedrijf.
Goede service en goede kwaliteit .


Ja, ik beveel dit aan