Beoordelingen Klaaysen Auto's B.V.

8,7
185 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 185 beoordelingen

Con uit Koningsbosch

25-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezocht en gevonden bij Klaaysen, een Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive Automaat. Wel vanuit Limburg 200 km'tjes rijden maar was de moeite waard. Zeer klantvriendelijke ontvangst en na een proefrit en uiterst gezellige onderhandeling/ gesprek met Piet overgegaan tot aankoop. Een defect interieuronderdeeltje is nagestuurd en een via dealer in de buurt opgelost. Afspraken prima nagekomen. Na een vakantie uitje bleek er een olielekkage te zijn en ook deze is super opgelost via een opdracht aan de dealer hier in de buurt. Ik zeg: "Super service". Afstand t.o.v. aankoop hoeft dus geen enkel probleem te zijn met zo'n service. Zeer blij met mijn Vitara. Zou zo weer naar Wezep rijden om er een auto te kopen :).


Ja, ik beveel dit aan

Minne uit Ureterp

14-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf heeft een goede indruk bij ons gemaakt. Er is genoeg tijd voor de klant met al zijn vragen. Er is ruimte voor een goed advies en er wordt een eerlijke handel gevoerd. Kortom; wij zijn dik tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

H.A.M. uit Cothen

13-11-2017
8,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben in augustus een nieuwe Mitsubishi ASX aangeschaft en zijn op een zeer prettige wijze geholpen door verkoper Piet. We rijden er inmiddels zo'n 2 maanden mee en hebben veel plezier van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Bertus uit Ruinerwold

22-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf om klant ijte zijn. Medewerkers vriendelijk, behulpzaam en vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Maastricht

19-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Audi gekocht bij Klaaysen Auto's.
Communicatie via mail is ervaren als prettig en snelle reactie.
Bereid om mee te denken in de persoonlijke situatie en wensen.
Mede door dit goede gevoel vanuit maastricht gaan bezichtigen.
Auto was precies zoals vermeld ''nieuwstaat'' , dus de koop was snel rond.
Al met al een prettig ontvangst in alle vriendelijkheid.
Kortom bij de volgende aankoop kijk ik toch weer even stiekem op de occasion site!


Ja, ik beveel dit aan

eddy uit Amstelveen

19-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: qwa auto.s een dikke 10 echt super .


Ja, ik beveel dit aan

J uit Diever

13-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto, professioneel geholpen, vakkundig advies gekregen en hartelijk ontvangen voor een uitgebreide testrit.
Zeer plezierig geholpen en alle afspraken zijn nagekomen.
Een bedrijf dat ik iedereen kan aanraden. Eerlijk, no nonsens, meedenken en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

jan willem uit Wezep

09-09-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

A uit Ommen

09-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De medewerkers zijn stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam. Omdat wij wat verder weg wonen mogen we altijd als de auto een beurt krijgt in de kantine wachten onder het genot van een kopje koffie en de krant.


Ja, ik beveel dit aan

JH uit Heerde

05-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd beschikbaar bij een spoedreparatie; regulier onderhoud wordt nauwgezet uitgevoerd; vragen worden deskundig beantwoord; behulpzame medewerkers


Ja, ik beveel dit aan