Beoordelingen Klaaysen Auto's B.V.

8,7
183 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 183 beoordelingen

Bertus uit Ruinerwold

22-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf om klant ijte zijn. Medewerkers vriendelijk, behulpzaam en vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Maastricht

19-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Audi gekocht bij Klaaysen Auto's.
Communicatie via mail is ervaren als prettig en snelle reactie.
Bereid om mee te denken in de persoonlijke situatie en wensen.
Mede door dit goede gevoel vanuit maastricht gaan bezichtigen.
Auto was precies zoals vermeld ''nieuwstaat'' , dus de koop was snel rond.
Al met al een prettig ontvangst in alle vriendelijkheid.
Kortom bij de volgende aankoop kijk ik toch weer even stiekem op de occasion site!


Ja, ik beveel dit aan

eddy uit Amstelveen

19-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: qwa auto.s een dikke 10 echt super .


Ja, ik beveel dit aan

J uit Diever

13-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto, professioneel geholpen, vakkundig advies gekregen en hartelijk ontvangen voor een uitgebreide testrit.
Zeer plezierig geholpen en alle afspraken zijn nagekomen.
Een bedrijf dat ik iedereen kan aanraden. Eerlijk, no nonsens, meedenken en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

jan willem uit Wezep

09-09-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

A uit Ommen

09-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De medewerkers zijn stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam. Omdat wij wat verder weg wonen mogen we altijd als de auto een beurt krijgt in de kantine wachten onder het genot van een kopje koffie en de krant.


Ja, ik beveel dit aan

JH uit Heerde

05-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd beschikbaar bij een spoedreparatie; regulier onderhoud wordt nauwgezet uitgevoerd; vragen worden deskundig beantwoord; behulpzame medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

cees uit heerde

05-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klaaysen Auto s b.v. een bedrijf dat altijd voor je klaarstaat
je hoeft je maar te melden met wat voor een probleempje ook en je wordt geholpen,met een lach .
ik vind het een prima garage (voor de auto en zijn eigenaar)


Ja, ik beveel dit aan

Hay uit Venlo

05-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bij dit bedrijf heb ik een demowagen mitsubishi ASX gekocht. De inruilprijs voor mijn Colt was erg goed.
De verdere afhandeling van de koop is prima door de fa. Klaaysen verzorgd. Voor onderhoud van deze auto kon ik terecht bij mijn Mitsubishi garage in Venlo.


Ja, ik beveel dit aan

Tonny uit Hattem

05-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al jaren klant bij dit bedrijf. Mijn eerste nieuwe auto hier gekocht en een goede inruilprijs gekregen bij aankoop 2de en 3de auto. Servicebeurten snel en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan